ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Οι εργάτες καθαριότητας ευχαριστούν και επισημαίνουν...

Φωτογραφία από το γεύμα.

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Θα ήθελα με αφορμή του γεύματος που μας πρόσφερε ο Δήμαρχος Άνδρου κύριος Λοτσαρης Δημήτρης να τον ευχαριστήσω δημόσια εκ μέρους και των συναδέλφων μου και να τον συγχαρώ για αυτή του την πράξη. Γιατί για πρώτη φορά στην πολυετή θητεία μου στο Δήμο Άνδρου είναι ο πρώτος δήμαρχος που εκτίμησε αυτό που οι υπάλληλοι της καθαριότητας προσφέρουν στον τόπο μας. Και μας κάλεσε με δικά του έξοδα να μας ευχαριστήσει για όσα κάναμε εφέτος το καλοκαίρι ώστε να μείνει καθαρό το νησί μας.

Είχαμε μια καλύτερη μεταχείριση ανεξάρτητα από το προσωπικό επίπεδο και του αν είσαι κολλητός ή είσαι δικός μας σπέρνοντας διχόνοια μεταξύ του προσωπικού. Η πράξη αυτή του Δημάρχου δείχνει ότι για αυτόν όλοι μας είμαστε ανεξαιρέτως μια ομάδα, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του νησιού και κατ' επέκταση το καλύτερο για τον τόπο μας.

Φωτογραφία από το γεύμα.

Δεν είναι το φαγητό που μας πρόσφερε. Κανείς μας δεν πεινάει. Δεν είναι ότι μας λυπάται ή «τάισε τα ΑΜΕΑ» όπως χαριτολογώντας είπαν κάποιοι δείχνοντας την υποτίμηση τους σε συμπολίτες τους που αγωνίζονται τίμια για την επιβίωσή τους.

Όλοι μας έχουμε αξιοπρέπεια για όσους δεν το γνωρίζουν. Και δεν είμαστε αυτοί που για κάποιους είμαστε οι ευνοημένοι και τα λαμόγια του Δημοσίου. Είμαστε αυτοί που καθαρίζουμε αυτά που κάποιοι δημότες «πολιτισμένοι» πετούν από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους. Και είμαστε αυτοί που είναι πάντα στο πόστο τους όπως έχουμε ορκιστεί οπότε χρειαστεί χωρίς αργίες και ωράριο.

Γι αυτό και όταν μας βλέπετε δεν πρέπει με κάθε ευκαιρία να μας μειώνετε κουνώντας το δάχτυλο λέγοντας τους ότι εγώ σε πληρώνω. Είμαστε αυτοί που ότι και να γίνει πρέπει να χαμογελάμε πνίγοντας το θυμό μας για την αχαριστία κάποιων. Κλείνω εδώ την επιστολή μου. Είναι πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο αν και κάποιοι μπορεί να σπεύσουν να πουν ότι προσπαθώ να τον κολακέψω.

Θέλω τέλος να ζητήσω τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

Δημήτρης Χαζάπης

Οδηγός Απορριμματοφόρου και όχι μόνο.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το μανικιούρ φέρνει αμνησία. Στα χωριά οι καθώς πρέπει νοικοκυρές καθαρίζουν τα γύρω γύρω και ακόμα παραπέρα. Στην καμάρα στη χώρα υπάρχουν πολλά δηθεναριά και πολλές ψηλομύτες. Γνωρίζουμε όμως οι παλιές από που κρατάει η σκούφια της καθεμιανής.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο ηθικό είναι το νόμιμο, μαντάμ της συνοικίας του Αη Γιώργη Χώρας, να διατάζει εργάτη καθαριότητας να της καθαρίσει το στενό του στενού που βρίσκεται το σπίτι της, ενώ το σπίτι κατοικείται από αυτήν, τις κόρες της και τις εγγονές της;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ Δημήτρη Χαζάπη και αγαπητοί(με όλη τη σημασία της λέξης) δημοτικοί υπάλληλοι της καθαριότητος σας απευθύνω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ότι προσφέρετε στην Ανδριακή κοινωνία και στον κάθε δημότη ξεχωριστά και υποκλίνομαι με ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ στον καθε ένα από εσάς για το λειτούργημα που ευσυνειδήτως υπηρετεί.Λειτούργημα ισάξιο κάθε άλλου δημοσίου υπαλλήλου. Ο πολιτισμός και η ανάπτυξη μιας περιοχής σε κάθε κλάδο είναι συνυφασμένος με την σωστή αποκομιδή των καθημερινά δημιουργουμένων αποβλήτων της. Και πυλώνας αυτής της αποκομιδής απορριμάτων είστε όλοι εσείς με το άοκνο και σιωπηλό έργο σας.
Και αν Δημήτρη πιστεύεις αλήθεια ότι πρώτος ο νυν Δήμαρχος εξετίμησε τη μεγάλη προσφορά σας μάλλον δεν αφουγκράζεσαι σωστά την ανδριώτικη κοινωνία που παρά τα επί μέρους παράπονά της(αλήθεια και για ποιά δημοτική υπηρεσία δεν ακούς εσύ συχνά-πυκνά παράπονα;)
σίγουρα αντιλαμβάνεται την μεγάλη κοινωνική προσφορά σας και ο σεβασμός μας γι'αυτήν είναι δεδομένος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε την απήχηση του Εν Άνδρω ακόμα και στους υβριστές μας. Αναγκάζονται να γράψουν με αρχικά ή με ψευδώνυμα στα σχόλια μας γιατί τα δικά τους σάιτ έχουν απολεσθεί προ πολλού. Κύριε Γιάννη Κ. από Απροβάτου καλά κάνετε και "μαλώνετε" ευγενικά τον Δημήτρη Χαζάπη. Ως γνωστόν εσείς αφουγκράζεσαι καλά την ανδριώτικη κοινωνία. Εξ ου και η βεβαιότητα της δεύτερη θεσης που ήταν τρίτη με 1.000 ψήφους διαφορά. Εξ ου και η βεβαιότητα της συμμαχίας σου με τον Σουσούδη που σας έφερε στη δεύτερη θέση. Εξ ου και η Πλούσκα που επέλεξες να δώσεις τη μάχη κι έφαγες σκόνη. Εξ ου και οι Α/Γ που επέλεξες να δώσεις την επόμενη μάχη και τώρα κρύβεσαι.
Αν συνεχίσεις να αφουγκράζεσαι τόσο καλά την ανδριώτικη κοινωνία δεν ξέρω που θα καταλήξεις. Τέτοια αντίληψη της πραγματικότητας δεν ξανάγινε...
Πάντως είναι απόλαυση να σε βλέπουμε με ψευδώνυμο να γράφεις εδώ μέσα που μας έβριζες χυδαιότατα.
Συνέχισε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro