Ξεκινά το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ κάθε πρωί από 2/1/23...

Βράδυ 28ης Δεκεμβρίου 2022, Ραφήνα, το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ stand by για το πρώτο δρομολόγιο της νέας χρονιάς στις 2 Ιανουαρίου 2023.

Έτοιμο με την ηλεκτρική μηχανή του να μετατρέπει τη νύχτα μέρα, τις μηχανές του να δοκιμάζονται, το πλήρωμα στη θέση του και τις τελευταίες επιθεωρήσεις να ολοκληρώνονται για τον απόπλου της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2023 περιμένει από το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στη Ραφήνα. Θα αντικαταστήσει στο πρωινό δρομολόγιο το Superferry που αποχωρεί στις 31/12/22 για την ετήσια συντήρηση του. Από 2/3/23 λοιπόν, που ξεκινούν πάλι τα δρομολόγια για τη νέα χρονιά το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ θα ξεκινά στις 7:30 το πρωινό του δρομολόγιο για ΑΝΔΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ. 

Είναι ιδιαίτερα θετικό πως πλέον η γραμμή μας καθιερώθηκε με δύο πλοία όλο τον χειμώνα εδώ και αρκετά χρόνια. Και εκεί που κάποτε το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου είχε μόνο ένα πλοίο τώρα έχουμε ένα πρωινό κι ένα απογευματινό. Αυτό δείχνει τη δυναμική της γραμμής, που πλέον έχει φορτία και επιβάτες ώστε να μπορεί να κρατά δύο πλοία τη μέρα ακόμα και αυτούς τους δύσκολους μήνες. Συνάμα αξίζει κάθε έπαινος και στις δύο εταιρείες της γραμμής μας που στήριξαν με κάθε τρόπο και κόστος το εγχείρημα των δύο πλοίων την μέρα συμβάλλοντας αποφασιστικά στην αναβάθμιση της κίνησης και των τριών νησιών ακόμα και τον χειμώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Θεολόγος λόγω πρωτοχρονιάς δεν θα ταξιδέψει το απόγευμα της 31/12 για ΑΝΔΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ. Θα παραμείνει στη Ραφήνα για να κάνουν πρωτοχρονιά οι ναυτικοί με τις οικογένειες τους. Επόμενο δρομολόγιο το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου 2023. Έτσι το τελευταίο δρομολόγιο του 2022 θα είναι το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου 2022.  

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτθχώς που υπάρχουν και οι αδελφοί Παναγιωτάκη, οι οποίοι δεν "παραιτούνται" της προσπάθειας του μεταφορικού έργου κι ετσι η γραμμή θα συνεχίσει να έχει πλοίο και τον επόμενο μήνα! Βλέπετε δεν είναι Ανδριώτες και συμπαθούν τον τόπο μας.. Οι "δικοί" μας ανθρωποι σταματούν σήμερα 31/12 και ξεκινούν πάλι στα γνωστά τριήμερα που έχει περισσότερο ψωμί η γραμμή..