Η πίτα των υπαλλήλων του δημαρχείου: δύο φλουριά, δύο ταξίδια... τρεις τυχεροί!!!

Κόπηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η πίτα των υπαλλήλων στο προαύλιο του δημαρχείου της Άνδρου. Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε όλοι οι υπάλληλοι και οι εργάτες να μαζευτούν το μεσημέρι στις 1 και να απολαύσουν μαζί με το κομμάτι τους και την χειμωνιάτικη λιακάδα. Ευχές διάβασαν ο πατήρ Λεωνίδας και πατήρ Αέτιος. Παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δ. Λοτσάρης, οι δύο αντιδήμαρχοι, Μ. Βενετίκη και Δ. Γιαννίσης και 70 και πλέον εργαζόμενοι στον Δήμο.

Η πρώτη πρωτοτυπία του δημάρχου: υπήρχαν δύο φλουριά. Κάθε ένα ήταν ένα ταξίδι δύο ατόμων και αυτοκίνητο έλα από Άνδρο-Ραφήνα και επιστροφή. Το κάθε ταξίδι πρόσφερε κάθε μια από τις δύο εταιρείες του νησιού. Ήτοι, ένα η Fast Ferries και ένα η Golden Star Ferries. Περιττό να πούμε πως το ενδιαφέρον από την μεριά των εργαζομένων ήταν μεγάλο.

Και εδώ φτάνουμε στην δεύτερη πρωτοτυπία του δημάρχου. Το ένα φλουρί βρέθηκε. Το κέρδισε η Βιργινία Δούκισα. Το δεύτερο... δεν βρέθηκε! Τι θα γινόταν λοιπόν με το δώρο; Το σκέφτηκε ο δήμαρχος και είπε: "γράψτε τα ονόματα σας όλοι σε ένα χαρτί. Και θα κάνουμε κλήρωση. Αλλά αντίστροφη κλήρωση. Θα τραβά ένας-ένας έναν κλήρο. Κι αυτός που θα βγαίνει θα αποκλείεται. Θα κερδίσει αυτός που θα βγει τελευταίος!". 

Κάπου εκεί όμως προέκυψε το δεύτερο φλουρί. Μια εργαζόμενη, η Βασιλική Ρούτη, δεν είχε φάει το κομμάτι της πίτας της. Το τρώει. Και... βρίσκει το φλουρί!!! Τόμπολα! Τι κάνουν τώρα, αναλογίστηκαν όλοι. Πάλι ο δήμαρχος πήρε πρωτοβουλία και είπε πως οι δύο τυχεροί με τα φλουριά κερδίζουν τα εισιτήρια. Η κλήρωση που είχε οργανωθεί θα ολοκληρωνόταν. Όπως και έγινε. Και ο τρίτος τυχερός, Μανώλης Ορφανός, που βγήκε από την αντίστροφη κλήρωση κέρδισε ένα τραπέζι αξίας 150 ευρώ δωρεάν στην οικογενειακή ταβέρνα του δημάρχου "Το Στέκι του Ανδρέα"!...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet