Άνδρος 3! Κυκλάδες 68! Εν αναμονή για τα κρούσματα…

Μειώθηκαν σήμερα τα κρούσματα στην Άνδρο, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μόνο 3 και στις Κυκλάδες 68! Αναλυτικά, ανακοινώθηκαν Άνδρος 3, Θήρα 25, Μήλος 3, Μύκονος 16, Νάξος 13, Πάρος 5, Σύρος 2, Τήνος 1.

Περιμένουμε όμως να δούμε και τα νούμερα των επομένων ημερών για να βγάλουμε συμπέρασμα μιας και το Σαββατοκύριακο έχουμε πολλές μετακινήσεις, αλλά μειωμένα τεστ γιατί γίνονται το προηγούμενο 24ώρο.

Για την Άνδρο περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες γιατί το πλήθος που συγκεντρώθηκε στους εορτασμούς της «Κανάριας» στον Άγιο Γεώργιο και στον Αφανή Ναύτη μπορεί να δώσει νέα αύξηση των κρουσμάτων. Εν προκειμένω να προσθέσουμε (γιατί το σχολίασαν κάποιοι καλοθελητές αναγνώστες) πως γνωρίζοντας από τα δημοσιεύματα για την διασπορά των κρουσμάτων είχαμε λάβει πρόνοια και καλύψαμε το γεγονός εξ αποστάσεως.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν πάνε όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου για ελεγχο με rapid ή μοριακο test, θα δείτε αν τα πραγματικά κρούσματα ειναι μόνο 3 και οχι 53, 63 ή αρκετά παραπάνω. Αλλά ποιος ντόπιος έχει το σθένος να πάει σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό εργαστήριο του νησιού αν οχι στο κέντρο υγείας? Για φιέστες είναι όλοι πρώτοι, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου κανείς! "Σιγά που θα λείψω εγω από την εκδήλωση, θα μας δείξουν και σε video"..

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι 3 ?? πλάκα κάνουμε 63 ίσως. εδώ έγινε πάρτυ στις Στενιές απο φορέα κορονοιου με 35 άτομα συμμετέχοντες. Μόνο στη γειτονιά μου έχουμε 3 επιβεβαιωμένα. φαντάζομαι σε ολόκληρη την Άνδρο.