Συνελήφθη στην Άνδρο Τούρκος καπετάνιος για διακίνηση παράνομων μεταναστών στην Κάρυστό!!!

Το τουρκικό σκάφος στο λιμάνι της Χώρας

Χθες το μεσημέρι στελέχη του Λιμενικού Άνδρου, προσήγαγαν στο λιμεναρχείο Τούρκο υπήκοο, ο οποίος είχε καταπλεύσει στο λιμένα Χώρας με 18μετρο σκάφος, δηλώνοντας μηχανική βλάβη. Άμεσα, το γεγονός σχετίστηκε με υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών στην Κάρυστο, το προηγούμενο βράδυ. Ο καπετάνιος κατά δήλωσή του, ισχυρίστηκε ότι ξεκίνησε από το Τσεσμέ της Τουρκίας με προορισμό τη Μαρμαρίδα, αλλά λόγω καιρού έφτασε στην Άνδρο.

Μετά από συνεχείς αντιφάσεις, συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα και για παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοιού. Του επιβλήθηκε σχετικό διοικητικό πρόστιμό 5.000 ευρώ. Όμως η υπόθεση από το Λιμεναρχείο έχει προχωρήσει εξαιρετικά και υπάρχουν με επιβαρυντικά στοιχεία για εκείνον, η υπόθεση αναμένεται να συσχετιστεί με το περιστατικό της Καρύστου και την παράνομη μεταφορά 42 αλλοδαπών σε απόμερο σημείο εκεί.  

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δε λέτε καλά που δεν τους άδειασε σε καμιά παραλία εδώ, να τρέχουμε και να μη φτάνουμε;

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους ας κάνει τιμωρηθεί και κάποιος παράνομος σε αυτή τη χώρα! Προς θεού, το λιμενικό σώμα κάνει πολύ σωστά την όποια δουλειά του ανατίθεται, παρά τα μειωμένα μέσα που διαθέτει στα περισσότερα νησιά της χώρας. Το θέμα είναι πως το Αιγαίο όντας αρκετά μεγάλο, έχει πολλά περάσματα από τα οποία οι Τούρκοι προσπαθούν καθημερινά να περάσουν παράνομα στη χώρα μας παράνομα μετανάστες και διάφορα υλικά. Τα μέσα που διαθέτει η χώρα για τον έλεγχο και τη φύλαξη των συνόρων πιστεύω προσωπικά οτι δεν επαρκούν. Ολες οι δυνάμεις (στρατός και σώματα ασφαλείας) υπερβάλλουν εαυτούς το τελευταίο διάστημα και βρίσκονται σε επαγρύπνηση, όμως οταν λειτουργεί κανείς υπό καθεστώς συνεχόμενης πίεσης, μπορεί να συμβεί το οποιοδήποτε λάθος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στο Λιμεναρχείο που αγρυπνουν μερα νυχτα.Αποτι φαινεται εβγαλαν λαυράκι