Διακοπές ρεύματος έφερε η καταιγίδα στην περιοχή της Χώρας

 

Από τις 22:30 του Σαββάτου μέχρι τις 1:30 της Κυριακής 17 Ιανουαρίου υπήρξαν συχνές διακοπές ρεύματος στην περιοχή της Χώρας στην Άνδρο. Αρχικά γύρω στις 22:30 έσβησαν τα φώτα σε περιοχές της Χώρας. Όπως έγινε γνωστό από επικοινωνία μας με το Γαύριο και το Κόρθι η διακοπή ρεύματος είχαν μόνο κάποιες περιοχές της Χώρας.

Το ρεύμα αποκαταστάθηκε σε πολλά μέρη όμως τ' Αποίκια, οι Στενιές και οι Κατακαλαίοι δεν είχαν ρεύμα για πολύ ώρα. Γύρω στις 1:00 έσβησαν τα φώτα στη Χώρα και στα γύρω χωριά για λίγο. Και μετά επανήλθε.

Ο ΑΔΜΗΕ πιστοποίησε βλάβη στο δίκτυο όλες αυτές τις ώρες, αλλά μετά τις 1:30 όλοι είχαν ρεύμα μετά τις προσπάθειες των τεχνικών του δικτύου που τους αξίζουν θερμές ευχαριστίες που έδωσαν μάχη σε αντίξοες συνθήκες. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καταλαβαίνετε για αλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να αποδυναμωθεί περαιτέρω το κλιμάκιο της Δεη στο νησί? Αντίστοιχες διακοπές συμβαίνουν συχνά εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών και χωρίς την άμεση επί τόπου παρέμβαση των συνεργείων θα μένουν για ώρες ατέλειωτες χψρίς ρευμα οικισμοί ολόκληροι.