Έπεσαν πρόστιμα, έγιναν συστάσεις! Σε επιφυλακή Αστυνομία και Λιμενικό στην Άνδρο...

Ώρα 19:00, Νειμποριός, έρημος και μόνος. Μερικοί μόνο περιπατητές με μάσκες κάνουν περίπατο. Το περιπολικό του Λιμενικού κάνει περιπολία σε όλη την παραλία και μέχρι το λιμάνι. Λιμενικό και αστυνομία εναλλάξ ελέγχουν με περιπολίες την απαγόρευση στην παραλία που έχει επιβάλει το lockdown.

Το κύριο βάρος της εφαρμογής των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί με το lockdown λόγω του κορονοϊού το έχει αναλάβει στην Άνδρο η Αστυνομία. Από το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Άνδρου επισκέφθηκαν όλα τα σουπερ-μάρκετ, τα περίπτερα, τα take away (καφέ, εστιατόρια κλπ) της Άνδρου κι έχουν κάνει συστάσεις για την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων. Με συστηματικότητα και τακτικότητα διεξάγονται περιπολίες με αυτοκίνητο σε όλα τα αστικά κέντρα της Άνδρου ώστε να πειθαρχήσουν όλοι. 

 Πολίτες σε βραδινό περίπατο/άσκηση με τον σκύλο τους στην πεζογέφυρα του Νειμποριού. Όλοι οι περιπατητές με μάσκα και αρκετοί με σκύλο. 

Το Σάββατο 7/11 έγιναν συστάσεις όμως την Κυριακή 8/11 επιβλήθηκαν και τα 5 πρώτα πρόστιμα σε πολίτες που κυκλοφορούσαν στους αστικούς χώρους και δεν φορούσαν μάσκα. Το πρωί της Κυριακής το περιπολικό της αστυνομίας πέρασε 2-3 φορές σε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να υπάρξει συνάθροιση πολιτών. Όπως είπε ο Γιάννης Χαλάς που διατηρεί το καφέ-μπαρ Swell στο Νειμποριό κι ήταν ανοικτός για take away καφέδες το περιπολικό πέρασε κατά διαστήματα 3 φορές!!! 

Το περιπολικό του Λιμενικού έκανε μια βόλτα μέχρι το λιμάνι κι έκανε συστάσεις σε αρκετούς που κατέληγαν μέχρι εκεί για ένα τσιγάρο ή για να ελέγξουν τα σκάφη τους λόγω του καιρού.

Η αστυνομία και στο Γαύριο όπου είναι το λιμάνι του νησιού και που έρχονται τα δύο δρομολόγια που μεταφέρουν κόσμο είναι παρούσα. Παρών όμως και το λιμενικό που ελέγχει όσους επιβιβάζονταν και αποβιβάζονταν για μάσκες και τήρηση όλων των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί. Τα μέτρα αυτά αναμένονται από 9/11 με την ΚΥΑ που θα εκδώσει η κυβέρνηση να εξειδικευτούν περαιτέρω. Και μια τελευταία συμβουλή από το αρχηγείο της Αστυνομίας Κυκλάδων: "η Αστυνομία κάνει το καθήκον της, όμως και οι πολίτες θα πρέπει να καταλάβουν πως τα μέτρα είναι για το καλό της υγείας τους και να μην χρειάζονται έναν αστυφύλακα ο καθένας για να κάνει το σωστό"...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

https://m.youtube.com/watch?v=MiM9Hl0csms Απορια σε παρακαλώ δες και αυτο!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

https://m.youtube.com/watch?v=8ZsunX5rJ9Q Παρακαλώ απορία παρακολούθησε το σύνδεσμο που εχω στείλει και μετα Ελα πες μου τις απορίες σου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς που με ενημέρωσες να ετοιμάσω το φέσι. Κάποιες φορές δεν αξίζει να απαντάμε, η σιωπή μου λοιπόν προς απάντησή σου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όσα γράφονται ειναι επίσημα στοιχεία απο τον ΠΟΥ!Τωρα αν σας εχει κανει πλύση εγκεφάλου η τηλεόραση αυτο ειναι άλλο θέμα!!!!Οι τουρκοι θα μπουν μέσα και εσεις θα ειστε κλεισμένοι στο σπίτι σας!!!Στην εποχή του Ίντερνετ έχουμε και ένα καλο!Οτι μπορουμε να βρούμε την αληθεια και Οχι οτι θελουν να μας περάσουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η φωτό είναι από το 1900?????
Πακιστάν το κάνατε το νησί με σπουδαία έργα σας!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η φώτο είναι από το 2010. Τότε ήταν που ξανάπεσε άσφαλτος στο Νειμποριό ανδριώτη, αλλά χωρίς φρεζάρισμα που δεν ξέρετε εσείς στο Πακιστάν.
Πόσα χρόνια αραγε έχεις να έρθεις από το Πακισταν; Τέλος πάντων στο Νειμποριό μπήκαν τα δίκτυα που εσείς στο Πακιστάν δεν τα ξέρετε. Δηλαδή, συνδέσεις αποχέτευσης που δεν έκανε ο προηγούμενος και πλήρης αλλαγή σωληνα ύδρευσης που ήταν από το 1990 κι έσπαγε αλλά εσύ στο Πακιστάν δεν ξέρετε από τέτοια...
Τώρα θα πέσει τσιμέντο με πλέγμα στις λακκούβες - όπως έπεσε σε όλη την Χώρα - που εσείς στο Πακιστάν δεν βάζετε. Και μετά άσφαλτος που εσείς Πακιστάν πρώτα την ρίχνετε και μετά σκαβετε για τα δίκτυα που δεν ξέρετε...
Όπως δεν ξέρετε πως η Άνδρος βιώνει τον αποκλεισμό και ελάχιστοι κυκλοφορούν. 'Αρα τα εν εξελίξει έργα ελάχιστους ενοχλούν. Και με δεδομένο πως θα έρθεις το Πάσχα να είσαι σίγουρος πως δεν θα γνωρίζεις το Νειμποριό...
Χαιρετισμούς στο Ισλαμαμπάντ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπορείτε να μας πείτε ορισμένοι όλες αυτές τις αηδίες που γράφετε εδώ τις σκέφτεστε ή σας ξεφεύγουν; Ήρεμα ρωτάω γιατί είναι πράγματι ανησυχητικό, υπάρχει πρόβλημα ως φαίνεται. Αν και θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται σε έλλειψη γνώσης.

This comment was minimized by the moderator on the site

επισημο σαιτ του ΠΟΥ (παγκοσμιος οργανισμος υγειας) δηλωσαν οτι εχουμε τουλαχιστον 800.000.000 κρουσματα κορωνοιου παγκοσμιως εντοπισμενα και κρυφα μαζι...και εχουμε επισημα 1.260.000 θανατους παγκοσμιως επισημως παλι απο ΠΟΥ .

Για κανε μια διαιρεση και αναγωση επι τις % ....βγαινει 0,15%!!!Οχι 3,7% οπως η ισπανικη γριπη ...βγαινει οπως η εποχικη γριπη...Το ιδιο νουμερο εδωσε και στο επισημο περιοδικο του ΠΟΥ ο Ιωαννιδης και κανεις το αμφισβητησε(αφου το ανακοινωσε ο ιδιος ο ΠΟΥ).Κατω απο 70 χρονων υπολογιζεται στο εξωφρενικο νουμερο 0.05%(5 στα 10.000 ατομα)

Ζω σε επαρχιακη πολη (60.000 ατομα) και ξερουμε μονο μια κοπελα να εχει νοσηλευτει με κορωνοιο και βγηκε ..ενω εβαλαν σε καραντινα τον αδερφο της χωρις συμπτωματα ..ουτε ενας νεκρος εδω..δεν επρεπε να εχουμε κανα 5000 κρουσματα τουλαχιστον μεχρι τωρα απο το Μαρτη και λιγα λεω( ολος ο κοσμος στις καφετεριες στοιβαζοταν ) και με 3.7% θνησιμοτητα που λεγαν στην αρχη...καμια 200 νεκρους και 500 διασωληνομενους??Χαμος θα ειχε γινει ξερεις πως διαδιδωνται τα νεα στην επαρχια!!!

Λοιπον ειχαμε χρονιες γριπης με 5.000 θανατους καταγεγραμμενους απο εποχικη γριπη(ξερεις εκει δε λεγαν με γριπη και να πεθαινει με εγκεφαλικη αιμορραγια ,οπως δηλωσε ο Τσιοδρας ).

Κανε παλι μια διαιρεση με ποσες μερες του χρονου εχουμε 365 δηλαδη βγαινουν 13 θανατοι τη μερα καθε μερα του χρονου!!!
Εαν σκεφτεις οτι δυσκολα πεθαινεις απο τη γριπη καλοκαιρι και βγαλεις 3 μηνες ποσους θανατους εχουμε τη μερα...τουλαχιστον 18 καθε μερα...απο εποχικη γριπη οχι με γριπη.

Στα επισημα διαγραμματα που εβγαλε ο ΠΟΥ δειχνει οτι φετος ολοι οι θανατοι απο γριπη παγκοσμιως εξαφανιστηκαν σε σχεση με περισυ μετα το Μαρτη θα τα δειξω απο κατω...Εγιναν ολα κορωνοιος μαλλον!Οποτε η θνησιμοτητα ειναι μικροτερη ακομα...και οι 13 εως 18 νεκροι τη μερα μονο απο εποχικη γριπη καπου αλλου καταγραφονται.Βεβαια θα εξαφανιστουν και πολλες αλλες αιτιες θανατου σε επιβαρυμενους ασθενεις φετος ως δια μαγειας νομιζω.

Εγω πιστευω οτι υπαρχει κορωνοιος covid 19 που το εβγαλαν για να εχει θνησιμοτητα 7% και υπερμεταδοση αλλα ο Θεος δεν τους εκανε το χατηρι και ειχε θνησιμοτητα 0.15%!Βεβαια μετα βαλαν τον Εισαγγελατο να σκαβει ταφους..και να μετρα θετικους σε τεστ -κρουσματα!!!

Εχουμε καθε μερα 30.000 νεκρους απο πεινα παγκοσμιως επισημως ασε ποσοι υποφερουν ....καθε μερα..εκει δεν περισσευει λιγο σουσι ,λιγο παντεσπανι...

Οι ανθρωποι που θα καταστραφουν οικονομικα ,η νεολαια ......ο παππους 97 χρονων με 2 βαρια νοσηματα πρεπει να προστατευτει μονο με γενικη απαγορευση κυκλοφοριας..??Ενω πληρωνω 20 εκατ ευρω σε ιδιωτικα καναλια ..Ελεος ποσο βλημα εισαι επιτελους!
Πανδημια ειναι καποιοι θα πεθανουν αλλα με τι θνησιμοτητα..τι θα θυσιασουμε για μια εποχικη γριπη .

Μπορω να σου γραψω και τοσα αλλα

Ξυπνα χαιβανι!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προτείνω στην κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να πάρει κανένα μέτρο της προκοπής όπως τα παρακάτω.
1...Στους παραβάτες-ισες που κυκλοφορούν με τα πόδια να τους παίρνει το παντελόνι ή την φούστα.
2...Στους παραβάτες-ισες που κυκλοφορούν με το αυτοκίνητο να τους παίρνει το αυτοκίνητο, το δίπλωμα και το παντελόνι ή την φούστα...
3...Στις γριούλες και στους παππούδες επειδή δεν έχουν δίπλωμα θα τους παίρνει το παντελόνι, το φουστάνι και την μασέλα...
Αυτά είναι μέτρα. Όχι τα 300 €...

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Χρυση Αυγη βρισκεται εκει που θα επρεπε να ειναι εδω και πολυ καιρο οΤραμπ επιτελους και αυτος σπιτακι του οσο για σενα τι να πει κανεις προφανως εισαι αρνητης του κορονοιου αρα οχι απλως ηλιθιος οπως αποκαλεις εκατομμυρια Ελληνες αλλα πανηλιθιος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα
Δεν θα αντέξει για πολύ η οικονομία με τα λοκ ντάουν.Όποιος προετοιμάστηκε θα επιβιώσει οι υπόλοιποι θα πεθάνουν.

Περισσότερα