Η εκτός των τειχών Άνδρος

Του Σταύρου Στεφάνου

 

Από τον αναγνώστη μας Σταύρο Στεφάνου λάβαμε το ακόλουθο σημείωμα μαζί με μερικές φωτογραφίες όλες από την περιοχή της Άρνης όπου ο δρόμος είναι κατεστραμμένος. Το δημοσιεύουμε ως φωτορεπορτάζ προς γνώση των αρμοδίων του Δήμου Άνδρου για το τι κατάσταση επικρατεί στην εκτός των τειχών Άνδρο και με την ελπίδα μιας απάντησης – «εν Άνδρω»

«Καλημέρα, μήπως θα μπορούσα να δημοσιεύσω στο «εν Aνδρω» της παρακάτω φωτογραφίες; Για να δούμε και άλλα μέρη της Άνδρου και το που ζούμε το 2015!»

Οι φωτογραφίες έιναι από τον δρόμο που συνδέει την Αρνη (Παναχωρη)με την Κατακοιλο (νταμάρι του Τζουγανου) και την Αρνη (Παναχωρι) με το Απροβατο και την Κατάκολο (παρόδου)!

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Φαίνεται πως το φαινόμενο των κατεστραμένων δρόμων δεν είναι το μοναδικό. Το δυτικό τμήμα του δρόμου Άνω Γαύριο - Φελλός και ειδικότερα στη περιοχή Κουμάρι ο δρόμος έχει το χάλι του. Παρά το γεγονός ότι προφορικά και γραπτά έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι (Δήμαρχος κλπ) -- δεν θα γράψω το ως σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι -- δικαιολογούνται, υπόσχονται και καθησυχάζουν. Ήδη η κακή κατάσταση των δρόμων θρηνεί ένα νεκρό και μερικά αυτοκίνητα με σοβαρές βλάβες. Δεν γνωρίζω αν για το νεκρό και τα σπασμένα αυτοκίνητα ζητήθηκαν ποινικές και αστικές ευθύνες. Το ωραιότερο είναι ότι σήμερα κάποιος επαΐων (;) επισήμανε μια άκρως επικίνδυνη περιοχή του δρόμου με κόκκινη κορδέλα και την έντυσε ... πασχαλιάτικη. Ιδού και μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες. https://plus.google.com/u/0/117224898603398280886/posts/PFFURUXhgxr?authkey=CMSIvd2Y_4-dqwE

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ Επισκέπτη - Γαυριότη
Η Χώρα το ξέρει;;;;
Ποιος θα τους το πεί;;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα έπρεπε απο εδω και πέρα να τον βαφτίσουμε δήμαρχο ΧΩΡΑΣ .................

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόλις ο κ. Δήμαρχος βρεί λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του νησιού πχ να τακτοποιήσει τα σκουπίδια κοντά στα νερά του Μπατσιού, να επισκευάσει τους δρόμους που περνούν οι πιο πολλοί ψηφοφόροι του, να φροντίσει τα πουλιά στο στενό γιατί τώρα το χειμώνα θα κρυώνουν, να συντονίσει τους συμβούλους του, γιατί έχουν χάσει τελευταία το βηματισμό τους και άλλα πολλά και σπουδαία, τότε θα ρίξει και μια ματιά στον προβληματικό δρόμο σου Σταύρο. Το ότι ο δρόμος αυτός εξηπηρετεί τους λιγοστούς Αρνιώτες να πηγαίνουν στα χωράφια τους, αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια στο έργο του Δημάρχου. Ας πρόσεχαν. Στο κάτω κάτω γιατί παρέμειναν εκεί γατζωμένοι στη γή τους και δεν έφυγαν ακόμη. Τι να πρωτοκάνει ο άνθρωπος!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Με τα 15.000 ευρώ που πετάξανε μέσω της Πολίτου, άραγε πόσο δρόμο να φτιάχνανε; Στο άρθρο του κυρίου Τρανάκου (Η ΑΝΔΡΟΣ των ΣΥΝΟΡΩΝ) που αναφέρει ότι υπάρχουν Ανδριώτες που δεν έχουν επισκεφτεί άλλα χωριά και ότι υπάρχουν Σύνορα. Εάν αυτό που βλέπω δεν είναι Σύνορο τότε θα μπορούσε να μου πει κανείς τι είναι;