Προβληματική η τηλεοπτική λήψη: αντιπαράθεση Δήμου Άνδρου με digea...

 

(Αυτή την εποχή αυτές τις εικόνες λαμβάνουν πάρα πολλοί κάτοικοι του νησιού από την Digea που έχει την ευθύνη βάσει του νόμου του τηλεοπτικού σήματος στην Ελλάδα και στην Άνδρο μη επιτρέποντας την εγκατάσταση αναμεταδοτών, τους οποίους θεωρεί παράνομους. Η digea έχει εγκαταστήσει έναν κεντρικό πομπό σε νησί του Νότιου Αιγαίου (Αστυπάλαια) κι από εκεί εκπέμπει ψηφιακά. Κι όποιος πιάσει σήμα. Η Άνδρος το βορειότερο νησί μετά την νέα εκπομπή σήματος δεν πιάνει καλά. Όμως η digea που έχει την ευθύνη θεωρεί πως είναι πρόβλημα... των κατοίκων!!! Ο Δήμος Άνδρου για δεύτερη φορά έστειλε ειδοποίηση προς την εταιρεία που έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα να διορθώσει το σήμα της. Γνώμη μας είναι πως αν τον αγνοήσει ο Δήμος Άνδρου να προχωρήσει σε διαμαρτυρία στον υπουργό και να ζητήσει από την Περιφέρεια την βοήθεια της. Τέλος σε επόμενη φάση πρέπει να  ανακοινώσει την αγορά και εγκατάσταση πομπών. Είναι κι αυτό μια απάντηση στην αυθαιρεσία και στην αγνόηση της εταιρείας προς την Άνδρο... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Θέμα: Συνεχιζόμενη προβληματική λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο.

Σχετ.: Η με ΑΠ 6080/28.04.2021 επιστολή σας.

Κυρίες, Κύριοι,

Στην υπ’ αριθ. 4976/12.05.2021 επιστολή μας με θέμα «προβληματική λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο», όπως και με τα προηγούμενα έγγραφά μας, θίξαμε το πρόβλημα του τηλεοπτικού σήματος.

Επανερχόμαστε εκ νέου με φωτογραφικό, επισυναπτόμενο υλικό, που καταμαρτυρεί την προβληματική εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος σε όλη την Άνδρο (από τη θέση του πομπού Αγίας Μαρίνας, Άνδρος), γεγονός που δε συνέβαινε ποτέ στο παρελθόν. 

Σας μεταφέρουμε τη δυσφορία κατοίκων, πολιτών και επισκεπτών από κάθε περιοχή του νησιού, η οποία γιγαντώνεται όσο παραμένει προβληματική η λήψη του σήματος σε όλο το νησί. 

Επισυνάπτουμε την ανωτέρω επιστολή και αιτούμαστε εκ νέου την άμεση παρουσία τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας σας στην Άνδρο.

Είναι απόλυτη ανάγκη να θέσετε το πρόβλημα σε πρώτιστη προτεραιότητα επιλύοντας αμελλητί το ζήτημα, με δεδομένο ότι η εταιρεία σας είναι ο αποκλειστικός  αρμόδιος για το θέμα φορέας. 

Σε αναμονή απάντησης, 

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλα τα προβλήματα θα τα λύσει η Μ. Μαμαη μαζί με τον Σουσούδη που τριγυρνούσαν μαζί στο Γαύριο προχθές. Τι άλλο θα δούνε ακόμα τα μάτια μας..........

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς κύριε διαχειριστά δεν ιδρώνει το αυτί της Digea σε όσες εκκλήσεις και να γίνουν! Ισως θα έπρεπε να αποσταλεί στο αρμόδιο υπουργείο η συγκεκριμένη επιστολή. Προφανώς η Digea είναι εντάξει με το υπουργείο, οπότε δεν ασχολείται με τα ζητήματα αυτά.