Η αποχή, η ενοχή και οι εκλογικές αποτυπώσεις του Γιάννη Βρούτση στην Άνδρο!

Άδεια τα εκλογικά τμήματα στην Άνδρο όπου η αποχή έφτασε το 67,8%. Αξιοπερίεργη η μετατόπιση ψηφοφόρων της ΝΔ στην ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ της Λατινοπούλου που έφτασε στους 10% περίπου και 347 ψήφους βγαίνοντας τρίτη στην Άνδρο! Και δεν παίζει κανένα ρόλο η ύπαρξη τοπικού υποψηφίου της Λατινοπούλου γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τοπική υποψήφια μια πρώην ΓΓ υπουργείου και πάτωσε στο 12,31% και μόλις 465 ψήφους, (βγαίνοντας μόλις και μετά βίας δεύτερος μια χούφτα ψήφους πίσω από την Λατινοπούλου που πέτυχε στην Άνδρο ένα από τα καλύτερα σκορ της πανελληνίως.

ΑΝΔΡΟΣ - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 

ΑΝΔΡΟΣ: ΑΠΟΧΗ 67,8%, ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 10% 

Στο ερώτημα πως συνέβη αυτό το απίστευτο η απάντηση είναι ένα όνομα: Γιάννης Βρούτσης, ο αόρατος προεκλογικά υπουργός της ΝΔ, που με τις προσωπικές παρεμβάσεις του στο νησί τον Σεπτέμβριο του 2023 (μόνο και μόνο για να εκλέξει με 19 ψήφους δήμαρχο και με 2 ψήφους έπαρχο της αρεσκείας του), διέλυσε την τοπική κοινωνία και την τοπική οργάνωση της ΝΔ οδηγώντας στο απροσδόκητο 10% της Λατινοπούλου στην Άνδρο.

ΝΑΞΟΣ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΝΑΞΟΣ: ΑΠΟΧΗ 58,54% ή πολύ πάνω από 2.000 ψήφους!

Και μια και μιλάμε για την αποτυχημένη πολιτική παρουσία του εκ Νάξου ορμώμενου (πρώην συνδικαλιστή εφοριακού) Γιάννη Βρούτση να επισημάνουμε μερικές "επιτυχίες" του αλαζόνα Γιάννη Βρούτση ως Κυκλαδάρχη: στις ευρωεκλογές πέτυχε μόλις 30% για τη ΝΔ στη Νάξο, με αποχή κοντά 60%. Δηλαδή δεν πήγαν να ψηφίσουν πάνω από 2.000 άτομα σε σχέση με πέρσι και στη Νάξο! Προσθέστε και τους 2.000 απέχοντες της Άνδρου και έχετε το μέγεθος της πολιτικής αποτυχίας Βρούτση. Ας τις λάβει υπόψη του όλες αυτές της αποτυχίες ο πρωθυπουργός στο restart που θα κάνει στην κυβέρνηση. Αν δεν τις λάβει κακό του κεφαλιού του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 & 2019

ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 49,86% ΤΟ 2024 - ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ 10.232 - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 & 2024 

Όμως πρέπει να λάβει υπόψη του πως ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Βρούτσης "πέτυχε" στο δίμηνο των αγώνων πρωταθλήματος χωρίς φιλάθλους να μην εγκαταστήσει ούτε μια κάμερα όπως έλεγε η νομοθεσία στα γήπεδα, "πέτυχε" να συνεχίσει το "φίλαθλο κλίμα" χωρίς μετακινήσεις φιλάθλων στα γήπεδα, και αποκορύφωμα πέτυχε η Ελλάδα να είναι η τελευταία χώρα στον κόσμο που διεξάγει τελικό κυπέλου Ελλάδας χωρίς φιλάθλους.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – ΜΑΪΟΣ & ΙΟΥΝΙΟΣ 

Τέλος, ο Βρούτσης είναι εντελώς ανιστόρητος. Πρέπει να είναι ο μόνος στην ιστορία υπουργός Αθλητισμού που δεν ξέρει και δεν έμαθε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν διεξάγονταν για 1.500 χρόνια (σε όλη την βυζαντινή και οθωμανική περίοδο). Και πως οι σύγχρονοι - που είναι διαφορετικοί από τους αρχαίους (ελληνικούς & ρωμαϊκούς) διεξάγονται μόνο 128 χρόνια. Αυτά...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

H εγκληματική οργάνωση ΝΔ σύντομα θα καταλήξει στις φυλακές Δομοκού. Οι κατά συρροή δολοφόνοι των εμβολίων, ο δολοφόνοι των Τεμπών, οι δολοφόνοι της ελευθερίας, οι δολοφόνοι της ελευθεροτυπίας, οι δολοφόνοι της λογικής, οι δολοφόνοι της δικαιοσύνης, οι δολοφόνοι της νομιμότητας, οι αρχιπροπαγανδιστές, διαστρευλωτές της πραγματικότητας, οι αρχαιοκάπυλοι, οι διακινητές μαύρου χρήματος, οι προαγωγοί της ανωμαλίας, οι δολοφόνοι του θεσμού της οικογένειας ... Μαύρο στη ΝΔ, αλλά μαύρο και στους βουλευτές Κυκλάδων που σιωπούν και συνωμοτούν. Στα σπίτια σας, και μην ξαναβγείτε από εκεί. Μείνετε σπίτι, ρεζιλίκια των Κυκλάδων, γιατί σας βλέπουμε και μας προκαλείτε αηδία και οργή.

This comment was minimized by the moderator on the site

Άλλο ένα πουλέν του Αντώνη Σαμαρά που έχει θέση στην κυβέρνηση για εσωκομματικους λόγους... Μας φόρτωσε τον κομψευομενο Σουσουδη και θα γίνει το νησί σαν να μην πω έως το 2028...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τηλέφωνα για τις δημοτικες εκλογες πάντως έπαιρνε πολλα!!! Ήθελε πάση θυσία Δημαρχο - Έπαρχο οπότε Μάλλον κουράστηκε στις ευρωεκλογες… και ο ευχαριστημενος απ´ την ΝΔ ζαβαντριώτης έπραξε ανεπηρέαστος..
Για την κατάντια που θα καταλήξει το νησί είναι αποκλειστικά υπεύθυνος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το θεμα ειναι να εισαι κυριος και οχι υπουργος.
Απορω πως τον χαιρετουν και τον προσκυνουν στην Ανδρο αφου στο χωριο του στην Ναξο δεν τον θελουν ουτε ζωγραφιστο…Απο αθλητισμο γνωριζει πολυ καλα οσο ο γαιδαρος απο λεμοναδα….

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αποχή δηλώνει ότι ο λαός θέλει αλλαγή. Η ακρίβεια Η μείωση των συντάξεων οι μισθοί πείνας έστρεψαν τον κόσμο σε αποχή. Απορούν ακόμα ορισμένοι και πιστεύουν ότι ο κόσμος πήγε για μπάνιο και κατηγορούν τους Έλληνες σαν ακροδεξιους που ψήφισαν Βελοπουλο, ομοφοβικους όσους ψήφισαν Νίκη, γελάνε όσοι ψήφισαν Πασοκ, κατηγορούν τον Κασελακη και όσους τον ψήφισαν ,αριστερούς οσοι ψήφισαν ΚΚΕ, και ρατσιστές τους Έλληνες που ψήφισαν Λατινοπουλου. Δηκαδη οι μόνοι λογικοί είναι οι Ν Δημοκράτες? Θα έρθει η ώρα που το κατεστημένο θα σπάσει και οι νεοδημοκρατες δεν θα βρίσκουν ουτε τον ψήφο τους σε λίγα χρόνια. Δείτε τι έγινε στην Ευρώπη. Και ποια ονόματα δεν βγήκαν στην Βουλη.
ΥΓ. Ο Αυτιας και Μεημαρακης δεν γνωρίζουν καθόλου αγγλικά. Αυτό δεν έπρεπε να είναι βασική προϋπόθεση για τους υποψηφιους?
Εγώ δήλωσα για εργασία ως σκουπιδιάρης δηλ. οδο καθαριστής και μου ζήτησαν να ξέρω αγγλικα

This comment was minimized by the moderator on the site

οσο ζω, θυμαμαι να ψηψιζω ΝΔ. Αυτο που γινεται την τελευτααι διετια με τη ΝΔ δεν εχει ξαναγινει ποτε. Ελπιζω ο Μητσοτακης να πηρε το μηνυμα των εκλογων και να κάνει ολοκληρωτικο refresh στους αχρηστους(στην πολοιοψηφια) υπουργους του, Οσο για τον Βρουτση, επρεπε να ειχε πάει απο ΧΘΕΣ σπιτι του. Παλαιοκομματικος, μπαγιάτικος, χωρις συγχρονο οραμα και δεν εχει απολυτως τιποτα αλλο να δωσει στην Ελλαδα και στις Κυκλαδες μας. μονο κακο κανει πλεον