Μόνο εμβολιασμένοι σε εσωτερικούς χώρους σε εστίαση και ψυχαγωγίας!...

Μόνο σε ανοικτούς χώρους οι ανεμβολίαστοι...

Τέρμα οι ανεμβολίαστοι σε κλειστούς χώρους: μπαρ, εστιατορίων, θεάτρων. καφενείων, μπόουλινγκ, κινηματογράφων κλπ. Στην Άνδρο σε αρκετές περιπτώσεις αυστηροποιούνται τα μέτρα. Αναλυτικά όλο και περισσότερες είναι οι διευκολύνσεις που δίνονται σε εμβολιασμένους πολίτες στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση για την πανδημία και με φόντο την πιο μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα, η οποία αρχίζει να διασπείρεται στην κοινότητα. 

Έτσι, από σήμερα τίθεται σε ισχύ μία ακόμα διευκόλυνση για τους εμβολιασμένους πολίτες, καθώς, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, θα μπορούν να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, αλλά και στα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης, επιδεικνύοντας μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, οι ανεμβολίαστοι και μη νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο δεν θα έχουν πρόσβαση σε:

  • Κέντρα διασκέδασης,
  • Υπηρεσίες εκμετάλλευσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, υπηρεσίες που παρέχονται από καφενεία με τεχνικά και μηχανικά παιχνίδια, internet café κ.λπ.
  • Στους κλειστούς χώρους της εστίασης, θεάτρων, κινηματογράφων, τα escape rooms, κέντρα μπόουλινγκ και αναψυχής.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μια ζωή ανάποδα τα λες! Μισογεμάτο αντί μισοάδειο! Δεν είναι διευκόλυνση στους εμβολιασμένους, είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ σε όσους, για διάφορους λόγους, δεν έχουν εμβολιαστεί. Μισοάδειο είναι το ποτήρι και αδειάζει συνεχώς...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μακριά από εμβολιασμενους διότι έχουν τον ιό τον οποίο και μεταδίδουν. Να απαγορευτεί η είσοδος από παντου σε όλους .Σε ένα με δύο χρόνια θα δείτε τι παρενέργειες θα υπάρξουν από εγκεφαλικά καρδιές κ.λ.π. από τα δοκιμασμένα εμβόλια