Black Friday: 12καπλασιασμός εισπράξεων από την Fast Ferries!!!

Το "Kyklades", κεντρικό πρακτορείο του "Θεολόγου" στο Γαύριο, την Παρασκεύη το βράδι βρέθηκε... σε κλοιό επιβατών!!

Τελικά ο κόσμος κυνηγά τις προσφορές. Αυτό είναι ακόμα μια φορά το μέγα οικονομικό δίδαγμα του καιρού μας. Η FastFerriesκατάφερε να 12καπλασιάσει τις εισπράξεις της Παρασκευής με τις εκπτώσεις που έκανε λόγω BlackFriday!!!

Αναλυτικά, η Fast Ferries εξάγγειλε, λίγο καθυστερημένα, προσφορά -30% στα εισιτήρια της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου που είχε ανακηρυχτεί Black Friday. Όσοι έβγαζαν εισιτήρια το την Παρασκευή το απόγευμα από Ραφήνα μάθαιναν την ευχάριστη έκπληξη: η FastFerriesείχε έκπτωση για όσα εισιτήρια αγόραζαν οι επιβάτες γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο ή για οποιαδήποτε άλλη μέρα ήθελαν.

Με το που έφτασε το πλοίο στο Γαύριο έγινε χαμός. Εκατοντάδες επιβάτες πολιόρκησαν το κεντρικό πρακτορείο της εταιρείας για δύο ώρες. Οι ουρές έφταναν πολλά μέτρα. Το πρακτορείο πολλαπλασίασε τις εισπράξεις της μέρας κατά πολύ. Το ίδιο και στην Χώρα όπου ο πολλαπλασιασμός των εισπράξεων ήταν μεγάλος.

Όλοι έσπευσαν και αγόρασαν εισιτήρια όχι μόνο της επιστροφής, αλλά και προγραμμάτισαν επιτόπου και επόμενα ταξίδια για να κερδίσουν την έκπτωση. Ας το καταλάβουν οι ακτοπλόοι μας οι προσφορές ανεβάζουν τους τζίρους. Και ας συνεχίσουν έτσι…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΠΙΑ