Αυτοκινητιστικό ατύχημα του δημοσιογράφου Άγγελου Μαρόπουλου στο Γαύριο!…

Το αυτοκίνητο του Α. Μαρόπουλου ντεραπαρισμένο στο χαντάκι δίπλα στο δρόμο για τα νερά της βροχής. 

Ατύχημα είχαμε σήμερα Πέμπτη 15/4 στην περιοχή του Γαυρίου όταν ο γνωστός δημοσιογράφος Άγγελος Μαρόπουλος, που κατοικεί μόνιμα στον Χάρακα της Υδρούσας, ξέφυγε με το αυτοκίνητο του από τον δρόμο κι έπεσε σε παρακείμενο  τεχνικό έργο για τα όμβρια.

Κινητοποιήθηκαν αμέσως η πυροσβεστική, ο αστυνομικός σταθμός Γαυρίου και το ΕΚΑΒ. Επί τόπου έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο οι πυροσβέστες και έστησαν ολόκληρη επιχείρηση με σχοινιά, ιμάντες κλπ για να απεγκλωβίσουν τον 86χρονο παλαίμαχο δημοσιογράφο, που είναι πασίγνωστος στο πανελλήνιο για την ιστορική δράση του την εποχή της δικτατορίας όταν ήταν ο βασικός εκφωνητής του της ελληνικής εκπομπής ειδήσεων του γερμανικού δικτύου της Ντόιτσε Βέλε.

Μετά από αρκετή προσπάθεια οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον Αγγελο Μαρόπουλο και το ΕΚΑΒ τον μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, για εξετάσεις από τους γιατρούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με την ευκαιρία της είδησης να σας ενημερώσουμε πως λόγω της ζημιάς στην κεντρική οπτική ίνα του δικτύου της Άνδρου δεν λειτουργεί το τοπικό τηλέφωνο 2282042199 του πυροσβεστικού κλιμακίου και όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με την πυροσβεστική Άνδρου πρέπει να καλούν απευθείας το 199…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet