Ξεκίνησαν καθαρισμοί των παραλιών της Άνδρου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δήμος Άνδρου: Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών σε όλο το νησί

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο Άνδρου οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών του νησιού, ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Με ειδικό σύγχρονο μηχάνημα που καθαρίζει την άμμο, καθαρίστηκαν ήδη -για πρώτη φορά- οι παραλίες Άγιος Πέτρος, Κυπρί, Φελλός, Κούρταλη, Πισωλιμιώνας και μέρος της παραλίας Γαυρίου (λιμάνι) και θα συνεχιστούν σε όλο το νησί.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης: «Ο καθαρισμός των ακτών του νησιού μας, που ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 23 Μαΐου, περιλαμβάνει την απομάκρυνση πάσης φύσεως προϊόντων περιβαλλοντικής ρύπανσης και πρόκειται για ένα έργο, το οποίο έχει ανάγκη ο τόπος καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε γίνει κάτι ανάλογο στο νησί!».

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι αμμουδιές καθαρίζονται .
Τι γίνεται όμως με τα οικόπεδα (μικρά και μεγάλα) στο Μπατσί ? Υποχρεώνονται οι ιδιοκτήτες να δηλώσουν ( και που) ότι τα έχουν καθαρίσει ? Που εναποθέτουν τα ξερά χόρτα και κλαδιά ?
Ο Δήμος δεν πρέπει να ενημερώσει τους κατοίκους με απλό και κατανοητό λόγο ( και όχι αντιγράφοντας το νόμο) ? αλλά και να τους συνδράμει σε αυτή τη σοβαρή υπόθεση ?