Μηδέν σήμερα η Άνδρος! Τρία οι Κυκλάδες! Στο 43% οι εμβολιασθέντες και με τις δύο δόσεις!...

Κανένα κρούσμα δεν ανακοινώθηκε στην Άνδρο σήμερα, ενώ μόνο τρία στις Κυκλάδες. Από ένα στη Θήρα, στη Μύκονο, στη Νάξο. Είναι πλέον προφανές πως τα εμβόλια κάνουν τη διαφορά μιας πανελληνίως οι αριθμοί πλέον είναι γοργά πτωτικοί.

Στην Άνδρο η κατάσταση βαίνει βελτιούμενη, καθώς όπως είχαμε γράψει η πρώτη δόση ολοκληρώθηκε με 5.623 εμβολιασμένους. Και η δεύτερη δόση μπήκε στην τελική ευθεία έχοντας εμβολιαστεί 3.223 κάτοικοι. Ποσοστό 43% περίπου των μόνιμων κατοίκων. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε αρκετές δεκάδες που νόσησαν. Άρα υπάρχει πλέον και σταδιακά μεγαλώνει ένα τοίχος ανοσίας.

Φυσικά δεν έχουν εμβολιαστεί οι κάτω των 18 ετών, που είναι ένας σημαντικός αριθμός (πάνω από 1000 άτομα). Αυτοί και μαζί τους και κάποιες δεκάδες ή μήπως εκατοντάδες, που πιθανόν δεν θέλησαν να εμβολιαστούν. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει έδαφος εξάπλωσης του ιού είτε μέσα από ασυμπτωματικούς είτε με άλλους που δεν έκαναν το εμβόλιο και μπορεί να νοσήσουν. Άρα χρειάζεται συνέχιση της προσοχής.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

     

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν οι 3223 εμβολιασθέντες με τις δύο δόσεις αποτελούν το 43% τότε το 100% των κατοίκων του νησιού είναι 7.500. Αν οι 5623 όπως λετε έχουν κάνει τη μία δόση τότε μιλάμε για το 75% του πληθυσμού! Κάπου κάνετε λάθος, αλλιώς η Άνδρος θα ηταν μεταξύ των πρωτοπόρων στους εμβολιασμούς και δεν θα μας έκανε αρνητικά σχόλια ο Χαρδαλιάς!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το πόσοι κάτοικοι είναι στο ν ησί μπορεί να βρεθεί αν προσταθούν στους εμβολιασθέντες 5.623 και όσοι αρρώστησαν κι έγιναν καλά. Και όσοι δεν θέλησαν να κάνουν εμβόλιο. Και πάνω από 1.000 νέοι και παιδιά.
Ευχαριστιούμε για την παρέμβαση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro