Ανοιξιάτικη διαφήμιση για την Άνδρο της Ε, Μενεγάκη

 

Μια μαγευτική περιοχή της Άνδρου (δύο ώρες με πλοίο και μια με αυτοκίνητο από Αθήνα) και μια πασίγνωστη τηλεπερσόνα σύζυγο. Τα βάζεις μαζί και έχεις μια εξαιρετική δωρεάν διαφήμιση στο ιντερνετ. Για το Όναρ και την Άνδρο!!!

Ημερολογιακά μπήκαμε από σήμερα στην άνοιξη  (τυπικά από τις 21 Μάρτιου) και η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγο της Μάκη Παντζοπουλο, βάλθηκαν να διαφημίσουν την Άνδρο, τα Άχλα και το «Όναρ» ως ένα ιδανικό προορισμό ξεκούρασης και διακοπών, για το επόμενο διάστημα.

Από χθες στο instagram, ανέβηκαν φωτογραφίες της τηλεπερσόνας που περιπλανιέται στην καταπράσινη όχθη του ποταμού και φτάνει μέχρι την μαγευτική παραλία, τραβηγμένες από τον άνδρα της με λεζάντα μια λέξη. «Ονειροκοσμος»

Επίσης στα social media αναρτήθηκαν φωτογραφίες από τον Μ. Παντζοπουλο από την επιχείρηση του με αποτέλεσμα ο λογαριασμός του onar - andros να αυξήσει τους followers σε χρόνο dt.

Πρόσωπα και περιοχή. Ερωτισμός και ανοιξιάτικη διάθεση. Δωρεάν διαφήμιση στο instagram. Και δεν κοστίζει και αποδίδει. 

Ντυμένη με casual ρούχα η Μενεγακη πόζαρε στο φακό του συζύγου και πατέρα της μικρότερης κόρης της, Μαρίνας. Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε ένα μικρός χαμός από τα likes και τα comments. 

Όπως και να έχουν τα πράγματα και επειδή πλέον όλο το παιχνίδι της διαφήμισης «παίζεται» στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μια θετική αναφορά στην Άνδρο, με ωραίες φωτογραφίες από το νησί και μια πρόταση για σχέδια πασχαλινών ή καλοκαιρινών διακοπών. Είναι εικόνες που προκαλούν θετική σκέψη και καλή διάθεση και μόνο καλό αποτέλεσμα έχουν στην «γκρίζα» εποχή μας. Και η Άνδρος - για να είμαστε ρεαλιστές (όπως και τα πιο πολλά νησιά) τις έχουν ανάγκη…

 Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

εισαστε εκτος τοπου και χρονου...επειεικα απαραδεκτος ο συνεργατης σασ αγαπητό ΕΝ ΑΝΔΡΩμε το όνομα Χ που απρουσιάζει το κείμενο αυτό.
η λέξη τηλεπερσόνα...ακρως υποτιμητικη, για την αγαπητη σε όλους μας στο νησί ,την δικια μας Ελένη.
Μα καλά ποιοί νομίζετε ότι είστε όλοι εκεί ? ?..ή ο ενας και όχι αλλος κανένας ?...πως την εχετε δεί εκεί ??
Θα μαθετε να γραφετε σωστα ? ?