Η FAST FERRIES έτοιμη για το 2016

Του Δημήτρη Λοτσάρη

Έπαρχου Άνδρου

To Θεολόγος Π. δρομολογήθηκε στην γραμμή μας το 2007.

Με μεγάλη χαρά είδαμε πως η FASTFERRIESανακοίνωσε εγκαίρως τα δρομολόγιά της από 1.1.2016 μέχρι 31.10.2016 στην ιστοσελίδα της εταιρείας της και ήδη τα διαθέτει για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων. Με την κίνηση αυτή, η Άνδρος συμπεριλαμβάνεται σε εκείνα τα «τυχερά» νησιά, που νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι γνωστά και διαθέσιμα για όλη την επόμενη σαιζόν.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού πολλοί επισκέπτες, επαγγελματίες και δη του εξωτερικού κανονίζουν εγκαίρως τις κρατήσεις των πλοίων, καθώς τα συνδυάζουν με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων που γίνονται αρκετούς μήνες νωρίτερα. Ιδίως τα γκρουπ θα μπορούν να προγραμματίσουν τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησής από το νησί μας, γεγονός που συμβάλλει στην παρουσία της Άνδρου ως τουριστικού προορισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

HFASTFERRIESδραστηριοποιείται με επιτυχία στην γραμμή μας από το 2007 με επιτυχία. Ξεκίνησε με ένα πλοίο το Θεολόγος Π. και σήμερα έχει τρία το Αικατερίνη Π. και το τελευταίο της απόκτημα, το 2015, είναι το Andros, που του έδωσε το όνομα του νησιού μας.

Το Andros δρομολογήθηκε στην γραμμή μας το 2015

Θα πρέπει να πούμε πως η Άνδρος όσον αφορά στις Ναυτιλιακές Εταιρείες που εξυπηρετούν την ακτοπλοϊκή της συγκοινωνία είναι ιδιαίτερα ευνοημένη, διότι τόσο η FASTFERRIESόσο και η GOLDENFERRIESπου λειτουργούν στη γραμμή μας είναι αναπτυσσόμενες εταιρείες και ενισχύουν την γραμμή μας με νέα πλοία και καθημερινά βελτιώνουν τις υπηρεσίες – παροχές τους με στόχο την αύξηση του αριθμού των επιβατών και κατ’ επέκταση των επισκεπτών των νησιών μας. Επίσης μεριμνούν ιδιαίτερα για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων της Άνδρου με έκτατα ή τοπικά δρομολόγια αναγνωρίζοντας ότι αποτελούν το αποκλειστικό μέσω σύνδεσης της Άνδρου με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε μία εποχή που το κράτος αδυνατεί να στηρίξει την νησιωτική Ελλάδα, είναι σπουδαίο το γεγονός ότι υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες που επενδύουν στην ανάπτυξη της εταιρείας τους για τη βέλτιστη δυνατότητα εξυπηρέτησης των νησιωτών και των επισκεπτών τους.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

pragmatika etsi akrivos simvainei opos anaferetai apo ton kyrio eparho giati antelifthisan oi epihirimaties tis thalassas tis terasties prooptikes pou tha ishisoun otan opos programmatisthike to metro tha ftanei stin rafina meso aerodromiou .