Ανακοινώθηκε ένα κρούσμα στην Άνδρο. Τι γίνεται στις Κυκλάδες...

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άνδρου

Από τα πέντε μοριακά τεστ που έστειλε το Κέντρο Υγείας και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Αθήνα δεν υπάρχει ακόμα σχετική επιβεβαίωση. Οι αρμόδιοι στην Άνδρο περιμένουν σχετική ενημέρωση. Όμως, σήμερα ο ΕΟΔΥ από την Αθήνα ανακοίνωσε ένα κρούσμα στην Άνδρο, το οποίο δεν έγινε γνωστό για την ώρα που αναφέρεται.

Το Κέντρο Υγείας ζητά από τους κατοίκους της Άνδρου να τηρούν όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις. Ταυτοχρόνως οι αρμόδιοι διεμήνυσαν πως προχωράνε κανονικά οι εμβολιασμοί με βάση την ηλικία.

Κατά τα άλλα στις Κυκλάδες σήμερα εκτός ενός κρούσματος στην Άνδρο ανακοινώθηκαν ακόμα δύο στη Σύρο. Στα άλλα νησιά που υπήρξε έξαρση τις προηγούμενες μέρες δεν ανακοινώθηκαν κρούσματα σήμερα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι μισοί και βαλε κυκλοφορούν χωρις μασκα. Οτι και να τους λενε οι ειδικοι απο το ενα αυτί μπαινει και απο το αλλο βγαίνει.
Η αστυνομια τους βλεπει αλλα πως να κοψει πρόστιμο στον γνωστό;;; μονο αν ερθει κλιμάκιο απο Σύρο θα γινει σωστή δουλειά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανοσία πότε θα αποκτήσουμε άραγε και πότε θα λευτερωθούμε???
Όταν εγκαταστήσουν αυτούς που θέλουν, να φτιάξουν και μελλοντικούς ψηφοφόρους...
Μάλλον να μην κουραστούν οι Τούρκοι και να μας σφάξουν μέσα στα σπίτια μας, χωρίς να πέσει μια τουφεκιά...
Στην Ιταλία ο κόσμος πίνει τον καφέ του φυσιολογικά στις καφετέριες...

This comment was minimized by the moderator on the site

α) έχουν εμβολιαστεί όλοι οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το βοηθητικό προσωπικό του ΚΥ;
β) αυτούς τους δέκα γραφικούς που κυκλοφορούν πάντα χωρίς μάσκα στην αγορά γιατί δεν τους μαζεύει κανείς;
γ) υπάρχουν αρνητές μάσκας που εργάζονται σε ευαίσθητους τομείς με κόσμο. Το φίμωτρο όπως λένε την βρωμερή μάσκα την φορούν επιδεικτικά λάθος με τη μύτη έξω, σκορπά τον ιό παντού. Οι προϊστάμενοι τους γιατί σιωπούν; Όταν λέμε για ατομική ευθύνη, είναι υποκριτικό όταν αναφερόμαστε σε αναίσθητους εγωιστές χωρίς κοινωνική συνείδηση.
δ) αυτή η αστυνομία μας δουλεύει. Για έλεγχο το φραγκακι της πέφτει κοντά, ενώ εκεί που σουλατσάρει ο κορονοιος της πέφτει μακρυά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ
Έγραφε προχτές κάποιος σαν εσάς πως η αστυνόμοι του Γαυρίου είναι άφαντοί, ενώ ήταν παρόντες. Ότι πίνανε καφέ σε γεμάτες καφετέριες, ενά είναι όλες κλειστές.
Κάνετε προσπάθεια τρολαρίσματος και ζητάτε μια αστυνομία 10 νοματαίων να είναι όπου κοιτά το μάτι σας. Η απάντηση: σας στενοχώρησε η αστυνομία που βρήκε αυτούς για τους οποίους ειδοποιηθηκε από τους τεχνικούς που δέχθηκαν "εισβολή" στο εργοτάξιο και διαπληκτίστηκαν μαζί τους. Σας ενόχλησε που με βάση μαρτυρίες εργαζομένων (γνώστοι και στην Άνδρο οι άνθρωποι) έγινε δικογραφία και πήγε στον εισαγγελέα. Σας τα είπε ο υφυπουργός στη Βουλή.Ο Κρίτων Αρσένης εσιώπησε. Εσείς το προπαγανδιστικό γαϊτανάκι σας.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΥΤΕΣ
Πόσοι νομίζετε πως σας πιστεύουν και σας ακολουθούν μετά όλα αυτά;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro