Μοναδικό θέαμα: Το "Royal Clipper" θα περνάει κοντά στις ακτές της Άνδρου

 

ToRoyal Clipper είναι το μεγαλύτερο και ίσως το ωραιότερο ιστιοφόρο στον κόσμο. Το φετινό καλοκαίρι, θα αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα για τους κατοίκους της Άνδρου, που έχουν πρόσβαση στο στενό του Κάβο Ντόρο.

Με ανοιχτό πανιά θα περνά κατά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού θα πραγματοποιεί και φέτος κρουαζιέρες και στην Ελλάδα. Φεύγοντας από τον Πειραιά, θα «πιάνει» την Πάτμο την Χίο και άλλα νησιά του Αιγαίου.

Το θέαμα ενός ιστιοφόρου σκάφους  με πλήρη ιστιοφορία, είναι μεγαλοπρεπές και μοναδικό. Τυχεροί λοιπόν όσοι απολαύουν την πλεύση του…

Το Royal Clipper είναι το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο, με 150 μέτρα μήκος, που προκαλεί θαυμασμό άμα τη εμφανίσει του. Κατασκευάστηκε το 2000 στην Πολωνία και από τότε κάνει ταξίδια στον κόσμο προσφέροντας υψηλής ποιότητας διαμονή και υπηρεσίες μοναδικές.

Εξυπηρετεί πάνω από 227 επιβάτες. οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα αξέχαστο ταξίδι στις θάλασσες του κόσμου και να βιώσουν μια υπέροχη εμπειρία. Η περιπέτεια και το μοναδικό σέρβις αφήνουν ξεχωριστές αναμνήσεις στον καθένα, ενώ ο σχεδιασμός του πλοίου δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό επιβάτη.

 Τίμος  Βικ.

ΥΓ. Το μοναδικό αυτό κρουαζιερόπλοιο όπως και άλλα θα περνάνε ανοικτά της Άνδρου το καλοκαίρι μιας και κανείς από τους ταγούς του νησιού δεν οραματίστηκε τον τόπο με τις τόσες φυσικές ομορφιές και την ναυτική ιστορία 6000 χρόνων, σε μια προοπτική θαλάσσιου τουρισμού. Δεν υπάρχουν υποδομές να φιλοξενηθούν τέτοια πλοία με αποτέλεσμα μια ευκαιρία για την εξέλιξη της Άνδρου στο σύγχρονο τουριστικό γίγνεσθαι να χαθεί. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα ο δήμαρχος ετοιμάζει 4 λιμάνια υπομονή...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΚΑΡΙ, ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ.