Έρχεται 4τραμελές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Άνδρο!

 

Τα ενοικιαζόμενα Στυλιανού στο Νειμποριό.

Έρχεται απόψε με το πλοίο Θεολόγος τετραμελές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα προβεί Παρασκευή και Σάββατο 5 και 6 Φεβρουαρίου σε διαγνωστικά τεστ και εμβόλια σε ομάδες ηλικιωμένων στην Άνδρο. Το κλιμάκιο θα αναχωρήσει Κυριακή μεσημέρι για Ραφήνα.

Να σημειώσουμε πως το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ταξιδέψει με δωρεάν εισιτήρια της Fast Ferries και θα φιλοξενηθεί επίσης δωρεάν σε δύο δίκλινα δωμάτια στα ενοικιαζόμενα Στυλιανού στο Νειμποριό. και θα αναχωρήσει με δωρεάν εισιτήρια της Golden Star Ferries.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μου μοιάζει

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μην κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Γιατί σου μοιάζει.
(α) Απορώ πως δεν είδες την ΕΙΔΗΣΗ: έρχονται 4 του ΕΟΔΥ να βοηθήσουν το νησί με τεστ και εμβόλια. Δεν σε ενδιαφέρει γιατί μάλλον δεν ζεις στο νησί.
(β) Πάντα το σάιτ αυτό ΠΡΟΒΑΛΕ και θα ΠΡΟΒΑΛΕΙ όλους όσους προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες στο νησί. Εδώ έχουμε 2 ακτοπλοϊκές που φέρνουν 4 άτομα με αυτοκίνητα ΔΩΡΕΑΝ για το καλό του νησιού. Κι έχουμε ακόμα κι ένα ξενοδοχείο που άνοιξε χειμωνιάτικα και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ δωμάτια για το καλό του νησιού. Οι χορηγοί ΠΑΝΤΑ αναφέρονται ως θετικό παράδειγμα.
Κι όλα τα παραπάνω σου μοιάζουν διαφήμιση. Ενώ εσύ με τι μοιάζεις καημένε; Με έναν φτωχοδιάβολο που δεν βλέπεις το καλό και την προσφορά μέσα σε αυτή την πανδημία...
Εσύ μοιάζεις σαν προώθηση της άρνησης μερικών που βουλιάζουν στη μιζέρια και δεν μπορούν να δουν το καλό.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro