ΑΝΔΡΟΣ: Κλιμάκιο του στρατού ήρθε με ελικόπτερο και εξουδετέρωσε χειροβομβίδα!!!

Το παραπάνω στρατιωτικό ελικόπτερο (τύπου Agusta – Bell) προσγειώθηκε την Δευτέρα ώρα 9:00 στο ελικοδρόμιο της Χώρας Άνδρου με τρεις πυροτεχνουργούς του στρατού, οι οποίοι έφτασαν στην Άνδρο μετά από ειδοποίηση για ανεύρεση χειροβομβίδας του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου σε χωράφι στην περιοχή της Αγίας.

Οι πυροτεχνουργοί της υπηρεσίας εξουδετέρωσης ναρκών παραλήφθηκαν με άκρα μυστικότητα από την αστυνομία από το ελικοδρόμιο και μετέβησαν στον χώρο που βρέθηκε η χειροβομβίδα. Την εξουδετέρωσαν και γύρω στις 12:30 το μεσημέρι επέστρεψαν στο ελικόπτερο και αναχώρησαν για την βάση τους. 

Φαίνεται πως ακόμα υπάρχουν στην Άνδρο διάσπαρτα απομεινάρια από πυρομαχικά του πολέμου και μπορεί να γίνουν επικίνδυνα αν κάποιοι δεν ξέρουν και δεν ειδοποιήσουν τις αρμόδιες αρχές. Ευτυχώς στην περίπτωση που αναφέρουμε ο κάτοικος αντιλήφθηκε το επικίνδυνο αντικείμενο και ειδοποίησε την αστυνομία. Και η αστυνομία με τη σειρά της ειδοποίησε την αρμόδια στρατιωτική αρχή, που έσπευσε και εξουδετέρωσε την χειροβομβίδα.     

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site
This comment was minimized by the moderator on the site

Και αφού η χειροβομβίδα ήταν στο μπατσι γιατί δεν προσγειώθηκε το ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο του Γαυρίου;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Το αρχικό σχέδιο της ευρωπαϊκής ένωσης ήταν να αποτρέψει τους πολέμους, έτσι είπαν, Αντίθετα, βλέπουμε αξιωματούχους που είναι μη εκλεγμένοι στην εε να λαμβάνουν αποφάσεις για έθνη που κάποτε ήταν κυρίαρχα. Για παράδειγμα ο Τσίπρας να έρχεται στην πατρίδα για να πάρει ψήφο από τον κόσμο και να μην ακολουθεί. Η ΕΕ δεν έχει αγοραστές των ομολόγων της και τα ομόλογά της δεν θα ληφθούν ως εγγύηση από άλλα έθνη. Η ΕΕ έχει ζωγραφιστεί σε μια γωνία και ο κορωνοϊός χρησιμοποιήθηκε ως αντιπερισπασμός επειδή το δημόσιο χρέος καταρρέει. Τώρα, το σχέδιο για τον κορωνοϊό αποτυγχάνει και ως εκ τούτου, ο «πόλεμος» θα είναι η εναλλακτική λύση.

Δείτε τη Ρωσία και την Ουκρανία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κοιτάξτε τη λαϊκή εξέγερση σε διάφορα έθνη. Όταν οι άνθρωποι χάνουν τις συντάξεις τους και δεν μπορούν να βγάλουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες και δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους λόγω διακοπής ρεύματος ή διαδικτύου, θα οδηγήσει σε εμπλοκή πολέμου είτε είναι εμφύλιος είτε εναντίον άλλου εχθρού.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο σε όσους εξουδετέρωσαν κάθε απειλή. Απομεινάρια αυτού του είδους βρίσκονται συνεχώς από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, η γρίπη Corona θα υποχωρήσει από το σχεδιασμό, επειδή αποτυγχάνει να αποσπάσει την προσοχή από τη διεθνή κρίση δημόσιου χρέους και το νέο πρόβλημα θα είναι δυστυχώς ένας πόλεμος. Οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κλείσιμο τραπεζών ή «capital controls». Καλύτερα να προετοιμάσετε τον ηλεκτρικό σταθμό για έκτακτη ανάγκη στη Χώρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τρομερή πρόβλεψη. Λέτε να βγούμε από την ΕΕ έτσι ξαφνικά; Ο σταθμός μετά τις διασυνδέσεις έχει τελειώσει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κράτος δικαίου και πρόνοιας. Το ελικόπτερο έρχεται στο πιτς φυτίλι για εξουδετέρωση χειροβομβίδας αλλα για ασθενή ούτε συζήτηση. Να ενημερώσω οτι η υπόθεση της χειροβομβίδας εκκρεμεί εδώ και 10 μέρες στη περιοχή Μπατσίου-Μονή Αγίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εκκρεμεί 10 μέρες; Και έρχεται μετά από 10 μέρες κι εσείς το λέτε στο πιτς φυτίλι; Κάτι δεν λέτε καλά. Ίσως όμως να λέτε καλύτερα την περιοχή. Κάτι είναι κι αυτό....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro