ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Προσπάθεια εμπρησμού σήμερα στο Ζαγανιάρη!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Άγνωστος επιχείρησε αρκετές φορές σήμερα τα χαράματα να βάλει φωτιά σε θαμνώδη περιοχή δίπλα στο νεκροταφείο του χωριού Ζαγανιάρη!!! Περίοικος που ασχολείτο με αγροτικές εργασίες από τις 7:30 είπε πως μύριζε καμένο στην περιοχή. Γύρω στις 8:30 είδε έναν θάμνο να καίγεται σε ένα σημείο. Ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική, που έφτασε λίγο πριν τις 9:00 με δύο οχήματα και διαπίστωσε να καίγονται θάμνοι. Επιπλέον διαπίστωσε περίπου 10 απόπειρες εμπρησμού γύρω-γύρω όπως φαίνεται και στην φωτογραφία!

Οι πυροσβέστες έσβησαν τους θάμνους και εξέτασαν την γύρω περιοχή διαπιστώνοντας, όπως μας είπε αυτόπτης μάρτυρας, τις απόπειρες που έκανε ο άγνωστος σήμερα τα χαράματα να βάλει φωτιά δίπλα στο νεκροταφείο και πολύ κοντά στο χωριό. Το ευτύχημα είναι πως η μέρα είχε υγρασία μετά το ψιλόβροχο. Κάτι που δεν ευνόησε τα σχέδια του άγνωστου εμπρηστή. Γιατί η "καύσιμη ύλη", οι πράσινοι θάμνοι και τα φρύγανα ήταν εκεί! Και το νεκροταφείο, καθώς και το χωριό παραδίπλα!!!

Εξετάζοντας τον χάρτη της περιοχής και το σημείο της απόπειρας εμπρησμού διαπιστώνει κανείς πως αν η φωτιά άναβε για τα καλά και πήγαινε προς το καταπράσινο χωριό θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Το αξιοπερίεργο είναι πως η όλη προσπάθεια έγινε μετά τον εμπρησμό που κόντεψε να κάψει την Κατάκοιλο και τα Ρέματα...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αρχηγέ γύρισα!
Είχα πάει πέρα για κάτι εξετάσεις με έπιασε και το λοκο νταουνι καταλαβαίνεις!!
Γύρισα σήμερα και πάω να δω τα παιδιά να καταστρωσουμε σχέδια!
Ελλειψα λίγες μέρες και κοντεύουμε να γίνουμε φαρ ουεστ!
Εσύ κράτα γερά!!
Σε παίρνω μετά !