Παρέμβαση αντιδημάρχου: Η ολοκλήρωση του σφαγείου στο Γαύριο

Της Νίκης Μαμάης

Αντιδημάρχου Υδρούσας

 

Από τις τελικές εργασίες που έγιναν...

(Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του χθεσινού ρεπορτάζ για την πιστοποίηση του σφαγείου στο Γαύριο λάβαμε σημείωμα της σημερινής αντιδημάρχου όπου εξηγούσε αναλυτικά τι έγινε ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. Σημειώνουμε πως το Εν Άνδρω είχε ζητήσει το καλοκαίρι του 2016 από την πρώην αντιδήμαρχο απολογισμό της διαδρομής που είχε γίνει επί των ημερών της για να τον δημοσιεύσουμε, τον οποίο όμως ουδέποτε λάβαμε - Εν Άνδρω).  

Αγαπητοί φίλοι,

στέλνω προς πληροφόρηση των αναγνωστών σας σημείωμα με ότι κάναμε από τον Αύγουστο μέχρι τον Μάρτιο για να ολοκληρώσoυμε τις εργασίες που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, ώστε να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι έλεγχοι και να δοθεί η τελική πιστοποίηση. Παράλληλα με τις εργασίες έγιναν και οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για τις ανάλογες εγκρίσεις και πιστοποιήσεις ώστε να φτάσουμε στον κωδικό πιστοποίησης για τη νόμιμη λειτουργία το χώρου.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΑΠΟ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 23-3-2017

Μέσα στα χρονικά πλαίσια της χρονικής παράτασης που μας δόθηκε από την Περιφέρεια, μέσω του Επάρχου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, υπό την εποπτεία, καθοδήγηση και βοήθεια του Δήμαρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη, του κτηνιάτρου κ. Γιώργου Λιάκου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαυρίου κ. Κωνσταντίνου Μούλα, και όλων όσοι εργάστηκαν, με πολλή διάθεση, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, αντιπαλότητες ή και φιλοδοξίες, όλοι μαζί σαν μια ομάδα, φέραμε σε πέρας μια προσπάθεια που μετράει ήδη μια δεκαετία:

 -Δημιουργία τάφρου απολύμανσης στην είσοδο του σφαγείου (για την απολύμανση στις ρόδες των εισερχόμενων οχημάτων)

-Αποψίλωση και απομάκρυνση άχρηστων αντικειμένων από τον αύλειο χώρο των σφαγείων

-Δημιουργία κατάλληλα διευθετημένου χώρου για την φύλαξη της κόπρου (στέγη, θύρες κλπ)

-Τοποθέτηση 2ης εντομοπαγίδας και ηλεκτρική εγκατάσταση και των δύο

-Επανάληψη αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης με την απαραίτητη τεκμηρίωση

-Σήμανση χώρων - εξοπλισμού σφαγείου

-Στήριξη σιδηροκατασκευής εισόδου ζώων

-Επιδιορθώσεις –ανακατασκευές σιδηρουργικών κατασκευών (αγορά , τοποθέτηση νέας σιδηροκατασκευής (κοιλοδοκού-ράγας για το παλάγκο, για τη σφαγή και εκδορά των ζώων, σχάρες δαπέδου κλπ), αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες όπου αυτό ήταν αναγκαίο ώστε να είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές

-Αγορά και τοποθέτηση πιεστικού δοχείου νερού 300 λίτρων

-Δενδροφύτευση του χώρου και φωταγώγηση (είναι σε εξέλιξη).

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο Νικη μετα το καψιμο των σκουπιδιων διπλα στις σχολικες εγκαταστασεις του Γαυρίου το καλοκαιρι τελειωσες και κατι με την υπογραφη σου που βρηκες ετοιμο
Μπραβο στην επομενη φωτια που θα βαλετε διπλα στα σχολεια που εχουν παλι μαζευτει βουνα σκουπιδιων θα σε βραβευσουμε δημοσιως

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπατσιώτισα-μπατσιώτισα πότε θα πας στο Γαύριο;
Να μάθεις γράμματα πολλά να αρχίσεις να διαβάζεις.
Για το τι έκανε η μια και το τι έκανε η άλλη.
Γραμμένα είναι στα χαρτιά, γραμμένα και στα έργα.
Ότι ξεκίνησε η μια το τέλειωσε η άλλη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Νίκη με το καλό να μας παρουσιάσεις και τα δικά σου τα έργα όχι τα έργα της Μ. Μαμάη. Όλοι γνωρίζουμε ποιός ασχολήθηκε με τα σφαγεία και ποιός τα ολοκλήρωσε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Αντιδήμαρχος Ν. Μαμάη προσπαθεί έργα άλλων να τα εμφανίσει για δικά της...
(διαγράφεται όλο το υπόλοιπο0 σχόλιο ως ανώνυμη λάσπη)
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το να λέτε την όποια γνώμη σας θεμιτό. Το να πετάτε ανώνυμη λάσπη αθέμιτο. Η αντιδήμαρχος έγραψε λεπτομερώς τι έκανε. Όποιος θέλει την αντικρούει με στοιχεία όχι με λάσπη. Οι ευχαρισίες τέλος προς το Εν Άνδρω απλό προκάλυμα της λάσπης σας.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

κυριε Μπασαντη θερμη παρακληση 1.μην παιζετε με την εκαστοτε δημοτικη αρχη της ανδρου 2. μην αφηνετε περιθωρια να γραφουν το ..μακρυ και το κοντο τους. 3.ειναι ολοι τους τραγικοι 4.τα παιχνιδια τους εκαστοτε ,που ποτε λιβαωιζουν τον εναν και ποτε τον αλλον, θα πρεπει να σας αφηνουν αδιαφορο κια να μασ παρουσιαζετε...χωρισ φοβο κια παθος την αληθεια 5. να ευλογανε τα γενια τους, οπως τωρα η κυρια σημερινη αντιδημαρχος ειναι τουλαχιστον κωμικο να το βλεπεις, μεσα σε μια ανυπαρκτη δημοτικη αρχη που εχει βουλιαξει τον τοπο μας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το Εν Άνδρω είναι ένα ανοικτό βήμα. Μπορούν να γράφουν τις απόψεις τους όσοι διαφωνούν με την σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και όποιοι συμφωνούν. Δεν δίνουμε βήμα σε ψευδόμενους, σε συκοφάντες και σε υβριστές. Αυτοί είναι κομμένοι από το Site. Ειδικά είναι κομμένοι αυτοί που αναπαράγουν στην Άνδρο τα πολιτικά τσαλιμάκια του τούρκου προέδρου Ερντογάν και στην κριτική που τους γίνεται απαντούν χαρακτηρίζουν τους άλλους ..."ναζί" και ..."Γκαίμπελς"!!! Σε αυτούς ΔΕΝ δίνουμε βήμα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο Νικη!!!!Η πρωην αντιδημαρχος δεν εκανε απο οτι φαινεται τιποτα κυριε Μπασαντη για αυτο δεν σας εστειλε επιστολη
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Δεν νομίζω. Σίγουρα έκανε αρκετά ή και πολλά. Όμως στο θέμα του απολογισμού δύο φορές ζήτησα και απάντηση δεν έλαβα. Όμως όσο το θέμα "σφαγεία" παραμένει ασαφές καθένας μπορεί να λέει το κοντό και το μακρύ του υπερ του ενός ή του άλλου. Δεν ξέρω ποιον βοηθά αυτό. Σίγουρα όμως δεν βοηθά την σωστή πληροφόρηση. Από αυτή την άποψη το σημερινό σημείωμα βάζει μερικά πράγματα στη θέση του.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro