Εξαιρετική η διαχείριση των επιβατών από το λιμεναρχείο στο Γαύριο

(Η αναχώρηση των πλοίων την Κυριακή το απόγευμα είναι κάποιες φορές η "αχίλλειος πτέρνα" του λιμανιού, καθώς το πλήθος των αναχωρούντων ταξιδιωτών δημιουργεί προβλήματα. Έτσι με ιδιαίτερη ικανοποίηση λάβαμε χτες και δημοσιεύουμε σήμερα γράμμα ικανοποιημένου ταξιδιώτη που αναφέρεται στην Κυριακή 28 Ιουνίου το απόγευμα. Μαζί και σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν πως το λιμάνι δούλεψε υποδειγματικά - ΕΝ ΑΝΔΡΩ).

 

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Είμαστε τακτικοί της Άνδρου και κατά την επιστροφή της Κυριακής 28 Ιουνίου 2020 διαπιστώσαμε πως το Λιμεναρχείο Άνδρου διαχειρίστηκε με πολύ μεγάλη προσοχή την επιβίβαση επιβατών στα δύο πλοία κατά την αποχώρηση τους. Μια πολυάριθμη ομάδα λιμενικών έλεγξε με προσοχή σε όλη την διάρκεια την σωστή τήρηση όλων των μέτρων: τήρηση αποστάσεων κατά την επιβίβαση, χρήση μάσκας, συμπλήρωση σχετικού εντύπου μαζί με εισιτήριό, προληπτικά μέτρα πληρώματος κλπ. Όλα αυτά με σκοπό την αποφυγή της μετάδοσης του COVID - 19.

Δεν υπήρχε χαλαρότητα. Αντιθέτως το Λιμεναρχείο αυτή τη φορά με πολυάνθρωπη παρουσία εκτέλεσε με υποδειγματικό τρόπο τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας. Στόχος όπως είδαμε εκτός της προστασίας των επιβατών και η ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και η ενίσχυση του αισθήματος της ατομικής ευθύνης των πολιτών ως προς την τήρηση των μέτρων.

Για να καταφέρει το Λιμεναρχείο να δώσει ένα τέτοιο καλό παράδειγμα στους πολίτες συνεργάστηκε η υπάρχουσα δύναμη του τοπικού Λιμεναρχείου με δέκα επιπλέον λιμενικούς που έστειλε το υπουργείο ώστε να υπάρξει η σωστή οργάνωση όσων επέστρεψαν την Αττική και να εμπεδώσουν όλοι τον σωστό τρόπο εφαρμογής των μέτρων ενόψει της σεζόν που ανοίγει από αρχές Ιουλίου. Ελπίζουμε το επιτυχημένο αποτέλεσμα της Κυριακής να συνεχιστεί και η Άνδρος να είναι υποδειγματική αυτό το κρίσιμο καλοκαίρι. Για την όλη διαχείριση βρήκα και στέλνω και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ένας ικανοποιημένος ταξιδιώτης.

Δ.Μ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η Κυριακή 28 Ιουλίου δεν έχει έρθει ακόμη ....

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Thanks...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro