ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ: Τρεις σύμβουλοι διαφοροποιήθηκαν...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

            Ο Δήμαρχος  Άνδρου το Σάββατο 22/10/2016 και ώρα 22:00 ανάρτησε στην ηλεκτρονική σελίδα ¨Εν Άνδρω¨ ανακοίνωση σχετικά με την έκθεση του Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Ε. Καπετάνιου. 

            Δηλώνουμε ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε για το περιεχόμενο αυτής της δήλωσης και ουδέποτε μας ζητήθηκε να εκφράσουμε την άποψή μας σχετικά με το θέμα της επίσκεψης του Γ.Γ.  στο νησί μας, συνεπώς θεωρούμε απαράδεκτο να δημοσιοποιείται εν άγνοια μας επιστολή από τον Δήμο Άνδρου, και διαφοροποιούμε τη θέση μας από αυτήν του κ. Δημάρχου.

            Αντιθέτως, ευχαριστούμε τον Γ.Γ. για την ευαισθησία που επέδειξε επί του θέματος, εντός του πλαισίου των καθηκόντων του και επισκέφτηκε το νησί μας προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση.

            Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν θα ανεχτούμε εκ μέρους του Δημάρχου να μας αγνοεί, διότι αντιπροσωπεύουμε μεγάλο μέρος των Ανδριωτών και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι αγωνιζόμαστε με αυτοθυσία για το καλό και την ευημερία του νησιού μας.  

            Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Δήμαρχο πως η Άνδρος δεν οδηγείται στο γκρεμό με την παρέμβαση του Γ.Γ., αλλά εξαιτίας της απραξίας και των κακών χειρισμών του Δήμου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΣΣΟΣ (Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου)

ΑΝΝΑ ΒΟΛΙΚΑ (Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου)

ΜΑΡΙΑ ΜΑΜΑΗ (Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου)

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με κοινή δηλωση τους απόψε διαφοροποίησαν τη θέση τους ως προς το περιεχόμενο και την διαδικασία της χθεσινής ανακοίνωσης του Δήμου Άνδρου. Επί της ουσίας αποδέχονται την εκτός διαδικασίας παρέμβαση του κ. Καπετάνιου και αμφισβητούν τον τρόπο έκδοσης της χθεσινής ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το γραφείοτου δημάρχου. Μετά την κίνηση τους αυτή ο κ, Σουσούδης δεν έχει πλέον πλειοψηφία στο δηματικό συμβούλιο. Μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία χωροθέτησης, που είναι σε εξέλιξη,  μόνο αν τον στηρίξει η αντιπολίτευση - την οποία μόλις χτες απαξίωσε δείχνοντας αδυναμία συνενόησης σε σημαντικά θέματα. Ο κ. Σουσούδης οφείλει να καταλάβει πως είναι αυτός που έχει πατήσει φρένο σε όλα δίνοντας χώρο για τις εξωδιαδικαστικές κινήσεις, τις οποίες βλέπουμε να εξελίσσονται αυτές τις μέρες. Η Άνδρος στα χέρια του κατέληξε ακυβέρνητο καράβι...

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (ΝΙΚΗ ΜΑΜΑΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΑΣ και ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΙΤΟΥ) που δεν δήλωσαν τη θέση τους όπως οι τρείς θαραλέοι Βόσσος, Βολίκαι και Μαμάη, θα έχουν το θράσος να καταθέσουν στεφάνι μεθαύριο στην Επέτειο της Εθνικής Εορτής; Ο Κόσμος θα τους κοιτάζει; Εκλαμβάνω ότι η ΣΙΩΠΗ τους ως ΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΧΗΣ. Με άλλα λόγια "Ακύρωσαν" την αρνητική ψήφο τους για χωροθέτηση ΧΥΤΥ σστην Πλούσκα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΑΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!

Αφού αρκετά μας κατάστρεψες και αρκετά μας ταλαιπώρησες, ποια θα είναι η συνέχειά σου δήμαρχε? Τι έχεις κατά νου? Σκέψου λίγο μόνος σου και αποφάσισε.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ '' ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ '' ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΣΑΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ !
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ '' ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ '' ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !
ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ...ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ''ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ'' ΣΕ ΥΠΗΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
ΠΑΝΤΗΣΗ Δ. Μπ.
Διαγράφτηκε το δεύτερο σενάριο σας για να απαντήσουμε στο πρώτο σενάριο σας.
Παρακαλώ ποιον προτείνετε για δήμαρχο εσείς; Να ακούσω; Τον Βόσσο, Την Μ.Μαμάη ή την Βολίκα; Είστε έτοιμος να δεχθείτε έναν άλλο από αυτούς που βρίζετε. Κάποιον από του 5 της Χώρας μήπως; Κάποιον από του δύο του Κορθίου πιθανόν; Κάποιον από τους δύο της Υδρούσας που φτύνετε δύο φορές την μέρα; Ή, την κ. Πολίτου που είναι με όλους και με κανέναν; Από τους 13 πρέπει να βγει ένας. Αυτό λέτε. Ποιον παρακαλώ που θα κάνει και συμβόλαιο με τον λαό. Ποιον λαό; Τα ανύωνυμα προφίλ της λάσπης, τους ψευδώνυμους σχολιαστές; Ποοιο λαός; Και κυρίως ποιος δήμαρχος; Ποια ανοίγματα έχετε κάνει ως Πλουσκαίοι σε κάποιον άλλον. Μήπως θα καλέσετε από την εφεδρεία του ΥΠΕΣ τον ταξίαρχο ε.α. κ. Καπάκη. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΩΗΦΙΑ. Ποιον παρακαλώ; Για πές τε μου το ονοματάκι να συμφωνήσουμε; Και έστω ότι το λέτε ποιος... Ποιός από αυτούς που άδειασαν οι τρεις προχτές παραβιάζοντας κάθε νομότυπη διαδικασία και υποδεχόμενοι την έξωθεν πολιτική παρέμβαση του κυριούλη του ΥΠΕΣ θα ψηφίσει έναν από τους τρεις γιατί δεν βλέπω να θέλετε άλλον... Και πέστε μου τι αντιποίτευση θα αντιμετωπίσει ο εκλεκτός σας από την αντιπολίτευση που την βρίζετεβ χυδαιότατα εσείς και η παρέα της Πλούσκας. Κύριε μου ακόμα και αν βρείτε κάποιον να βγει μπροστά αυτός θα έχει 15 τουλάχιστον συμβούλους να τον αντιπολίτευονται σε κάθε περίπτωση. και που θα πάει η εκλεκτός σας τα σκουπίδια για όσο διάστημα ξαναχωροθέσετε την νέα θέση που με συμβόλαιο με τα προφίλα της λάσπης θα έχει συμφωνήσει; Αφήστε τα η πολιτική είναι δύσκολο επάγγελμα για άσχετους. Το κατάλαβε ο κ. Σουσούδης - αν το κατάλαβε - αργά. Εσείς θα το καταλάβετε αργότερα. Μέχρι τότε η Άνδρος θα πηγαίνει στον κατήφορο. Καλημέρα σας...
ΥΓ Εσείς είστε ψγφοφόρος Μπατσίου εγω της νήσου Άνδρου. Αυτή είναι η διαφορά μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε των γρουσουζη

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΤΗΓΟΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ