Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ

Την Δευτέρα 20/12 στον πεζόδρομο του Όρμου με κάλαντα, τραγούδια και μια μικρή γιορτινή παρέλαση έγινε η χριστουγεννιάτικη βραδιά του Κορθίου. 

 

Κυριάρχησαν τα παιδιά του Κορθίου που είπαν τα κάλαντα διατρέχοντας όλο τον πεζόδρομο φτάνοντας στην πλατεία.  

 

Κατά μήκος της διαδρομής στον πεζόδρομο τα καταστήματα κερνάγανε γλυκά και τσίπουρο. 

 

 Ανάμεσα στους παρελαύνοντες ένας μασκαρεμένος σε "χριστουγεννιάτικο δέντρο", άλλος σε "Ρούντολφ το ελαφάκι" κι ένας Αη Βασίλης.

 

Την διοργάνωση είχαν οι σύλλογοι της περιοχής και καταστήματα του πεζοδρομου.  

 

 Στην πλατεία ο Αη Βασίλης έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά και οι σύλλογοι πρόσφεραν κεράσματα και πουλούσαν αναμνηστικά για ενίσχυση τους.

  

Στην εκδηλώσεις συμμετείχαν 200 και πλέον άτομα. Οι διοργανωτές στο τέλος ζήτησαν από τον παραβρισκόμενο ιδιωτικά αντιδήμαρχο Δημήτρη Τηνιακό να πει δυο λόγια κι αυτός απλά ευχήθηκε "υγεία σε όλο τον κόσμο". Στη συνέχεια μίλησε για την γιορτή και χαιρέτησε ο τέως δήμαρχος Θ. Σουσουδης.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θλιβερές εικόνες, απαράδεκτοι υποκινητές!!! Ευχαριστούμε κ. Μπασαντή για την ενημέρωση, πρέπει να γνωρίζουμε!!! Τελικά μόνο ο δήμος διαθέτει νοήμονες!!! Μπράβο βέβαια και στους συμπατριώτες μας που δεν συμμετείχαν αντιλαμβανόμενοι την τραγικότητα που βιώνει ο πλανήτης μας!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε Καπιτουλα την εκδήλωση στο Μπατσι θα την κάνει η ... η τρελή του Γαυρίου !!! (διαγράφτηκαν αρχικά ονόματος - παρακαλούμε όχι αρχικά με χαρακτηρισμούς - δεν δημοσιεύονται - ΕΝ ΑΝΔΡΩ).

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η Μ.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΟΓΑΥΡΙΟ???

This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή κ.Μπασαντή αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενά σας ότι είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα κατά του κορωνοιού, δεν θα είχα κανένα λόγο να παραπλανήσω κανέναν.Πόσο μάλλον τους αναγνώστες σας και ειδικά τους παραπλανωμένους ανεμβολιάστους.
Για του λόγου το αληθές στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: http://covid19.gov.gr/covid-map και πατώντας εμβολιαστική κάλυψη, βλέπετε με χρώματα τον χάρτη της Ελλάδος και τα ποσοστά.Στη συνέχεια βάζοντας τον κέρσορα επί της Ανδρου και με click βλέπετε δυστυχώς τα θλιβερά νούμερα.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη ορθώς ο Δήμος Ανδρου δεν ενεθάρρυνε/συμμετείχε σε εκδηλώσεις.Ειδικά έτσι όπως έγιναν, χωρίς υγειονομική επιτήρηση.
Σας παραπέμπω και σε σημερινό σχόλιο του ΠΟΥ: "Ακυρώστε εκδηλώσεις, για να μην ακυρωθούν ζωές"(από Ναυτεμπορική)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ διάβασα τους πίνακες του ΕΟΔΥ που γράφουν 6.770 εμβολιασμένους με δύο δόσεις. Ένα νούμερο που ανταποκρίνεται σε πάνω από 70% (η Άνδρος είχε πληθυσμό 9.300 κατοίκους το 2011). Δηλαδή σε 73%. Με δεδομένο πως τα 800 είναι παιδιά δημοτικού και γυμνασίου που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί. Απομένουν μάλλον λίγοι μόνιμοι για εμβολιασμό. Αυτό φαίνεται και από τα λίγα κρούσματα (5-6 την εβδομάδα όλα σχετικά ελαφρά λόγω εμβολιασμών).
Τα παραπάνω στοιχεία μας τα επιβεβαίωσε και το Κέντρο Υγείας Άνδρου.
ΥΓ Έχουν εμβολιαστεί επίσης με την τρίτη δόση κοντά 2.400. Συνεπώς δεν είμαστε σε κακή κατάσταση. Και εμβολιαζονται 130-150 την ημέρα στο ΚΥ και περιπου 80 με την βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Άνδρου. Τα νούμερα αυτά επιβεβαιώνει και ο ΕΟΔΥ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάποιο σχόλιο...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ
Τα έχετε μπερδέψει από την πολιτική μοναξιά σας. Δεν κάνουμε εμείς σχόλια. Εσείς όλοι κάνετε. Κι έχετε φτάσει αισίως τα 68.452 αισίως με το δικό σας που περικόπηκε λόγω ύβρεων. Κι εμείς ενίοτε απαντάμε όπως καλή ώρα...
Την καλησπέρα μας.
ΥΓ Και μην βρίζετε δείχνετε αδυναμία χαρακτήρα και πολιτική απελπισία.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλλον ζούμε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Παρά την χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη των κατοίκων της Ανδρου( ~55% επίσημα--θέλετε να πούμε και 60, ας είναι 60% έστω και με αναμνηστική δόση, μακριά από κάθε εθνικό στόχο) κανένας δεν έχει λάβει στα σοβαρά την τραγική κατάσταση που ζει η χώρα και ο πλανήτης, όταν βλέπεις στις τοπικές εκδηλώσεις τον συγκεντρωμένο κόσμο αλλά και αυτούς που ποζάρουν στον φακό σας κατ'ιδίαν, να αποφεύγουν την προστατευτική μάσκα(πλην του Αη Βασίλη που είχε την προστατευτική γενειάδα).
Δεν νομίζω όσα και να δημοσιεύσετε και να αναδημοσιεύσετε από θλιβερές ιστορίες μετανοημένων νοσησάντων εκ κορωνοιού θα κάμψετε το αντιεμβολιαστικό φρόνημα-κίνημα. Κάθε λαός ανάλογα με τον βαθμό εκπαίδευσης του καθορίζει την μελλοντική πορεία του.
Η προιστορία του και το συλλογικό DNA μπορεί να είναι μια σοβαρή υποθήκη για ένα καλύτερο μέλλον αλλά ο βαθμός εκπαίδευσης
των νεωτέρων γενεών θα φέρει το άλμα στο μέλλον. Οταν λοιπόν από νέους ανθρώπους(όπως η μεταμεληθείσα-νοσήσασα κυρία του άρθρου
της ''Καθημερινής'' που συμπεριλάβατε σε άλλη ανάρτηση) ακούς μεταξύ άλλων και δικαιολογίες για συνωμοσίες με σκοπό την εξάλειψη του ανθρωπίνου είδους με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοιού, αντιλαμβάνετε κανείς το μέγεθος της παραπληροφόρησης και υποκουλτούρας που έχει ''εμβολιάσει'' άκριτα και τοξικά την κοινωνία μας.
Ευτυχώς η Θεία Πρόνοια έφερε σύντομα στον κόσμο τη θωράκιση με τον εμβολιασμό και εξ ίσου γρήγορα (όπως ακούσαμε πρόσφατα από τα πλέον επίσημα χείλη) και τα θεραπευτικά δισκία. Είμαι σίγουρος όμως ότι και τότε θα υπάρξουν αρνητές και παρόμοιες θεωρίες συνωμοσίας.
Κάτι ανάλογο με τις θεωρίες γνωστής αίρεσης που αρνείται στους πιστούς της την μετάγγιση αίματος.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μία αντίρρηση: Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και του Κέντρου Υγείας έχει εμβολιαστεί πάνω από το 70% του πληθυσμού. Δημοσιεύσαμε προχτές επίσης δηλώσεις των υγειονομικών φορέων και επίσημα στοιχεία. Εσείς ποια στοιχεία επικαλείστε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλόγουστη γιορτή την οποία ανήγγειλε καλόγουστη κι αποκαλυπτική αφίσα.