Παρέλαση Super Yacht στο Μπατσί!...

 

Η Άνδρος ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης των πλούσιων σκαφάτων, που με πολυτελείς θαλαμηγούς, κάνουν διακοπές στο Αιγαίο, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές των ελληνικών νησιών! Παρά την μειωμένη τουριστική κίνηση λόγω κορονοιου, οι αφίξεις «πλεούμενων παλατιών» συνεχίζονται στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι ο τόπος γίνεται ευρύτερα γνωστός, σε ταξιδιώτες και εκδρομείς άλλου επιπέδου.

Το μικρό αλιευτικό καταφύγιο/μαρίνα χωρίς να έχει τελειοποιήσει τις απαραίτητες υποδομές, φιλοξενεί όλον και περισσότερο πανάκριβα  σκαριά που αγκυροβολούν και διανυκτερεύουν για να έχουν οι επιβάτες τους την δυνατότητα να γνωρίσουν το νησί.

Χθες το βράδυ (17.7) στο Μπατσί είχαν δέσει τρία εντυπωσιακά σκάφη που έδωσαν λάμψη στο κατάμεστο από κόσμο χωριό. Ξεχώριζε το Invader. H 50μετρη θαλαμηγός που νοικιάζεται περισσότερο από 200.000e την εβδομάδα και στοιχίζει περίπου 13.000.000e χτίστηκε το 1999 από την Codecasa και ανακατασκευάστηκε τελευταία το 2019. Ο εξελιγμένος εξωτερικός σχεδιασμός και η μηχανική αυτού του πολυτελούς σκάφους είναι έργο της Codecasa.

Η εσωτερική διαρρύθμιση του Invader μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα σε 5 δωμάτια, όπως μια κύρια σουίτα, 2 διπλές καμπίνες, 2 διπλές καμπίνες, 1 καμπίνα με δυνατότητα μετατροπής και 2 κρεβάτια pullman. Είναι επίσης ικανή να μεταφέρει έως και 12 πληρώματα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή εμπειρία πολυτελούς γιοτ. Διαχρονικό στιλ, όμορφα έπιπλα και πολυτελή καθίσματα διαθέτουν για να δημιουργήσουν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα. Είναι κατασκευασμένη με χαλύβδινο κύτος και υπερκατασκευή αλουμινίου. Με ταχύτητα πλεύσης 13 κόμβων, μέγιστη ταχύτητα 18 κόμβων και εύρος 7.500 nm από τις δεξαμενές καυσίμων 120.000 λίτρων, είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και πολυτέλειας.

Δίπλα του το Tamara S, μικρότερο αλλά πολυτελές με εγγλέζικη σημαία και Βρετανούς επιβάτες, που δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και συνέχισαν τη διασκέδαση τους στα μπαράκια. Έξω από το μόλο ένα τρίτο γιώτ φώτιζε την θάλασσα δίνοντας κι αυτό με την παρουσία του ένα κοσμοπολίτικο αέρα που τόσο έχει ανάγκη η Άνδρος…

Σ.Δ.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εκείνη η ''μαρίνα''στο Κόρθι τι έγινε ορέ πατριώτες;;;΄Νιος ήμουν και γέρασα.;Κανένας δημοτικός''άρχοντας''χρόνια τώρα τι έχει κάνει;;;τα τσιμεντένια μπλόκια μόνο μας έμειναν με τα χάλια τους να μας θυμίζουν τα ανεκπλήρωτα σχέδια.........