ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: Ολοκλήρωση νέου δικτύου ύδρευσης στο Νειμποριό και απεντομώσεις σε Χώρα και Κόρθι

Ολοκληρώνονται αύριο οι συνδέσεις με το νέο δίκτυο ύδρευσης στο Νειμποριό. Τις επόμενες μέρες θα καταργηθεί τα παλιό δίκτυο που τόσες βλάβες είχε όλα αυτά τα χρόνια. Και αμέσως μετά θα πέσει (μέχρι του Αγίου Πνεύματος) η σφραγιστική άσφαλτος και θα ολοκληρωθεί όλο το έργο (δίκτυα και ασφαλτόστρωση) στο Νειμποριό... 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ 

Λόγω εργασιών σύνδεσης στο νέο δίκτυο ύδρευσης, σας ενημερώνουμε ότι θα διακοπεί η παροχή νερού στο Νειμποριό, την Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021, από τις 7 έως τις 8 το πρωί.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

 

Το συνεργείο απεντομώσεων και απολυμάνσεων Λ. Ζαΐρη θα κάνει από αύριο τις απεντομώσεις στην Χώρα...

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ

Απεντόμωση- μυοκτονία στους δημόσιους χώρους  έχει προγραμματισθεί να γίνει από αύριο, 09 Ιουνίου, στη Χώρα και στο Κόρθι. Συγκεκριμένα, ψεκασμοί θα γίνουν σε όλους τους δημόσιους χώρους: της Χώρας την Τετάρτη, 09.06.21 και την Πέμπτη, 10.06.21, από τις 6 το πρωί, του Κορθίου την Τετάρτη, 09.06.21.

Ως εκ τούτου, καλούμε κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες να μεριμνήσουν ώστε από αύριο, Τετάρτη, 09.06.21 και μέχρι την Παρασκευή, 11.06.21 στις 6 το πρωί, να ΜΗΝ προβούν σε εν γένει απόρριψη νερών στους δημόσιους χώρους Κορθίου και Χώρας.

Ευχαριστούμε για την μέριμνα και την συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχουν καταντήσει ''ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ'' όλα τα έργα .......ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ !!!!
Ένας χρόνος κοντεύει με τους δρόμους & την ύδρευση .....Έλεος δηλαδή!!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σίγουρα εσείς ως μηχανικός δημοσίων έργων θα ξέρετε καλύτερα τους χρόνους κατασκευής αγωγών αποχέτευσης και ύδρευσης. Τους χρόνους σύνδεσης κατοίκων που κωλυσιεργούν στις συνδέσεις μια δεκαετία. Και έργων ασφαλτόστρωσης στο χειμώνα. Ξέρετε καλύτερα και τους χρόνους ανάρρωσης συνεργείων από τον κορονοϊό. Σας έχει συμβεί τόσες φορες κι εχετε πείρα. Και πιο πολύ πείρα σας δίνει η πρότερη εμπειρία της 5ετίας που εξαγγέλθηκαν σε χρόνο ρεκόρ τόσα έργα που δεν έγινα ποτέ και δεν ενόχλησαν κανένα ποτέ. Και στο τέλος ήταν τέλεια σε σύγκριση με αυτά που γίνονται και τελειώνουν τώρα σε διάστημα 7-8 μηνών Νοέμβριος 20-Ιούνιος 21 (έχετε χάσει τον χρόνο νομίζουμε)...
Το αν θα είναι σωστά αφήστε τις προφητείες: ουδείς μετά Χριστόν προφήτης...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro