Έλεγχος για παράνομη αλιεία στην Άνδρο

Το σκάφος του λιμενικού μπροστά και το υπό ελεγχόμενο σκάφος στην βόρεια προβλήτα Γαυρίου.

Έλεγχος από το λιμενικό της Άνδρου σε 3 άτομα που επέβαιναν σε σκάφος για παράνομη αλιεία στα Πέζα της Βορείας Άνδρου. Το λιμενικό ήταν σε περιπολία στην περιοχή. Οι τρεις αλιείς είχαν έρθει για ψάρεμα από την Αθήνα/

Στο σκάφος βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αλιευμάτων και υπολειμμάτων.  Το σκάφος με το οποίο ψάρευαν οι τρεις αλιείς ακολούθησε το σκάφος του λιμενικού στο Γαύριο για τα περαιτέρω. Αναμένονται κυρώσεις.

Πρέπει κανείς να σημειώσει πως το λιμενικό της Άνδρου έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στην καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στα νερά μας και αρκετές φορές έχουμε γράψει για το θέμα αυτό παρά την υποστελέχωση του.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι παρανομία έκαναν τα παιδιά? Έχουμε καμιά λεπτομέρεια?

This comment was minimized by the moderator on the site

Το λιμενικό μια χαρά κάνει τη δουλειά του και μπράβο του. Υποστελεχωμένο αλλά δουλεύει, σε αντίθεση με την αστυνομία, που ενώ σε όλα τα άλλα μέρη βγαίνουν έξω κάθε μέρα για ελέγχους εδώ κοιμούνται. Σήμερα υποτίθεται ότι έχουμε και στην Άνδρο καθολική χρήση μάσκας μέσα και έξω. Είδατε κάτι τέτοιο;;; Ειλικρινά πρέπει να βγάλουμε ένα silver alert για την αστυνομία της Άνδρου. Απλά δεν υπάρχει!!!