Άνδρος 3 κρούσματα! Κυκλάδες 75! Αθόρυβα ο ιός στις νεαρές ηλικίες…

Τρία κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ στην Άνδρο και 75 στις Κυκλάδες. Τα κρούσματα είναι σε όλη την Άνδρο και είναι σε νεαρές ηλικίες που δεν εμφανίζουν συμπτώματα. Υπό αυτές τις περιστάσεις οι υγειονομικές αρχές του νησιού φοβούνται μεγαλύτερη διασπορά τις επόμενες μέρες καθώς ο κόσμος στο νησί αυξάνει και υπάρχουν φόβοι πως θα δημιουργηθούν εστίες.

Φόβοι εκφράζονται και για τα άλλα νησιά παρά την σταθερότητα των αριθμών των κρουσμάτων των ημερών. Αναλυτικά τα νησιά και τα κρούσματα της μέρας στις Κυκλάδες είναι: 3 κρούσματα στην Π.Ε. Άνδρου, 12 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μήλου, 16 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου, 20 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 20 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τήνου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού όπως λέτε «τα κρούσματα είναι σε νεαρές ηλικίες που δεν εμφανίζουν συμπτώματα», τότε τι είναι αυτό που τους οδηγεί να κάνουν τεστ και να διαγνωστούν θετικοί; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αυτός που δεν έχει συμπτώματα, αισθάνεται μια χαρά και επομένως δεν πάει στον γιατρό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κάνουν self test ή rapid test για να ταξιδέψουν είτε στο επόμενο νησί είτε στην Ραφήνα!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro