Συντροφικά μαχαιρώματα Δ. Λάσκαρη - Λ. Μπάλλα ή τα παιδία παίζει, ενώ η Άνδρος κατρακυλά...…

Τα παιδία παίζει στην διοίκηση του Δήμου. Και κάποιος προβάρει κουστούμια για νέους ρόλους που ονειρευεται. Κι όλα αυτά τάχα μου για την Άνδρο!!!...

(Τα παιδιά παίζουν. Διαβάστε την χιουμοριστική ανάρτηση του Λευτέρη Μπάλλα στις συνεχείς «αναρτήσεις» του «υποψηφίου προέδρου» για το ΔΣ της Άνδρου Δημήτρη Λάσκαρη. Αν ξεχάσει κανείς πως η Άνδρος πορεύεται χωρίς πυξίδα εδώ και 3.5 χρόνια και όλα είναι στον αυτόματο πιλότο του τίποτα τότε μπορεί να βρει διασκεδαστικά τα καμώματα του νέου «ισχυρού ανδρός» της διοίκησης Σουσούδη Δ. Λάσκαρη, που παίζει τον «πρόεδρο» του δημοτικού συμβουλίου…  στο facebook!!! Τραγελαφικά πράγματα δυστυχώς. Και την ίδια ώρα δημοσιεύεται καταδικαστική απόφαση από τους επίσημους ελέγχους που έγιναν το καλοκαίρι στη Σταυροπέδα όπου βρέθηκε η κλειστή και αποκατεστημένη χωματερή της Σταυροπέδας να λειτουργεί παράνομα και αρχίσαν τα πρώτα πρόστιμα... Εν Άνδρω)

Ελευθέριος Μπάλλας

1 ώρα · 

Η στήλη του Αλέκου (4-11-2017)

--- Πότε έγινε πρόεδρος Δημ. συμβουλίου ο Λάσκαρης ρε Λευτέρη;
--- Δεν έχω ιδέα ρε Αλέκο τι εννοείς;
--- Ανάρτησε στο facebook την ημερήσια διάταξη της Πέμπτης που εσύ υπογράφεις. Ετοιμάζεται ή νομίζει ότι έγινε κιόλας πρόεδρος Λευτέρη.
--- Δεν φαντάζεται ο Δημήτρης πόσο δρόμο έχει ακόμα... Αλέκο!
--- Δηλαδή ήταν πρόβα νυφικού η ανάρτηση; 
Πρόβα νυφικού ....Αλέκο. Αλλά θα περιμένει πολύ για να το φορέσει. Τάκουσες.... Αλέκοοοοο!

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω τραγελαφικά και ο δήμαρχος μιλά για "αποστήματα" περιυβρίζοντας τους πάντες έρχονται οι επίσημοι έλεγχοι και τον πιάνουν να παρανομεί ασύστολα. Όπως αναφέρεται (σε έγγραφο που διέρρευσε) από έλεγχους που έγιναν το καλοκαίρι διαιστώθηκε και επισήμως πως λειτουργεί η παράνομη, κλειστή και αποκατεστημένη χωματερη της Σταυροπέδας!!! Και τώρα έφτασαν στην Άνδρο και τα επίσημα μαντάτα για πρόστιμα και για το πραγματικό χάλι των σκουπιδιών.

Αλήθεια, τι μπορεί να κάνει τώρα μια διοίκηση που τα ελάχιστα εναπομείναντα μέλη της συμπεριφέρονται ωσάν η δύσκολή πραγματικότητα να μην υπάρχει και αυτοί συνεχίζουν υπό τέτοιες περιστάσεις αδιάφοροι να δίνουν μάχες παρασκηνίων για τους εναπομείναντες "θώκους εξουσίας"...

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Νάσαι καλά κυρ Αλέκο, με την πρόβα νυφικού στο ...facebook από τον φον Δημητράκη! Τί μου θύμησες...και πέθανα απ'τα γέλια!

Ενας άλλος σύμβουλος, όψιμος υποστηρικτής του δημάρχου στις ψηφοφορίες, πριν ενάμισυ χρόνο έκανε πρόβα νυφικού με θριαμβευτική είσοδο σε ... κηδεία!! Κάτι σαν να λέμε Καλά Στεφάν(ι)α, μπομπονιέρες με κόλλυβα και συχώριο με κουφέτα....

Ολοι αυτοί και οι όμοιοί τους μιά πρόβα νυφικού θα κάνουν μιά και καλή στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019 όπου θα τελέσουμε στις κάλπες μεγαλοπρεπώς το πολιτικό τους μνημόσυνο. Αμήν!!!

Τι φυντάνια σου βγάζει η Ανδρος τελοσπάντων...

This comment was minimized by the moderator on the site

Άλλη μια μέρα που έζησα τη ζωή μου στα άκρα διαβάζοντας το κείμενο της Μπαμπινιώτη Ειρήνης.
Συνεχίστε κύριε Μπασαντή να μας ενημερώνετε γιατί τους 'πονάτε'

This comment was minimized by the moderator on the site

Ως γνωστόν ο χαρακτήρας και το ήθος του καθένα φαίνεται μόλις αποκτήσει κάποια εξουσία... δεν πα να μην έχει δέκα πτυχία... ο συγκεκριμένος-Δημητράκης (διαγράφεται μια λεξη ).... θέλει να το παίξει λεβέντης που δεν μασά τα λόγια του και δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έγινε (διαγράφεται ια λέξη....) .
Και έχει και την Μπαμπινιώτη Ειρήνη να τον σιγοντάρει.
Ζούμε για να τον δούμε και δήμαρχο να διαβάζει στα δημοτικά συμβούλια από την Μπαμπινιώτη ότι θέλει να πει
(διαγράφεται μια φράση με προσωπικούς υπαινιγμούς)..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Μπαμπινιώτης μας ζητάει να μη κάνουμε χαβαλέ με την εποχή ΣΟΥΣΟΥΔΗ-ΛΑΣΚΑΡΗ γιατι θα την ξαναζήσουμε με ΣΟΥΣΟΥΔΗ -ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Μπαμπινιώτης και η ψιψινοπαρέα με την αρχηγό της κάνει υπερωρίες.
Επίσης κάνει επίθεση στο εν Άνδρω.
Όσο για τα απρόσωπα νύχια είδαμε και σας που υπογράφετε Μπαμπινιώτης κυρία Ειρήνη.
Αλήθεια με το κομμάτι πληρώνεστε τα κείμενα ή μηνιαίως;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Δημήτρης Λάσκαρης έκανε tweet που μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι δημοτικοί σύμβουλοι με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
Κάποιος έχει καταλάβει το σώμα του.
Ίσως ο εξωγήινος του δημάρχου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εδώ και μέρες διαβάζω διάφορα να γράφονται με αφορμή τη δημοσίευση του κ.Λάσκαρη και κατ' επέκταση μιας απάντησης του κ. Μπάλλα. Καταρχήν κύριε ''Εν Άνδρω'' θα ήθελα πολύ να μάθω και εγώ αλλά και οι πολίτες αυτού του υπέροχου νησιού πιο είναι το ύφος αυτής της σελίδας; Είναι ένα ερώτημα πολλών πολιτών, και άγνωστο προς στιγμήν αυτό. Κάπου έχουμε μπερδέψει τη σελίδα ενημέρωσης με το blog και για όσους δεν γνωρίζουν, το blog, είναι ένα διαδικτυακό ημερολόγιο όπου ο διαχειριστής εκφράζει ανοιχτά την άποψη του, του και τις σκέψεις του. Στην σελίδα ενημέρωσης κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν είναι έντιμο, διότι γίνεται χειραγώγηση του κοινού και παραπληροφόρηση. Ας ξεκαθαριστούν πρώτα αυτά. Να ξέρουμε και εμείς να φιλτράρουμε τις πληροφορίες, μιας και αποτυπώνετε προσωπική άποψη σε πολλά άρθρα αυτής της σελίδας που σπέρνει την διχόνοια σε αυτό το νησί πάνω σε πολλά θέματα.

Ας τοποθετηθώ και εγώ για πρώτη φορά πάνω σε αυτό το επίκαιρο θέμα και να ρωτήσω τους κυρίους GUEST όπως αποκαλούνται στην σελίδα, Τι φοβάστε; Γιατί τέτοια ξαφνική επίθεση; Φοβάστε την αλήθεια; Υπάρχουν συμφέροντα; Ή απλά βγάζετε νύχια απρόσωπα για να πείτε ότι έχετε λόγο; Λόγο μπορεί να έχετε, επιχειρήματα δεν βλέπω να έχετε όμως και προβληματίζομαι ακόμα πιο πολύ.

Πραγματικά με αυτή την παιδεία περιμένετε να πάει το νησί μπροστά; Η απάντηση είναι προφανώς και όχι και δεν σας φταίνε οι εκάστοτοι αρμόδιοι. Αναρωτήθηκε κανείς, γιατί έγραψε ότι έγραψε ο κ.Λάσκαρης ; Και πάλι η απάντηση είναι όχι. Μάλλον η ζωή του κύριου’’ζαχαροπλάστη” όπως χυδαία τον αποκαλείται είναι πιο σημαντική από τον τόπο μας αφού σχεδόν όλα τα σχόλια αναφέρονται σε μια ζωή που πραγματικά πολλοί από εμάς θα θέλαμε.

Μεγάλη η αναφορά σε πτυχία. Κύριοι τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο. Εύκολα ένας δικηγόρος μπορεί να κλείσει φυλακή έναν αθώο!! Ο καθένας πρέπει να είναι καλός στην δουλεία που τον ταΐζει. Στην πολιτική δεν παίζουν ρόλο τα πτυχία. Καλό πολιτικό σε κάνει το ενδιαφέρον που έχεις για τα κοινά. Και όταν οι προσπάθειες που καταβάλει ο καθένας από αυτούς, για το καλύτερο του νησιού, τότε τα πτυχία μπαίνουν στην άκρη.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο καθώς και τον κ.Λάσκαρη. Φαίνεται ότι κάτι κάνουν σωστά και θέλουν με κάθε μέσο να τους λασπώσουν, εφόσον κατάφεραν να γίνουν το επίκεντρο. Πάντως να ξέρετε η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση.
Κύριε Λάσκαρη συνεχίστε το έργο σας και μην πτοείστε από τους πικρόχολους συμπολίτες μας που δεν ξέρουν καν με ποιό τρόπο και ποιά επιχειρήματα να μιλήσουν ώστε να έχει θεμέλια ο λόγος τους. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συνηθίσει να εκτελείται το έργο σας ήρεμα χωρίς προβολές του εαυτού σας , όπως άλλοι ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν. Να προβάλλονται αλλά επί της ουσίας τίποτα να μην κάνουν, και η απόρροια αυτού είναι να μην πιστεύουν το λόγο σας και να σας αποκαλούν μαριονέτα του Δημάρχου. Πιστεύουμε στα λόγια σας κ.Λάσκαρη!
Απλά συνεχίστε έτσι! Και ο πολίτης χρειάζεται την ορθή ενημέρωση όπως πολύ καλά και αντρίκια κάνατε κ. Λάσκαρη!
Να θυμάστε το δικό τους όνομα μαυρίζουν όχι το δικό σας. Λάθος τρόπο διάλεξαν, αλλά με χαροποιεί το γεγονός ότι ο κόσμος το γνωρίζει και γύρω μου ακούω επαίνους για το θάρρος να πάρετε θέση σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, και να πείτε ανοιχτά τις σκέψεις σας και μάλιστα τις ορθές σκέψεις σας

Υ.Γ : Στα guest σχόλια με τον ίδιο ύφος και τα ίδια συντακτικά λάθη δεν θα αναφερθώ αυτή τη στιγμή...ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤA ΚΥΡΙΕ ΄΄ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε περισσότερα από όσα εσείς νομίζετε.. και ο νοών νοείτω.

Με εκτίμηση!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον λόγω άγνοιας δεν ξέρετε τι είναι site και τι είναι blog. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ είναι site. δεν είναι ημερολόγιο όπως το blog. Συνεπώς όσα γράφετε είναι άσχετα με εμάς. Τώρα το τι γράφετε στη διάλεξη σας από κάτω μάλλον δείχνουν πως ζείτε μακριά και έξω από τα γεγονότα. Δεν μπορούμε λοιπόν να σας βοηθήσουμε. Το ότι δεν τρώτε κουτ'οχορτο είναι σίγουρο. Κάτι άλλο πιο ισχυρό θα πρέπει να είναι αλλά δεν ξέρουμε τι.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να πάρει ο Δήμαρχος τον Λάσκαρη και να εξαφανιστούν . Έχουν γίνει ρεζίλι πια ας το καταλάβουν. Κούρασαν

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάμε στοίχημα πως ο Λάσκαρης θα λείπει από το συμβούλιο της Πέμπτης? Θα φοβαται (διαγράφονται δύο προσωπικοί χαρακτηρισμοι))

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχεις δίκιο ρε φίλε. Όλους τους γλεντάει ο Λάσκαρης. Βλέπεις έκλεισε και το αεροδρόμιο της Μυκόνου και δεν έχει με τι να γλεντήσει. Τζίτζικας ο Λάσκαρης. Να δω τι θα κάνει στο επόμενο συμβούλιο που προβλέπω πως θα γίνει χαμός και θα του την πέσουν όλοι. Εκεί να δεις γλέντια...

Περισσότερα