Επείγουσα πρωινή αερομεταφορά ασθενή για Σύρο!

Φωτογραφία από το πρωινό συμβάν.

Ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας έφτασε σήμερα Δευτέρα 11/10 στο ελικοδρόμιο της Άνδρου για να παραλάβει ηλικιωμένο ασθενή (με πιθανό ισχυρό αλλεργικό σοκ) από το Κόρθι. Το ελικόπτερο έφτασε στις 9:45. Παρέλαβε τον ασθενή. Και έφυγε στις 10:15 με κατεύθυνση τη Σύρο και το εκεί νοσοκομείο.

Το ελικόπτερο ενώ απογειώνεται για Σύρο

Για μια ακόμα φορά το Κέντρο Υγείας, το ΕΚΑΒ και ο στρατός βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή εξυπηρετώντας το νησί μας. Το αναφέρουμε - όπως πάντα - γιατί πρέπει να τονίζουμε πως κάποιοι κάνουν το καθήκον τους με όλους τους καιρούς. Και πως το νησί νοιώθει πιο ασφαλές νοιώθοντας τους κοντά.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Απάντηση: Στο κέντρο Υγείας φοβάμαι να ρωτήσω γιατί ακόμη και τηλέφωνο να πάρεις ή απέξω να περάσεις σε τσουβαλιάζουν για διακομιδή απέναντι. Η κατάσταση χρήζει έρευνας πάντως,σοβαρά τώρα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και γιατί παρακαλώ δεν ήρθε το ελικόπτερο της ιδιωτικής ασφάλειας αφου ήταν μέρα-μεσημέρι? Γιατι ?? Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν ...οεο??

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πολύ καλό το ερώτημα σας. Μάλλον έρχεται όταν είναι απασχολημένο το ΕΚΑΒ. Για περισσότερα ρωτήστε το Κέντρο Υγείας. Αυτό ξέρει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro