ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γ. Στεφάνου προτείνει δρομολόγια - Η Golden Star απαντά στους Τηνιακούς και ρωτά τους Ανδριώτες

Μετά το πρωινό δημοσιεύμα που πήρε μεγάλη έκταση και συζητήθηκε ο Γιώργος Στεφάνου επανήλθε το μεσημέρι με μια σειρά προτάσεις προς τα τέσσερα νησιά τα οποία εξυπηρετεί το Superferry II. Μας τηλεφώνησε και μας έστειλε τις προτάσεις του υπό μορφή σχολίου. Λόγω της σπουδαιότητας τις βάζουμε πρώτο θέμα στο Εν Άνδρω.

 ΔΥΕΤΕΡΑ, 16/10/2017, ΩΡΑ 14:00

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΟΤΙ:

(α) ΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17:15 & ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18:30

(β) ΤΗΝΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΦΙΞΗ 12.15 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 14:35 - ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΩΝ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, & ΣΑΒΒΑΤΑ+ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΦΙΞΗ 12.15 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15:45

(γ) ΣΥΡΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΦΙΞΗ 11:30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15:30 & ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΦΙΞΗ 11:30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16:30

(δ) ΜΥΚΟΝΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΦΙΞΗ 13:00 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 13:45 & ΣΑΒΒΑΤΑ +ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΦΙΞΗ 13:00 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15:00

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 16/10/2017, ΩΡΑ 07:00

Η Golden Star Ferries απαντά στους Τηνιακούς και ρωτά τους Ανδριώτες

Το Εν Άνδρω επικοινώνησε με τους πλοιοκτήτες της Golden Star Ferries ζητώντας να μάθει τι σκοπεύουν να κάνουν μετά την διαμάχη που ξέσπασε για την τροποποίηση του καθιερωμένου πρωινού δρομολόγιου του Superferry II από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο με την μεσολάβηση της Σύρου. Για το δρομολόγιο αυτό ο Δήμος Τήνου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας επιστροφή του δρομολογίου στην προηγούμενη διαδρομή. 

Μιλήσαμε με τον Γιώργο Στεφάνου ο οποίος απάντησε πως στόχος τους είναι να διατηρηθεί η σύνδεση μς Σύρο όλο τον χειμώνα. Όσο ο καιρός είναι καλός το δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα - που υπάρχει πίεση προσκυνητών για Τήνο – θα γίνεται χωρίς την Σύρο. Όμως για να εξυπηρετηθούν οι προσκυνητές της Τήνου σκέφτονται σοβαρά να καθυστερήσουν την βραδινή επιστροφή στη Ραφήνα κατά μια ώρα. Έτσι θα έχουν πάλι χρόνο οι ημερήσιοι επισκέπτες της Παναγίας για προσκύνημα. Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούν και την Σύρο συνδέοντας την απευθείας με Ραφήνα και την Άνδρο συνδεόντας την κατευθείαν με Σύρο.

Τέλος ο Γ. Στεφάνου, με δοδομένες καθυστερήσεις που υπήρξαν, ζήτησε από τους Ανδριώτες και τις δικές τους απόψεις μέσω του Εν Άνδρω (σχόλια, mail κλπ) για την κατά μια ώρα μετατόπιση του απογευματινού δρομολογίου του πλοίου προς Ραφήνα. Δηλαδή το πλοίο να φεύγει από Άνδρο 17:30 και να φτάνει Ραφήνα 19:30. Άποψη του είναι πως έτσι κερδίζουν χρόνο και οι Τηνιακοί για τους ημερήσιους προσκυνητές, αλλά και οι Ανδριώτες που επεκτείνουν την παραμονή τους στο νησί τους κατά μια ώρα το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της Τήνου σχετικά με το δρομολόγιο

Τα κυριώτερα επιχειρήματα της ανακοίνωσης του Δήμου Τήνου κατά του νέου πρωινού δρομολογίου της Golden Star Ferries με το οποίο εταιρεία συμπεριέλαβε και την Σύρο έχουν ως εξής:

- Με το νέο δρομολόγιο γίνεται αδύνατη η εξυπηρέτηση του πολίτη από τις δημόσιες υπηρεσίες διότι στη μια ώρα που μεσολαβεί που θα έρθει στην Τήνο μέχρι την αναχώρηση του είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του.

- Δυσκολεύονται αυτοί που έχοντας κατοικίες στην Τήνο έρχονται για να τις επιβλέψουν και να γυρίσουν στην Αθήνα την ίδια μέρα, κάτι που πλέον είναι αδύνατο. Ο προσκυνητής μετατρέπεται σε δρομέα ταχύτητας μέσα σε λιγότερο από μια ώρα θα πρέπει με μεταβεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και να γυρίσει στο λιμάνι για να πάρει το πλοίο της επιστροφής. Φυσικά δεν γίνεται λόγος να επισκεφτεί ότι άλλο είτε αυτό είναι η τοπική αγορά, ένα μουσείο κλπ».

- Η περιβόητη σύνδεση της Τήνου με τη Σύρο κατά τους χειμερινούς μήνες γίνεται καθημερινά με το δρομολόγιο του Πειραιά.

- Μετά την αύξηση του ταξιδιού προς την Ραφήνα ήρθε η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και η επαναφορά του στις προ-καλοκαιριού τιμές. Μια αύξηση της τάξεως του 30% η οποία δημιουργεί απορία στους κατοίκους της Τήνου αφού τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούσαν να ταξιδέψουν προς και από την Ραφήνα με 20,00€ και τώρα αναγκάζονται να πληρώσουν 27,00€ και να κάνουν και μια ώρα περισσότερο.

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΘ' ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ.
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ, Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΑΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 17:30, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΕΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
Η ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ --- ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ--- ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΗΖΗΤΗΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ ΑΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΙ ΑΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΙΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ SITE ΣΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ E-MAIL, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΑΝΓΚΗΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΣΚ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ !.
Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙς ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑ.
Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΞΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ---- ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ --- ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.
ΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ '' ΕΝ ΑΝΔΡΩ ''.....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Η GOLDEN STAR προτεινει αναχωρηση απο ανδρο τα σαββατα κ κυριακες στισ 1830. ειμαστε συμφωνοι?
XΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ '' ΔΙΑΝΑ'' ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΙΣ 18:30 ANTI 16:30 , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !
Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥς ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ 18:30 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ΤΙΣ ΣΤΕΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝ ΑΜΙΚΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να αρχίσουν επιτέλους εμπορικές-τουριστικές ανταλλαγές με την Σύρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο κέρδος θα έχουμε αμφότεροι!

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτελους συνδεση με την Συρο και έτσι αντι για ΠΣΚ στην Αθήνα, γιατί να μην πάμε στην Συρο ,να την γνωρίσουμε καλά που έχει, ότι ζητήσει κανείς για τον χειμώνα, σε φαγητό,διασκέδαση,διαμονή και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο την Αθήνα.
Η αναμενόμενη τακτοποίηση του νέου δρομολογίου και την Κυριακή, μας κάνει πολλούς απο μεάς να μπαίνουμε την Παρασκυή στο βαπόρι, να περνάμε ένα πολύ όμορφο ΠΣΚ και να γυρίζουμε στην Ανδρο στο Γαύριο στο λιμάνι, την Κυρικαή στις 18:00 σπίτια μας.
Ανάποδα θα θελήσουν να το κάνουν και εκατοντάδες Συριανοί, που έχουν συγγενικά,φιλικά κΑΙ άλλα προσωπα στην ΑΝΔΡΟ και έτσι θα δημιουργηθεί σιγά-σιγά, αλλά σταθερά η νέα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σύνδεση των δύο μας νησιών ! !
ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΗ Η ΝΕΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να στηρίξουμε όλοι το δρομολόγιο Άνδρου-Σύρου. Για πρώτη φορά το νησι μας συνδέεται με τηνπρωτέυουσα των Κυκλάδων. Ας τολμήσουμε να πάμε για μια βόλτα αντί για Αθηνα στη Σύρο. Πιο κοντά και πιο εύκολα είναι. Αν μάλιστα γίνει και το δρομολόγιο Κυριακή μπορούμε να μείνουμε και ένα βράδυ μιας και τα ξενοδοχεία στη Σύρο κάνουν εκππωσεις και το εννοούν. Ρώτησα και μου είπαν 30-35 ευρώ το δωμάτιο. Στην Άνδρο δεν υάρχουν τέτοιες τιμές...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Η GOLDEN STAR προτεινει αναχωρηση απο ανδρο τα σαββατα κ κυριακες στισ 1830. ειμαστε συμφωνοι?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ! !
ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΚΙΝΗΣΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ζυνδυασμος και η εγκαιρη ανακοινωση αλλαγης ΑΜΟΙΒΑΙΩΣ των δρομολογιων της Παρασκευης απο Ραφηνα του ΘΕΟΛΟΓΟΣ με αναχωρηση στις 18:30 και ομοιως του ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΡΥ την Κυριακη απο Ανδρο στις 18:30,ειναι το καλυτρο που μπορει να γινει,για το νησι μας και για τα οικονομικα και αυτων των ιδιων των πλοιοκτητων.
Αφου αυξανεται το μεταφορικο εργο,εχοντας πλεον,το κοινο ενα ολοκληρο τριημερο να βρισκεται στο νησι.
Η αναγκαιοτητα αυτη τους χειμερινοιυς μηνες,χρονια τωρα εζητειτο απο τις δυο εταιρειες και διαβαζοντας οτι οι κυριοι Στεφανου, το απεδεχθησαν,απομενει να ακουσωμε και τον κυριο Πανγιωτακη, ωστε αμεσα να ξεκινησει αυτη η τακτικη συγκοινωνια, με στοχο ενα καλυτερο τριημερο για την χειμαζομενη οικονομια μας τους χειμερινους μηνες που ερχονται.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΕΟΛΟΓΟΣ,ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΝΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ?
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ,ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.
ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ,ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΤΟΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ?
Η ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ,ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΟΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙς ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ,ΩΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΗΝ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ SUPER FERRΥ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟ ΣΤΙΣ 18:30 ,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ....

This comment was minimized by the moderator on the site

κ.κ. Στεφάνου:
Ερώτημα 1:
Ποια μερίδα του νησιώτικου πληθυσμού θεωρείτε ότι πλήττεται το χειμώνα με τις αυξημένες τιμές των εισιτηρίων;
Ερώτημα 2:
Η απόφαση για την επιστροφή των τιμών των εισιτηρίων στον "ουρανό" που βασίστηκε; Στη βιωσιμότητα της επιχείρησης;
Σας ευχαριστώ

Περισσότερα