Τι ισχύει στις μετακινήσεις με πλοίο. Έκτακτο τοπικό το Superferry!

 

Παρά το lockdown και την απαγόρευση της κυκλοφορίας από νομό σε νομό από το Σάββατο 7/11 η Άνδρος θα εξακολουθήσει να έχει και το επόμενο διάστημα δύο δρομολόγια την μέρα! Τι θα μεταφέρουν τα πλοία είναι ένα ερωτηματικό...

Τα δρομολόγια για το επόμενο διάστημα που θα ισχύσει το lockdown θα παραμείνουν ως έχουν. Ένα πλοίο το πρωί κι ένα το απόγευμα. Κάτι που σημαίνει πως η Άνδρος θα έχει πλοία. Όμως δεν θα έχει επισκέπτες!!! Το τι θα μεταφέρουν τα πλοία είναι ζητούμενο. Από ότι γνωρίζουμε θα επιτρέπονται μετακινήσεις μόνιμων κατοίκων για ιατρικούς κι επαγγελματικούς λόγους. Ή, και σε περιπτώσεις που είναι ανάγκη και για κάποιους κοινωνικούς λόγους (τελετές, κλπ).

Με δεδομένο το ολικό lockdown η επιδότηση δρομολογίων είναι απαραίτητη ώστε να μην απομονωθούν τα νησιά και σταματήσει ο ανεφοδιασμός τους. Θυμίζουμε πως το υπουργείο Ναυτιλίας στο lockdown της άνοιξης δεν είχε κινηθεί εγκαίρως. 

Όπως έχει γίνει γνωστό από τους πράκτορες και τις ναυτιλιακές εταιρείες η κίνηση αυτές τις μέρες λόγω του αναμενόμενου lockdown ήταν σχετικά αυξημένη και μετά την αναγγελία του την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου από τον πρωθυπουργό αυξήθηκε περισσότερο. Πολλοί Ανδριώτες (ή και άλλοι νησιώτες) αποφάσισαν να μείνουν στην διάρκεια του lockdown στα σπίτια τους στο νησί. Με δεδομένο το περιορισμένο πρωτόκολλο στο 65% τα πλοία την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα έχουν κόσμο. Το απογευματινό δρομολόγιο του Andros κοντεύει να γεμίσει.

Η Golden Star έκρινε σκόπιμο - για να εξυπηρετήσει όσους αποφασίσουν να πάνε για να μείνουν στο νησί αυτές τις δύσκολες μέρες - να έχει την Παρασκευή το απόγευμα έκτακτο τοπικό για Άνδρο στις 19:00 με το Superferry. Έτσι, όσοι αποφασίσουν να μετακινηθούν προς το νησί να έχουν πλοίο για να πάνε.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Αθηναίοι να κάτσουν στην Αθήνα και μην μας κουβαλιουνται άρον άρον στο νησί. Το νησί δεν έχει υποδομές για να φιλοξενήσει πλυθησμό καλοκαιριού μέσα στο χειμώνα.Ουτε ιατρική περίθαλψη έχουμε , ούτε υποδομές γενικότερα. Τη μασκουλα τους λοιπόν και στο διαμέρισμα τους για να μην κοκκινισουμε και εμείς.