Η μάσκα σώζει...

Την ώρα που ανοίγει η τουριστική αγορά, οι πρώτοι παραθεριστές είναι εδώ, οι επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα αυξάνουν και οι ξένοι τουρίστες άρχισαν να φτάνουν στα νησιά ο Δήμος Άνδρου με μια πρωτοβουλία του προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους καταστηματάρχες να φορούν μάσκα στις συναλλαγές τους με του πελάτες τους. Έτσι στελέχη του Δήμου βγήκαν στους δρόμους και στους 4 βασικούς οικισμούς του νησιού και μοίρασαν χίλιες μάσκες στα καταστήματα του νησιού.

Από το Γαύριο μέχρι την Χώρα και από το Μπατσί μέχρι το Κόρθι μοιράστηκαν 1000 συσκευασμένες μάσκες μαζί με ένα κείμενο που εφιστά την προσοχή σε όλους για την κρίσιμη τουριστική περίοδο που ξεκίνησε.

 Η μάσκα παραμένει υποχρεωτική στα εστιατόρια και καταστήματα μόνο για το προσωπικό. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας για όλους στους χώρους προσέλευσης και αναμονής των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς και εντός των οχημάτων, των συρμών και των πλοίων για το προσωπικό και τους επιβάτες.

Το κείμενο γράφει: "ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ. Η μάσκα που σας προσφέρουμε συμπληρώνει και υπενθυμίζει τα μέτρα προστασίας, που όλοι μας πρέπει να τηρούμε. Η κοινωνία της Άνδρου δεν εφησυχάζει αυτή την περίοδο. Σας καλούμε να μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε τους κανόνες τήρησης υγιεινής, που υποδεικνύει ο ΕΟΔΥ. Η συνέπεια και η υπευθυνότητα, που επιδεικνύουμε όλοι μας, εδραιώνει την Άνδρο ως ασφαλή προορισμό δίνοντας υπεραξία, όχι μόνο στις επιχειρήσεις μας, αλλά και τελικά στην ίδια μας την ζωή. Σε διαρκή εγρήγορση #menoumeasfaleis."

 Ας ελπίσουμε πως η πρωτοβουλία του δημάρχου και των στελεχών του θα έχει απήχηση και θα πιάσουν τόπο οι μάσκες ώστε η Άνδρος να μην κινδυνέψει από τον κορονοϊό και να μείνει ασφαλής όπως τα κατάφερε μέχρι σήμερα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet