Ιδιωτικής ασφάλειας ελικόπτερο για διακομιδή στην Άνδρο

Μια θεαματική φωτογραφία. Το ελικόπτερο περνά μπροστά από την Μονή Παναχράντου της Άνδρου.

Γύρω στις 10:00 το πρωί (2/11) ελικόπτερο ιδιωτική ασφάλειας προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο Άνδρου για να μεταφέρει ασθενή σε νοσοκομείο των Αθηνών. Ο ασθενής είναι κάτοικος Χώρας είχε προσέλθει στο Κέντρο Υγείας Άνδρου το προηγούμενο βράδυ με προβλήματα ρινορραγίας. Είχε ιδιωτική ασφάλεια και ειδοποιήθηκε ελικόπτερο της ασφάλειας του. 

Το ελικόπτερο έχει απογειωθεί από το ελικοδρόμιο και πετά πάνω από τους Γερακώνες με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Όμως μόνο στρατιωτικά ελικόπτερα κάνουν νυχτερινές διακομιδές. Έτσι, τα ιδιωτικό ελικόπτερο ήρθε το πρωί της Δευτέρας μιας και το πρόβλημα δεν ήταν ιδιαίτερα επείγον. Ο ασθενής διανυκτέρευσε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όμως για τα περαιτέρω χρειαζόταν περίθαλψη σε νοσοκομείο. Να σημειώσουμε πως για μια ακόμα φορά το Κέντρο Υγείας και το προσωπικό του ήταν εκεί για να προσφέρουν την βοήθεια τους.  

Μια ακόμα εντυπωσιακή φωτογραφία της πλαγιάς των Γερακώνων και της Μονής Παναχράντου. Το μπλε-άσπρο ελικόπτερο μεταφέρει τον ασθενή εξ Άνδρου προς Αθήνα. 

Τέλος δυο λόγια για τις θεαματικές φωτογραφίες της αεροδιακομιδής του Εν Άνδρω. Στην ήσυχη, γαλήνια και καταπράσινη κοιλάδα της Χώρας η έλευση ή η αποχώρηση ενός - έστω και μικρού ελικοπτέρου - δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Πόσο μάλλον όταν ο καιρός είναι εξαιρετικός και ηλιόλουστος. Από εκεί και πέρα πάντα έχει κανείς το χρόνο - αν βρίσκεται σε καλό σημείο - να πάρει φωτογραφίες. Στην περίπτωση του σημερινού περιστατικού ο πιλότος του ελικοπτέρου έκανε μια θεαματική πτήση μπροστά από το μοναστήρι των Γερακώνων.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο! Και ψεύτικα προφίλ Γιαννάκη! Θα γελάσουμε

This comment was minimized by the moderator on the site

Αντέχει η...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν ξέρετε τα πράγματα και φυσικά δεν θέλετε να ανέβει το σχόλιο με τα υπονοούμενα. Γι' αυτό το γράψατε έτσι. Μπράβο σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro