Και νέα μέτρα: 8 κρούσματα στις Κυκλάδες, 2646 στην Ελλάδα, 179 διασωληνωμένοι, 18 θάνατοι…

 

Η κατάσταση χειροτερεύει παντού στην Ελλάδα. Στις Κυκλάδες από τα μηδέν κρούσματα προχτές φτάσαμε στα 8 σήμερα! Αναλυτικά: 4 κρούσματα στη Θήρα, 2 στη Νάξο, 2 στη Σύρο.  Είναι προφανές πως στα νησιά που κορονοϊός είναι παρών δύσκολα φεύγει. Τα κρούσματα πάνε κι έρχονται μεταξύ Σαντορίνης και Νάξου και ακολουθεί η Σύρος.

Τα πράγματα στην Ελλάδα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Σήμερα είχαμε ρεκόρ με 2646 κρούσματα στην Ελλάδα, ρεκόρ με 179 διασωληνωμένους και ρεκόρ με 18 θανάτους! Μετά από αυτό αύριο στις 12 θα έχουμε έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη. Προφανώς πάμε πλέον για επιπλέον μέτρα. Δεν αποκλείεται απαγόρευση κυκλοφορίας σε ορισμένα μέρα ή ακόμα λένε πως θα ανακοινώσει και ολικό lockdown.

Στην Άνδρο θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Η σημερινή διαμαρτυρία κατοίκου της Άνδρου για χαλαρότητα στην τήρηση των μέτρων πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τις αρχές και τους κατοίκους. Το ότι δεν έχει αναφερθεί κρούσμα στο νησί δεν θα πρέπει να οδηγήσει στην χαλάρωση. Γιατί αν μπει ο κορονοϊός στο νησί όπως δείχνουν τα παραδείγματα της Νάξου και της Σαντορίνης δύσκολα βγαίνει. Και βεβαίως αν μπει κινδυνεύει μεγάλο μέρος του ηλικιωμένου πληθυσμού της Άνδρου…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιωργάκη μπορείς να πας στους γονείς σου. Μην ακούς τι σου λένε. Ίωση είναι όπως τα λες. Πάρε ντεπόν προληπτικά και άντε να δεις τους δικούς σου. Φρόντισε όμως να έχεις προληπτικά μαζί σου και τα κηδειόχαρτα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ότι βελάζεις σημαίνει ότι αν σε πω ζώο δεν θα παρεξηγηθείς, καλά δεν τα λέω; Άκου λοιπόν πως το ξεσκαρτάρισμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσει από σένα. Το βέλασμα όμως κάτω από τα 2 μέτρα δεν θα ακούγεται. Αν κατάλαβες, κατάλαβες. Αν δεν κατάλαβες συνέχισε το βέλασμα..

This comment was minimized by the moderator on the site

Μας έχουν ζαλίσει .ρε παιδιά .με αυτήν την ίωση .ο κόσμος θα πεινασει.δεν μπορούμε ούτε στους γονείς μας να πάμε

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΕΕΕΕΕ......

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κορονοιος με την μετάλλαξη που έχει εμφανίσει στην Ελλάδα, προσβάλει χωρίς διάκριση τους πάντες, νέους, μεσήλικες και ηλικιωμένους. Αν δεν θέλουμε να βρεθούμε με καμιά σωλήνα οξυγόνου και να παρακαλάμε για κρεβάτι εντατικής, θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να τηρούμε με αυστηρότητα τα μέτρα. Και κάτι σημαντικό: Αποκλειστε και κρατήστε αποστάσεις από τους επικίνδυνους που δεν πιστεύουν στον ιό!