Άνδρος 1 κρούσμα. 107 στις Κυκλάδες, Έκλεισε μαγαζί στο Μπατσί…

 

Ένα κρούσμα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ για την Άνδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες το κρούσμα είναι χθεσινό και αφορά εργαζόμενη σε κατάστημα στο Μπατσί. Το κατάστημα έκλεισε. Εν τω μεταξύ προχωρά ο ορισμός σε ξενοδοχείου καραντίνας στην Άνδρο το "Πηγή Σάριζα" στ' Αποίκια από το υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τα άλλα στις Κυκλάδες συνολικά ανακοινώθηκαν σήμερα 107 κρούσματα. Αναλυτικά ανακοινώθηκαν: Άνδρος 1, Θήρα 33, Μήλος 3, Μύκονος 45, Νάξος 3, Πάρος 17, Σύρος 4, Τήνος 1. Ακόμα μια μέρα τα κρούσματα αναφέρονται σε δύο κατηγορίες νησιών. Σε αυτά που έχουν πρόβλημα και σε αυτά που απλώς έχουν περιστασιακά κρούσματα. Στα πρώτα κατατάσσονται η Θήρα (33), η Μύκονος (45) και η Πάρος (17). Στα δεύτερα η Άνδρος (1), η Μήλος 3, η Νάξος (3), η Σύρος (4) και η Τήνος (1).

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα

Και εμείς που είμαστε στο Μπατσί χθες το βράδυ μήπως θα έπρεπε να
μάθουμε ποιο μαγαζί έκλεισε ????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έκλεισε για προληπτικούς λόγους. Θα γίνει απολύμανση και rapid τεστ. Και θα ανοίξει πάλι.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το ξενοδοχείο που αναφέρετε στο ρεπορτάζ σας, παραμένει κλειστό εφέτος και δεν έχει λειτουργήσει για την θερινή σεζόν. Δεν έχουν γίνει καν οι απαραίτητες ετήσιες εργασίες συντήρησης που συνήθως εκτελούνται κατά την προετοιμασία των ξενοδοχείων, οπότε πως θα λειτουργήσει ως χώρος καραντίνας που γράφετε?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αυτή την πληροφορία είχαμε από το υπουργείο Τουρισμού. Γίνεται προσπάθεια και θα ξεκινήσει να λειτουργεί τις επόμενες μέρες γιατί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα απομόνωσης κρουσμάτων και δεν έχει οριστεί κανένα μέχρι σήμερα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατι δεν μας λέτε ποιο μαγαζι εκλεισε; Ειναι μυστικό; Και εμείς που δεν εχουμε ερθει ακόμη στο νησι δεν κανει να πληροφορηθούμε; Αφου όπως λέτε εκλεισε ειναι κατι επίσημο και επομενως δεν ειναι μη ανακοινώσιμο