ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Όλοι πλην Λακεδαιμονίων...

 

Όλοι πλην Λακεδαιμονίων

Η συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ( 17 Δημοτικοί Σύμβουλοι), καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Νησιού στηρίζουν, όπως είναι εμφανές και από τα τοπικά Μ.Μ.Ε., να συνεχιστεί η νόμιμη διαδικασία χωροθέτησης Χ.Υ.Τ.Υ. στην Άνδρο.

Η πολιτική παρέμβαση του Γ.Γ. του ΥΠΕΣ κ. Καπετάνιου δημιούργησε αναταράξεις στην δύσκολή μέχρι σήμερα πορεία έγκρισης της επιλεγμένης θέσης. Μετά την σύσκεψη στο ΥΠΕΣ με τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή η διαδικασία συνεχίζεται όπως ορίζει ο νόμος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και στο ΠΕΣΠΑ.

Το πρωτοφανές, προσωπικό και εμπαθές υβρεολόγιο του κ.Καπάκη στο πρόσωπο των 17 δημοτικών συμβούλων και κατά πολιτών της Άνδρου που διαφωνούν μαζί του αποδεικνύει ότι έχει χάσει πλήρως την ψυχραιμία του, αν και κατέχει υψηλόβαθμο κυβερνητικό πόστο και θα έπρεπε να είναι προσεχτικός γιατί οι πράξεις, οι λέξεις και οι φράσεις του χαρακτηρίζουν ένα Υπουργείο. Συνιστά απροκάλυπτη κατάχρηση εξουσίας να μιλά ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ με αυτό το ύφος και αυτό το ήθος εκμεταλλευόμενος την θέση που του εμπιστεύθηκε η Ελληνική Πολιτεία.

Ως άνθρωπος και ως πολιτικά υπεύθυνος για την Άνδρο δεν μου επιτρέπεται να απαντήσω σε ανάλογο ύφος γιαtί ο πολιτικός πολιτισμός μου, που τόσο συχνά επικαλείται στο Δ.Σ. ο κ. Καπάκης, δεν μου επιτρέπει καμία απάντηση σε ότι γράφει.

Ας τον κρίνουν οι πολίτες της Άνδρου.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Θεοδόσιος Σουσούδης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

2 ερωτήματα:
1. Ποια η δουλειά του Γ.Γ. του ΥΠΕΣ κ. Καπετάνιου, δηλαδή τι πληρώνεται να κάνει ?
2. Σε ποιόν έχει ανατεθεί η Υδρογεωλογική μελέτη & πότε να την περιμένουμε?

This comment was minimized by the moderator on the site

φαίνεται πως τραβάς μεγάλο ζόρι μπασαντη
η αποστάσει από της ξερολιθιές του στροφιλιά μέχρι το δεματοποιιτης ειναι 760,53 μετρα για δες το μετρό σου δεν μετράει καλά
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατ' αρχή δημοσιεύσα το αγενές σχόλιο σας με δυσκολία. Το "ρε Μπασαντή" στους φίλους σας. Παιδί μου δεν τραβώ κανένα ζόρι. Τον κ. Καπάκη βλέπω μόνο να τραβά ζόρι που σήμερα ήρθε σχεδόν στα χέρια με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Το τι είπε και το τι άκουσε όντως δείχνουν πως τραβά ζόρι ο άνθρωπος/ Εσείς μάλλον κάτι δεν καταλάβατε. Μετράμε από τον ΧΑΔΑ . Εκεί που ρίχνουν τώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα σκουπίδια δημιουργώντας μια νέα ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!! Τι δεν το ξέρετε;;;; Δεν ξέρετε πως ο Δήμος Άνδρου ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ για να κάνετε εσέις και οι φίλοι σας ασκήσεις επί χάρτου;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

'''''Μα δεν σας έχει πει κανείς πως εκεί που είναι (α) είναι 350 μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο, (β) Είναι ορατός από παντού.... Αφήστε τα υπόλοιπα. Λοιπόν τι προτείνετε;;;; '''' KYΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ !
ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ? ΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ ΑΝΕΥΡΕΘΕΝΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ! !
ΟΧΙ ΑΠΟ ΖΩΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΓΗΣ ! !
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ..ΜΕΤΕΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ! !
ΑΦΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ SITE ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ? ?
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΑΝΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ SITE ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΑΤΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ! !
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΛΛΙΝΩΔΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΧΥΤΥ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΧΥΤΥ ( ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ).
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ? ?
ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΤΕ ?...ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΔΩ.. '' ΟΤΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ '' ??
ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ '' ΥΠΟΛΟΙΠΑ '' ? ? ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ...
ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ( ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΒΕΣΤΕ ) ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μεσα μου ξέρω πως το ΣτΕ θα πεταξει έξω τον δεματοποιητή και θα γίνει κόλαση το νησί. Αλλά δεν με πιστέυετε αγαπητέ μου. Τα ίδια έγραφα επί Σημίτη πως η χώρα δεν πάει καλά και μου έλεγαν άλλα οι "γνωρίζοντες". Μετά ήρθε η κατστροφή και δεν λένε τίποτα. Ίσως δεν ξέρετε ότι ξέρω. Ίσως περιμένετε να καταστραφούν τα αρχαία. ϊσως να αλλάξει γνώμη η αρχαιολογία ή το ΣτΕ. Τα ίδια περίμενε και ο κ. Παππάς (κοντζάμ υπουργός παρα΄τω Πρωθυπουργώ) και τώρα ψάχνει και δεν βρίσκει άκρη... Έχετε ακούσει ποτέ στη ζωή σας περί ΣτΕ; Οχι. Εγώ ναι. Εκεί στριμώξαμε τον κ. Λαλιώτη μέγα υπουργό κάποτε εγώ με τον Προκόπη Παυλόπουλο κι ακόμα ψάχνει τον ΧΥΤΥ του Αυλώνα που έγινε στο Γραμματικό. Αλλά αυτά είναι άλλες παλιές ιστορίες. Αν αλλάξετε το ΣτΕ πάρτε με τηλέφωνο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΧΥΤΥ .ΑΡΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΥΤΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ( ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) ΟΧΙ ΧΥΤΑ ! !
ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ ! !
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΥΣΗ ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ '' ΣΟΥΣΟΥΔΗ-ΚΑΠΑΚΗ-ΘΕΟΛΟΓΟΥ'' ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 3 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΠΑΡΧΟΥ ΜΑΛΤΑΜΠΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΠΟΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ. !
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΟΥΣ, ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΗΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΧΥΤΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ.
ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΡΑΨΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ! !
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ. !
ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ! !
ΝΑ Χ...ΣΩ ΜΕΣΑ..ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ! !
ΣΧΟΛΙΟ
Μα δεν σας έχει πει κανείς πως εκεί που είναι (α) είναι 350 μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο, (β) Είναι ορατός από παντού.... Αφήστε τα υπόλοιπα. Λοιπόν τι προτείνετε;;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το καλυτερο δελτιο τυπου φωρτωμενο ψεμματα
ας του πει καποιος οτι οι αναταραξεις ειναι απο τα αεροδρομια που ονειρευεται να φτιαξει
και απο τα 4 λιμανια
Ζηνος Μ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ! ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΧΝΑ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρωτον δεν δεχόμαι παρεμβάσεις από αγνώστους στην προσωπική μου ζωή. Για τους με ποιους θα μιλάω και με ποιους όχι. Δεύτερον, δεν είμαι εισαγγελέας για να ψαχνω ενόχους. Πολιτικό ρεπορτάζ κάνουμε. Πολιτική ανάλυση γράφουμε. Τα δικαστικά σε αυτούς που τους ενδιαφέρουν. Τεταρτον και τελευταίο: οι ειδήσεις βγαίνουν όταν μιλάς όσους περισσότερους μπορείς. Αλλιως κάθεσαι σπίτι σου χωρίς ηλεκτρικό και τηλέφωνο και κοιτάς τον τοίχο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πώς ονομάζεται ο επιλεκτικός σχολιασμός σχολίων που δεν αρέσουν; Ποιοι ειναι οι 17 σύμβουλοι που ισχυρίζεστε οτι συμφωνούν με τον Δήμαρχο και διαφωνούν με τον κο Καπάκη ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο πρωτο ερώτημα λέγεται επιλεκτική αντιμετώπιση αυτών που τρολάρουν συνέχεια και μπορεί να ειναι το ίδιο προσωπο σε 10-15 παραλλαγές. Στο δεύτερο ερώτημα πάρε τηλέφωνο τον δήμαρχο και ρώτα τον αυτός το έγραψε. Όπως και την ανακοίνωση των τριών συμβούλων που διαχώρισαν την θέση τους δεν έχει νόημα να ρωτάτε εμένα. Ρωτήστε αυτούς. Αυτοί ξέρουν γιατί ένας μετακλητός υπάλληλος, που ουδέποτε εξελέγει, και κατέχει πολιτική θέση ονομάζεται... θεσμός!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Και εσείς κε. Μπασαντή είστε κολημένος με την Πλούσκα! Προσπαθώ να σας καταλάβω. Υπάρχει όφελος?

Εκτός της ύπαρξης νερών - που υπάρχουν - αναδείχτηκαν και λάθη στα κριτήρια όπως αποστάσεις, οικονομικά βάρη, κλπ κλπ ...
Και για να το πάμε και σε πολιτική χροιά: Νομίζετε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θα ρίξουν ο ένας τον άλλον και θα ακούσουν ή θα δώσουν σημασία στους Νεοδημοκράτες της δημοτικής αρχής της Άνδρου που έχουν μάλλον ατομικό όφελος για την Πλούσκα?
"Ν’ άκουγε ο Θεός τον κόρακα, όλοι οι γάιδαροι θα ψοφούσαν".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ μου άνθρωπε γιατί ψάχνετε όφελος πίσω από κάθε σκέψη ή κάθε πρόταση; Ξέρετε πόσα κάνουν οι άνθρωποι χωρίς οικονομικό όφελος; Δεν το έχετε σκεφτεί; Σκεφτείτε το...Επίσης χαίρομαι αφάνταστα που έχετε οπειστεί πως υπάρχουν νερά στην Πλούσκα χωρίς γεωτρήσεις και χωρίς έρευνα. Το είπαν κάποιοι περαστικοί καθηγητές, ένας περαστικός ΓΓ. Το τι λένε οι άλλοι δεν σας ενδιαφέρει και το σέβομαι. Το δικό μου είναι κ΄λλημα. Το δικό σας είναι ξεκόλλημα; Τι καλά...
Τώρα αν οι Συριζαίοι δεχτούν ή όχι κάτι ως προς τους νεοδημοκράτες θα μπου επιτρέψετε να σας πω πως δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως η ζωη είναι πιο περίπλοκη. Και θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη αν συμβεί να πάμε πχ σε νέα χωροθέτσ. Τότε όλη την καθυστέρηση και ότι άλλο ήθελε προκύψει με τα σκουπίδια στους δρόμους θα την χρεωθεί όλη ο Καπακης. Πρακτικά ο άνθρωπος έχει τόσο λίγο μυαλό που κάνει ΄΄τι μπορεί, κατά την ταπεινή γνώμη μου, να μπλέξει το νησί και να ξεχρεώσει ΣΟΥΣΟΥΔΗ από ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα. Μετα θα τα χτεωθεί αυτός και μάλιστα ως ΓΓ. και ότι προκύψει!!! Χαίρομαι που αυτό μάλλον δεν το έχετε σκεφτεί...
Με χάρούμενες σκέψεις Δ. Μπ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΟΓΟ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαίρομαι που στα μάτια σας ένας που ψηφισε δύο φορές τα κριτήρια που καταγγέλει σήμερα 21/11/2014 και 13/3/2015 είναι ένας αξιόπιτσος άνθρωπος. Χαίρομαι που στα μάτια σας έναν που τον στήριξα κόντρα στο Βουραζέρη πολλές φορές βγαίνει τώρα και γράφει πολτικές ασυναρτησίες εναντίον μου κι εσεις θεωρείται πως πράττει το σωστό. Χαίτρομαι που με συμβουλεύετε τόσο ψύχταιμα και φιλικά. Και μιας και είστε τόσο αμερόπληπτος δεν συμβουλεύετε και τον κ. Καπάκη να μην καβάλαει τό καλάμι γιατί ο μέσος όρος πολιτικής ύπαρξης όλων των ΓΓ έχει αποδειχθεί πως είναι 16 μήνες!!! Δεν το ξέρατε. Εγώ όμως το ξέρω. Κατά τα άλλα όλα καλά. Και ξέρω πως ο ΓΓ δεν είναι θεσμός όπως ανόητα γράφει. Είναι θέση μετακλητου πολιτικο΄/διοικητικού υπαλλήλου. Δεν του το λέτε, είναι μια φιλική πληροφορία, για να μην πάθει τίποτα με την κρίση μεγαλείου που έχει πάθει κοιτώντας το πρόωπό του στον καθρέφτη και βλέποντας θεσμούς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΔΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΔΙΔΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΤΤΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ.Μπ.
ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. Δεκτή ααπητέ φίλε η φιλική συμβουλή σας. Απόεδειξη πως εμείς και το Site εδώ και δύο χρόνια δεν έχουμε βρεθεί κοντά στον κ. Σουσούδη γιατί τα λάθη του είνει συνεχή. Αυτός είναι υπεύθυνος που η μελέτη δεν τέλειωσε πριν δύο χρόνια και έφτασε ως εδώ.
Τώρα όμως είναι εδώ. Τι κάνουμε; Γυρνάμε πίσω από την αρχή; Με τι δυνατότητες η Άνδρος μπορεί να περιμένει άλλα δύο-τρία χρόνια; Η σταυροπέδα δεν υπάρχει. Ή, σε λίγο δεν θα υπάρχει. Έρχεται ένας ΓΓ του ΥΠΕΣ έξωθεν και εξωθεσμικά (υπάρχει διαδικασία στη δημοπκρατία δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει επειδή έτσι νομίζουν δύο νεόκοποι και με πλήρη άγνοια περί την πολτική ΓΓ του ΥΠΕΣ).
Εδώ αντιδράσαμε. Αντέδρασε και ο κ. Σουσούδης. Αντέδρασε και ομάδα του κ. Γλυμού. Αντέδρασε και ο Έπαρχος. Αντέδρασαν πολλοί. Τι σημαίνει αυτό; Πως όσοι αντιδρούν στην Πλούσκα μπορούν δημοκρατικά να αντιδρούν (και σωστά). Και όσοι αντιδρούν σε μια κατάφωρη εξωθεσμική και εξωδιαδικαστική ενέργεια είναι "φασίστες" όπως λέει ο νεόκοπος στον ΣΥΡΙΖΑ και μη αντέχων καμία δημόσια κριτική κ. Καπακης. Έίναι αυτή δημοκρατική λογική;
Είναι αλήθεια πως ο κ.Σουσούδης όπως λέτε έχει πει εναντίον μου πάρα πολλά και απαράδεκτα. Αυτά που λέει τώρα γραπτώς και με "νηφαλιότητα" (πέντε μέρες δεν μίλαγε) κ. Καπάκης πως τα χαρακτηρίζεται. Σεμνά. Κόσμια. Αξιοπρεπή. Πως;
Δυστυχώς βλέπετε "πως βλάπτουν και οι δύο το ίδιο την Συρία/Άνδρο" όπως λέει ο Καβάφης. Ιδια αντίδραση μπροστά στην δημόσια κρτική. Ο κ. Καπάκης αντέχει όσο και ο κ. Σουσούδης τον διάλογο και την κριτική. Στην πρώτη στροφή το έριξε στο πολτικό υβρεολόγιο.
Αλήθεια τι ξέρει για την διαδρομή μας ο νεόκοπος στην πολιτική και στον ΣΥΡΙΖΑ κ. Καπάκης; ΤΙΠΟΤΑ. Απλώς πήρε μια δημόσια θέση. Ζαλίστηκε έτσι άμαθος που ήταν και είναι. Όπως και ο κ. Σουσούδης. Και στην πρώτη κριτική έβγαλε τα σώψυχά του. Όπως και ο κ. Σουσούδης. Γιατί ο κ. Καπάκης δεν αντέδρασε κόσμια και πολτισμένα. Όλοι θυμούνται να μιλά συνεχώς περί πολιτικού πολιτισμού στο ΔΣ - που είναι μόνος (θυμίζουμε πως εκεί εμείς τον στηρίξαμε με κόστος όταν έιχε δίκιο. Αλλά το ξεχνά μέσα στον φανατισμό του νεοφώτιστου που τον διακατέχει). Αλήθεια θυμάται τι έγραφε για εμάς στις 15/7/2016; Έχει πολύ κοντή μνήμη ο κ. Καπάκης.Το ίδιο και ο κ. Σουσούδης. Έτσι τρεις μήνες αργότερα αναιρεί ο ίδιος ότι έγραψε τότε.
Κατάληξη: έχετε δίκιο στην φιλική σας συμβουλή. Μόνο που στο νησί αυτό όπως διαπιστώσαμε δεν είναι μόνο ο κ. Σουσούδης που ασκεί με απαράδεκτο τρόπο εξουσία. Αλλά και ο κ. Καπάκης που από την δική του κεντρική εξουσία κάνει τα ίδια απέναντι στο νησί και σε όσους τολμήσουν να διαφωνήσουν μαζί του. Δεν προτιμάμε, λοιπόν, κανέναν. Προτιμάμε τον Κ.Π.Καβάφη που έγραφε: πως βλάπτουν και οι δύο με το τρόπο τους την Συρία/Άνδρο...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ για την συμβουλή σας. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ σε ότι γράψατε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ κι εσείς - Δ.Μπ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα