Μετωπική με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του κ. Καπάκη με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων!!!

 

Από την φωτιά στον Άγιο Πέτρο. Τα αεροπλάνα ήρθαν μα δεν έκαναν τίποτα λόγω αέρα. Χρειάζονταν ελικόπτερα αλλά δεν είχαμε... (φωτ. Εν Άνδρω).

Χθες το βράδυ λάβαμε από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας δελτίο τύπου σχετικά με την πυρκαγιά στη Σύρο όπου ο κ. Καπάκης επιτεθόταν μετωπικά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και πολιτικούς υπαινιγμούς στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη! Σήμερα το πρωί μας έστειλαν από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων σχετική απάντηση με καυστικό ύφος κατά του κ. Καπάκη.

Ρωτήσαμε λεπτομέρειες για το πως προκλήθηκε η μετωπισή σύγκρουση και μάθαμε πως στην μεγάλη φωτιά της Σύρου, πριν λίγες μέρες, ο κ. Λεονταρίτης ζήτησε από τον κ. Καπάκη, επειδή έπνεαν άνεμοι 8 μποφόρ, να του στείλει ελικόπτερο και δύο SuperPumaμε άνδρες της ΕΜΑΚ. Του εξήγησε πως στα νησιά μας όταν έχει αέρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα τα αεροπλάνα. Ο κ. Καπάκης του απάντησε πως έληξε η σύμβαση με τα ελικόπτερα στις 30/9 και δεν ανανεώθηκε και πως τα δύο SuperPuma... είναι χαλασμένα!!

Από την φωτιά στον Άγιο Πέτρο, στην οποία την μάχη έδωσε μόνοι η πυροσβεστική Άνδρου και οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες. Η έξωθεν βοήθεια και άργησε και δεν έκανε πολλά πράγματα (φωτ. Εν Άνδρω).

Μετά από αυτό ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε πως «τα νησιά μας είναι ανυπεράσπιστα χωρίς εναέρια μέσα μετά από τις 30/9". Ο κ. Καπάκης εκνευρίστηκε και προφανώς μην αντέχοντας την κριτική απάντησε χτες με μια μακροσκελή επιθετική ανακοίνωση διάσπαρτη από πολιτικές αιχμές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ενώ κάπου, ανάμεσα στα τόσα που λέει, γράφει και κάτι για... συνεργασία!!!

Γραφει αρχικά μάλλον αυτοδιαψευδόμενος ο ΓΓ του ΥΠΕΣ (τα έντονα γράμματα δικά μας):

"...η αντιπυρική περίοδος λήγει και τυπικά στις 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους, ωστόσο τα εναέρια μισθωμένα μέσα και δη τα ελικόπτερα βαρέως τύπου, κατά πάγια τακτική, αποδεσμεύονται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου" ενώ παρακάτω λέει πως "…οποιαδήποτε σχετική αναφορά περί δήθεν «ανύπαρκτων  πτητικών μέσων πυρόσβεσης» ουδόλως ευσταθεί, είναι παραπλανητική και αποσκοπεί στο να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις στην τοπική εκλογική περιφέρεια του κ. Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος χθες, καταφανώς υπερέβη το θεσμικό του ρόλο και τις εξ’ αυτού απορρέουσες αρμοδιότητες και δικαιώματα, ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς».

Και στο τέλος ο κ. Καπάκης επανέρχεται συνοψίζοντας με μια σειρά πολιτικούς, αλλά και προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων (τα έντανα γράμματα δικά μας):

«Η διαχείριση των εκτάκτων αναγκών και η αντιμετώπιση των πυρκαγιών δεν προσφέρονται για εντυπωσιασμούς, ανειλικρινείς ανακοινώσεις, αντιπολιτευτικό λόγο και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η άγνοια των πραγματικών συνθηκών καθίσταται επικίνδυνη για την επιθυμητή έκβαση ενός τέτοιου σοβαρού περιστατικού αλλά και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων που είναι εντελώς απαραίτητα για τη θωράκιση του συστήματος πολιτικής προστασίας της χώρας μας. Αντιθέτως, απαιτείται συστηματική προσπάθεια και πνεύμα συνεργασίας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.» 

Από την φωτιά στον Άγιο Πέτρο (φωτ. Εν Άνδρω).

Σήμερα το πρωί η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων προς τον κ. Καπάκη ήταν ολιγόλογη, αλλά καυστική, σχολιάζοντας (οι υπογραμμίσεις του αντιπεριφερειάρχη):

«…Δεν σχολιάζω ποτέ κείμενα τα οποία βρίθουν χυδαίων εκφράσεων και στερούνται πολιτικού περιεχομένου.

Τους υπενθυμίζω μόνο ότι ο  πανικός και η εμπάθεια στη ζωή είναι κακός κλειδούχος.

Στην πολιτική σε γελοιοποιεί…"

Σημείωση: Διαβάστε παρακάτω τα δύο δελτία Τύπου που μας έστειλαν οι δύο αρμόδιοι και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας. Νομίζουμε πως έχουν ενδιαφέρον και για την Άνδρο μιας και μόλις προχτές θυμίζουμε στην μεγάλη πυρκαγιά του Αγίου Πέτρου τα αεροπλάνα, που ήρθαν, δεν έκαναν απολύτως τίποτα (ασχέτως αν μερικοί φίλοι του κ. Καπάκη κραύγαζαν στο facebook«τα αεροπλάνα αυτή τη στιγμή σβήνουν τη φωτιά. Σε ευχαριστούμε Γιάννη Καπάκη»!!!)... "Εν Άνδρω".

ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα δύο πυροσβεστικά οχήματα από Τήνο που ήρθαν σχετικά γρήγορα βοήθησαν όπως μπορούσαν (φωτ. Εν Άνδρω).

(α) Απάντηση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων σχετικά με την πυρκαγιά στη Σύρο

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2016

       Με αφορμή δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη  σε τοπικά μέσα ενημέρωσης των Κυκλάδων, σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες 25.10.2016 στη Σύρο, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

α) Τα όποια αιτήματα για τη συνδρομή εναέριων ή χερσαίων μέσων κατά την κατάσβεση μιας πυρκαγιάς υποβάλλονται προς το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.) του Πυροσβεστικού Σώματος μόνον από τον καθ’ ύλη θεσμικά αρμόδιο επικεφαλής της κατάσβεσης πυρκαγιάς που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο εν λόγω, βάσει γραπτής ενημέρωσής μας από το Ε.Σ.Κ.Ε., ζήτησε, στις 17.15 μ.μ., απλά να πληροφορηθεί τη διαθεσιμότητα των εναέριων μέσων για πιθανό αίτημα συνδρομής αυτών. Ουδέποτε ωστόσο υπέβαλλε επισήμως τέτοιο αίτημα, καθόσον δεν το έκρινε απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις καιρικές συνθήκες (ισχυροί άνεμοι 7-8 μποφόρ), τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας (δύση ηλίου στις 18:34 μ.μ.), την πορεία εξέλιξης της πυρκαγιάς και την καύσιμη ύλη.

β) Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε σχετική αναφορά περί δήθεν «ανύπαρκτων  πτητικών μέσων πυρόσβεσης» ουδόλως ευσταθεί, είναι παραπλανητική και αποσκοπεί στο να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις στην τοπική εκλογική περιφέρεια του κ. Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος χθες, καταφανώς υπερέβη το θεσμικό του ρόλο και τις εξ’ αυτού απορρέουσες αρμοδιότητες και δικαιώματα, ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς. 

γ) Υπενθυμίζεται ότι η αντιπυρική περίοδος λήγει και τυπικά στις 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους, ωστόσο τα εναέρια μισθωμένα μέσα και δη τα ελικόπτερα βαρέως τύπου, κατά πάγια τακτική, αποδεσμεύονται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αφού δεν κρίνεται απαραίτητη η περαιτέρω επέκταση της σύμβασης μίσθωσής τους, για λόγους τόσο υψηλού κόστους, άρα και μεγάλης δημοσιονομικής επιβάρυνσης, όσο και μειωμένης συχνότητας και περιορισμένης έντασης των πυρκαγιών τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

δ) Σημειώνεται ότι φέτος εκδηλώθηκαν στη Σύρο ασυνήθιστα αλλεπάλληλες μεγάλες πυρκαγιές που κατ΄ ομολογίαν και του ιδίου του κ. Αντιπεριφερειάρχη, αντιμετωπίστηκαν όλες επιτυχώς με την συνδρομή των μεγαλύτερων πυροσβεστικών (εναέριων και πεζοπόρων) δυνάμεων του Πυροσβεστικού Σώματος υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

      Η διαχείριση των εκτάκτων αναγκών και η αντιμετώπιση των πυρκαγιών δεν προσφέρονται για εντυπωσιασμούς, ανειλικρινείς ανακοινώσεις, αντιπολιτευτικό λόγο και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η άγνοια των πραγματικών συνθηκών καθίσταται επικίνδυνη για την επιθυμητή έκβαση ενός τέτοιου σοβαρού περιστατικού αλλά και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων που είναι εντελώς απαραίτητα για τη θωράκιση του συστήματος πολιτικής προστασίας της χώρας μας. Αντιθέτως, απαιτείται συστηματική προσπάθεια και πνεύμα συνεργασίας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.                                                                                 

(β) Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων: "Ο πανικός στη ζωή είναι κακός κλειδούχος. Στην πολιτική σε γελοιοποιεί…"

Σύρος  27 Οκτωβρίου 2016

Συναισθανόμενος πλήρως την ευθύνη που απορρέει από την ιδιότητά μου ως πολιτικός προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την προάσπιση της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μου και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δεσμεύομαι ότι δε θα διστάσω να αναδείξω εγκληματικές αδυναμίες και παραλείψεις σε ζητήματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας αδιαφορώντας και αγνοώντας  τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες από όπου κι αν αυτές προέρχονται.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση ορισμένων μελών των ΑΝΕΛ Κυκλάδων, την προσπερνώ και την αφήνω στην κρίση των πολιτών.

Δεν σχολιάζω ποτέ κείμενα τα οποία βρίθουν χυδαίων εκφράσεων και στερούνται πολιτικού περιεχομένου.

Τους υπενθυμίζω μόνο ότι ο  πανικός και η εμπάθεια στη ζωή είναι κακός κλειδούχος.

Στην πολιτική σε γελοιοποιεί…"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζω πως διακρίνεται έντονη εμπάθεια στο άρθρο σας αυτό,...
(διαγράφεται το υπόλοιπο σχόλιο επειδή νομιζω πως το διακρίνει μια εμπάθεια...)
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μπράβο στην διορατικότητα σας. Διακρίνετε εμπάθεια στην παρουσίαση του καυγά του κ. Καπάκη με τον αντιπεριφαρειάρχη και όχι στο τι λέει π.χ. για τον αντιπεφιφερειάρχη!!! Εξαιρετική η όραση σας βλέπω. Μήπως διακρίνατε καμία εμπάθεια του κ. Καπάκη στα όσα άθλια έγραψε εναντίον μας για την πολιτική κριτική που του ασκήσαμε στα όσα πράττει αυτός τώρα ως πολιτική εξουσία στο νησί μας; Όχι, δεν διακρίνατε. Μπραβο σας... Συνεχίστε σε λίγο εσείς και ο κ. Καπάκης θα φτάσετε τον δήμαρχο που λέει ακριβώς τα ίδια με εσάς...
Μόνο μια ερώτηση: Μήπως θυμάστε ότι μόνοι μας στηρίζαμε τον κ. Καπάκη όταν ειχε δίκιο στην κριτική του έναντι του δημάρχου;;; Τοτε δεν είμαστε εμπαθείς;;; Τι είμαστε;;; Απαθείς;;; Μήπως το έχτε ξεχάσει όπως κι αυτός!!! Δυστυχώς αγαπητέ μου πολλά ξεχνάνε οι άνθρωποι όταν καβαλήσουν μια δημόσια θεση (πχ δημάρχου ή και ΓΓ).Έτσι είναι η ζωή... Γι αυτό και οι αρχαίοι έγραψαν "αρχή άνδρα δείνυσι". Αυτό το ρητό στείλτε το παρακαλώ στον κ. Καπάκη, εσεις που τον ξέρετε, θα του χρειαστεί...Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ κοπτοραπτική ΕΝΑΝΔΡΩ...
(το υπόλοιπο σχόλιο του οποίου είναι ξεκάθαρες οι κομματικές σκοπιμότητες κόβεται κατόπιν ειδικής παρακλήσεως του ανώνυμου που το έστειλε και ο οποίος ζητά... να το κόψουμε αν δεν μας αρέσουν οι κομματικές προτιμήσεις του. Να μην του χαλάσουμε το χατήρι λοιπον...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα:)

Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι η αναμετάδοση αλλά η μετάδοση. Για εμένα ως αναγνώστη, σημαντικό είναι να καταγράφεται η είδηση και ο αναγνώστης να καταλάβει και να κρίνει μόνος του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ.ΜΠΑΣΑΝΤΗ.
Η συζήτηση μας γίνεται λίαν ενδιαφέρουσα γιατί κατανοώ πως στο σημείο αυτό έχετε ένα επιχείρημα που συναντάμε συχνά σε δύο διαφορετικές δημοσιογραφικές σχολές. Στην αγγλοσαξονική η μετάδοση γίνεται σχετικά πιο ουδέτερα. Στην κεντροευρωπαϊκή (γαλλική και λατινική/μεσογειακή) εμπεριέχονται και αξιολογικές κρίσεις. Ποια λοιπόν αγαπητή μου να διαλέξει ο δημοσιογράφος; Προερχόμενος από την δεύτερη σχολή και σπουδάζοντας την πρώτη κινούμαι ανάμεσα τους. Και καλούμαι να απαντήσω πχ στο λιβελογράφημα για το πρόσωπο μου ενός πχ ΓΓ ενός υπουργείου χασει εντελώς την ψυχραιμία του μπροστά στην ασκούμενη πολιτική κριτική στο πρόσωπο του.από τον αντιπεριφερειάρχη. Απαντά και για να αποδομίσει την κριτική αρχίζει κατά το ανδρώτικο και επαρχιώτικο - λόγω παλιτικής άγνοιας - να ψάχνει τα κίνητρα και να τον περιλούζει. Δεν ξέρει το πολιτικό παιχνίδι παρά μόνο πως παίζεται στα χωριά που δεν έχουν πολιτική κουλτούρα. Ο αντιπεριφερειάρχης απαντά εξίσου επιθετικά. Να τα παραθέσουμε ως έχουν; Αυτό θέλετε; Ή, να επισημάνουμε μερικά σημεία που δείχνουν πως κάποιος με ανώτερη διοικητική μετακλητή θέση ;δεν αντέχει την πολιτική κριτική. Επιλέγετε την πρώτη άποψη. Επέλεξα την δεύτερη. Σας ενόχλησε. Το κατανοώ. Όμως αναρωτηθείτε μόνη σας "γιατί σας ενόχλησε". Θα σας ενοχλούσε το ίδιο αν αντιμετώπιζα έτσι τον κ. Σουσούδη, τον οποίο τόσο συχνά καυτηριάζω από αυτές τις στήλες; Είναι λοιπόν πρόβλημα προσώπου ή πρόβλημα δημοσιογραφικης σχολής.
Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις τόσο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις σας που μου έδωσαν. πρώτη φορά, την ευκαιρία για έναν τόσο ενδιαφέροντα διάλογο, που ελπίζω να αφορά και κάποιους άλλους εκτός από εμάς..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κι ο αναγνώστης έχει δικαίωμα να σχολιάζει!!! Θα μπορούσατε να αφήνατε το σχόλιό μου χωρίς να το λογοκρίνετε και ας αποφάσιζαν οι αναγνώστες.
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το πρώτο μάθημα δημοσιογραφίας αναφέρεται στο τι είναι δημοσιογράφος. Εσείς αυτό το έχετε ξεχάσει, μάλλον.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Δεστε τι λεξιλόγιο χρησιμοποιήσατε στο προηγούμενο σχόλιο σας και μετά δέστε τι λεξιλόγιο χρησιμοποιήτε σε αυτό. Βελτιωθήκατε βλέπω. Δεν βελτιωθήκατε όμως στα περί δημοσιογραφίας. Δεν υπάρχει αυτό που λέτε στις σχολές δημοσιογραφίας ως αυτοτελής ορισμός στην Αμερική, στην Αγγλία, στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Χώρες που ξέρω και δίδαξα. Υπάρχει ως σύνολο λειτουργιών. Άρα είστε λάθος. Δεύτερον το βασικό μάθημα αναφέρεται στο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ. Μαθετε πως πρώτα οριζουμε ή περιγράφουμε το αντικείμενο της έρευνας και αργότερα μέσα από τις λειτουργίες ορίζουμε τις ιδιότητες του δημοσιογράφου. Καλή μου κυρία μπορεί τον Φεβρουάριο του 2016 να αποσύρθηκα από τα πανεπιστημιακά έδρανα και τον Μάϊο 2016 από την δημοσιογραφια της Αθήνας, αλλά δεν ξέχασα αυτά που δίδαξα στους φοιτητές και έπραξα ως αρχισυντάκτης δελτίων. Συνεπώς μην κάνετε μαθήματα που δεν ξέρετε σε αυτούς που ξέρουν.
Τώρα να σας πως και κάτι άλλο. Είναι μάλλον άχαρο να μιλάς ως επώνυμος με μια μάσκα (πχ Κούλενα, Βαγγέλαινα. Δημήτραινα κλπ) γιατί εσύ δεσμέυεσαι από αυτά που γράφεις στο κοινό σου. Η Κούλενα όμως όχι. Η Κούλενα μπορεί να τρολάρει εσένα ως Κούλενα και από κάτω να απαντά στην Κούλενα και σε σένα ως Βαγγέλαινα. Γι' αυτό πρέπει να είναι κανείς προσεκτικος. Αυτό το μάθημα της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας δεν το ήξερα. Και την πάτησα παλιότερα με πολλούς ή λίγους (άγνωστο το πραγματικό νούμερο) επιτρέποντας αναρτήσεις προβοκατόρικες είτε εναντίον μου είτε εναντίον ανθρώπων που κάποιοι επιχείρησαν να λασπώσουν. Το προηγούμενο σχόλιο σας είχε αυτά τα χαρακτηριστικά.
Να ρωτ'ησω τώρα κάτι κι εγώ. Γιατί ενοχλείστε τόσο που ένας ΓΓ του ΥΠΕΣ αντάλλαξε βαρείς χαρακτηρσμούς με έναν αντιπεριφερειάρχη; Ποιος φταίει; Τα ΜΜΕ που κατέγραψαν το συμβάν ή αυτοί που το δημιούργησαν. Γιατί δεν ειτρέπετε στον κ. Καπάκη να κάνει όσα λάθη θέλει και κατηγορείτε αυτούς που τα αναμεαδίδουν. Αυτό πιο μάθημα δημοσιογραφίας είναι; Πρώτο; Δεύτερο; Τρίτο; Αλήθεια γιατί νομίζετε πως τα ΜΜΕ υπάρχουν μόνο για να στυλιτεύουν τα λάθη ενός δημάρχου και όχι τις αυθαίρετες πράξεις ή την απαράδεκτη φρασεολογία ενός πχ ΓΓ μιας κυβέρνησης; Αυτό σε πια σχολή δημοσιογραφίας το βρήκατε γραμμένο;;;
Καλήνύχτα σας....;.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά δεν τρώει η Ελλάδα τα παιδιά της αλλά..... εμείς οι Έλληνες......
ΣΧΟΛΙΟ
Το υπόλοιπο σχόλιο μπορεί να τεθεί σε διαγώνισμα δημοσιογραφιας για αρχαρίους ως ερώτημα: μπορεί να σχολιάζει ένας δημοσιογράφος ένα δελτίο τύπου ή όχι;;;; Και αν μπορεί πρέπει να σχολιάζει μόνο θετικά; Υπάρχει περίπτωση να επισημάνει κατι αρνητικό;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κ.Καπακης μετα τις εθνικές εκλογες..ουτε για προεδρος Απροβατου δεν θα ειναι!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή τι έπρεπε να γράψει ο Καπάκης? Το μόνο που βγάζω από όλα αυτά είναι η προσπάθεια απαξίωσης του Καπάκη από μέρους σας κε. Μπασαντή! Μάλλον δεν τον θέλετε στα δρώμενα της Άνδρου, πόσο μάλλον στις επόμενες εκλογές.
Παρακολουθώντας τις αναρτήσεις σας βγάζουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί τα συμπεράσματά μας!
Ούτε κουτοί ούτε πρόβατα είμαστε.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα δεν τσακώθηκα εγώ με κανέναν. ο κ. Καπάκης αρπάχτηκε γράφοντας ότι έγραψε με τον αντιπεριφερειάρχη. Δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Δικό του είναι. Εμείς απλώς το παρουσιάσαμε ως οφείλαμε. Άλλωστε αν δεν θέλαμε τον κ. Καπάκη δεν θα τον στηρίζαμε όταν του επιτίθονταν όλοι και ήταν μόνος του στα ΔΣ της Άνδρου. Ήθελε κότσια να στηρίξεις τον μοναχικό Καπάκη έναντι της συμπεριφοράς των αντιπάλων του. Τώρα όμως είναι αυτός εξουσία και συμπεριφέρεται και γράφει όπως οι αντίπαλοι του!!!! Η εξουσία, δυστυχώς, αλλάζει τους ανθρώπους αγαπητέ μου. Για δες τε λίγο τι γράφουν οι Σουσούδης και Καπάκης για το Εν Άνδρω. Τα ίδια ακριβώς!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω... Τους ενοχλεί η κριτικη. Δυστυχώς πάντα η πολιτική εξουσία και οι ονειροπαρμένοι (προσέξτε τον πληθυντικό παρακαλώ) εξουσιαστές/καβαλάρηδες της ήθελαν βολικό Τύπο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro