Μ. Ηλιόπουλος: Δεν θα υπάρξουν ταχύπλοα από Ραφήνα...

 

Επικοινωνήσαμε με τον Μάριο Ηλιόπουλο για να τον ρωτήσουμε αν θα υπάρξουν εφέτος ταχύπλοα από Ραφήνα. Ως γνωστόν τα ταχύπλοα του Ηλιόπουλου από Ραφήνα προς τις Κυκλάδες ήταν αυτά που άνοιξαν και την πόρτα στην Άνδρο πριν 3 χρόνια.

Ο γνωστός πλοιοκτήτης ήταν κατηγορηματικός: "Δεν έχει αλλάξει τίποτα από όσα σας είπα σε συνέντευξη μου στο Εν Άνδρω πριν ένα μήνα. Δεν υπάρχει ξένος τουρισμός. Δεν υπάρχουν γκρουπ. Δεν υπάρχει δυνατότητα για ταχύπλοα με την ελάχιστη κίνηση που υπάρχει εφέτος. Έτσι δεν θα έχουμε ταχύπλοο από Ραφήνα μιας και δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα μέχρι τώρα δεδομένα."

Η περικοπή των ταχυπλόων από Ραφήνα, τα οποία μαζί με τους ξένους τουρίστες εξυπηρετούσαν και τους Έλληνες επισκέπτες και παραθεριστές, είναι ένα ακόμα δείγμα της κρίσης του τουρισμού και της ακτοπλοΐας που διέρχεται η χώρα εφέτος. Ευτυχώς που υπάρχουν πάντα τα συμβατικά που εξυπηρετούν το νησί. Αν και η μειωμένη κίνηση οδήγησε και αυτά σε περικοπές δρομολογίων μέχρι αρχές Ιουλίου.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Λογικό μου ακούγεται αφού δεν έχει καθόλου εξωτερικό κόσμο. Από την άλλη να λέμε καλά που έχουμε 4 πλοία ( 2 Στεφάνου 2 Παναγιωτάκης ) κάθε μέρα και κάποιες ημέρες προσθέστε και τα τοπικά οπότε είμαστε σε σχετικά καλό δρόμο.