ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΑΝΔΡΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

Το καραβάκι του Γαυρίου. Σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων στην Άνδρο. Δώρο εδώ και μερικά χρόνια της εταιρείας Βαλμά κατέκτησε την καρδιά των ανδριωτών κι έγινε αφορμή να λάμψει η πανανδριακή γιορτή. Ήδη έχει στηθεί και τα φωτάκια του θα ανάψουν το βράδυ της γιορτής.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, το λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο ζωντανεύει με λάμψη και μουσική στην 2η χριστουγεννιάτικη πανανδριακή γιορτή! Με οικοδεσπότη το Χορευτικό Όμιλο Υδρούσας και με συνδιοργανωτές τους Φιλοπρόοδο Όμιλο «Το Γαύριο», τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Γαυρίου, τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαυρίου, την τοπική Κοινότητα Γαυρίου και το Δήμο Άνδρου, το Γαύριο «φοράει τα καλά του» και σας υποδέχεται σε μια πανανδριακή γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η Πανανδριακή χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Φέτος θα στηρίξουμε όλοι μαζί το Φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικιών Άνδρου, έναν σύλλογο που ιδρύθηκε το 1983 και στηρίζει τις άπορες οικογένειες της Άνδρου.

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής και χαρίζουν τη λάμψη τους σε όλο το λιμάνι του Γαυρίου δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα που υπόσχεται να σας μαγέψει.

Θα υπάρξουν αμέτρητες δράσεις και εργαστήρια για παιδιά και οικογένειες. Από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική που θα πλημμυρίσει με τις φωνές όλων των μαθητών μαθητριών όλων των σχολικών βαθμίδων του νησιού μας.

Φυσικά, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με ένα φαντασμαγορικό σόου. Εντυπωσιακές συμμετοχές όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Ελευθερία Παπαμιχαήλ με τις μουσικές της. Σας περιμένουμε όλους, μαζί να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αποκαλυπτικό και διαχρονικό, που είναι η αγάπη για τον άνθρωπο. Ας βοηθήσουμε όλοι, τον άστρο των Χριστουγέννων να λάμψει για όλα τα παιδιά!

ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet