Πρωινή διακομιδή εγκύου από το Λιμενικό! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ...

 

Το σκάφος του Λιμενικού/Ακτοφυλακής της Άνδρου "πετά" πάνω από τη θάλασσα για να προλάβει να φτάσει εγκαίρως στη Ραφήνα.

Για άλλη μια φορά το σκάφος του λιμεναρχείου και οι άνδρες της ακτοφυλακής Άνδρου έσωσαν σήμερα Σάββατο 18/2 μια επείγουσα κατάσταση εκτελώντας διακομιδή 30χρονης εγκύου σε σοβαρή κατάσταση στις 6 ώρα το πρωί.

Το σκάφος ΛΣ-115 με τους αριθμούς και τα σινιάλα του τρέχει ασταμάτητο για Ραφήνα.

Λόγω μη ύπαρξης δρομολογίου τόσο πρωί για Ραφήνα επιστρατεύθηκε από το Κέντρο Υγείας το πλωτό του λιμενικού σώματος ΛΣ-115 το οποίο ανέλαβε την αποστολή της επείγουσας μεταφοράς σώζοντας την κατάσταση με την μεταφορά της ασθενούς. Το σκάφος ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί κι έφτασε στη Ραφήνα στις 8:30.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση και τον χαιρετισμό του Αικατερίνη με το σκάφος του Λιμενικού της Άνδρου μετά τους Πεταλιούς. Τα δύο σκάφη πέρασαν δίπλα - δίπλα...

Το σκάφος συνάντησε το πρωινό ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ λίγο μετά τους Πεταλιούς στον Ευβοϊκό. Τα δύο σκάφη περνώντας το ένα δίπλα από το άλλο χαιρετίστηκαν θερμά. Το ένα μετάφερε την ασθενή από Άνδρο και το άλλο μετέφερε τους πρωινούς επιβάτες για Άνδρο. Το Εν Άνδρω ήταν εκεί και αποτύπωσε φωτογραφικά τη συνάντηση.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο λιμενικό ,στο σκάφος του και στο ΕΚΑΒ.
Απορίας άξιον: Γιατί να μην υπάρχει δρομολόγιο το πρωϊ του Σαββάτου και της Κυριακής για Ραφήνα;
Είναι σωστό για μια γυναίκα εγκυμονούσα να μεταφέρεται με σκάφος απο Χώρα στο Γαυριο με όχημα υστερα απο Γαυριο 2μιση ωρες διαδρομή με σκάφος και υστερα αλλη μια ωρα με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο; Ελικόπτερα δεν υπάρχουν;