Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Η μεγαλύτερη κίνηση των τελευταίων ετών

 

Είναι το μεγαλύτερο σε κίνηση τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με ναυτιλιακές πηγές όλα τα πλοία που ταξιδεύουν σήμερα και αύριο το πρωί, αλλά και όλα τα δρομολόγια τακτικά, έκτακτα και τοπικά για Άνδρο και για τα γύρω νησιά είναι πλήρη στα γκαράζ, ενώ οι πληρότητες των επιβατών είναι όλες σχεδόν κοντά στο πρωτόκολλο. Και την Δευτέρα –μέρα επιστροφής - οι πληρότητες στα γκαράζ και στους επιβάτες είναι στο φουλ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αυτό οφείλεται πως το τριήμερο έπεσε μέσα Ιουνίου που είναι πια καλοκαίρι και όλοι φεύγουν. Κάτι που γίνεται εμφανές αν το συγκρίνουμε με το περσινό που έπεσε σχεδόν μέσα  Μαΐου κι ήταν από τα χειρότερα. Επίσης βοηθά η άνοδος της θερμοκρασίας και ο καλός καιρός. Έτσι οι ταξιδιώτες τακτικοί και έκτατοι πήραν ότι πλοίο βρήκαν κι έρχονται.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

   

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά εσείς που ρωτάτε για κρίση. Δεν σας άγγιξε καθόλου?

This comment was minimized by the moderator on the site

Kαι η κρίση που είναι; Υπάρχει κρίση τελικά;
Ή αφορά μόνο κάποιες ολιγάριθμες κοινωνικές ομάδες;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Εκδόθηκε στην Ελλάδα ένας από τους δολοφόνος του επιχειρηματία Αλ. Σταματιάδη
Ο 30χρονος Αλβανός, που κατηγορείται ότι είναι ένας από τους δράστες που είχαν δολοφονήσει τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, τον Απρίλιο του 2018, μέσα στην οικία του στην Κηφισιά, όπου είχε εισβάλει με συνεργούς του για ληστεία, εκδόθηκε στην Ελλάδα από τις Αρχές του Βελγίου. Σημειώνεται, ότι ο κακοποιός είχε συλληφθεί στις Βρυξέλλες.

Σε βάρος του 30χρονου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ληστείες, κλοπές και άλλα αδικήματα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν συλληφθεί.
Απο ''ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ''