ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο υπουργός Άμυνας ίσως και το "Αβέρωφ" - στο Κόρθι του Αγίου Νικολάου

 

Το Αβέρωφ κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη

Με εξαιρετική λαμπρότητα, μεγάλη επισημότητα και με καλεσμένο, από τον πατέρα Αντώνιο, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ως εκπρόσωπο της κυβέρνησης, θα εορταστεί eφέτος ο προστάτης των θαλασσινών και πολιούχος του Όρμου Κορθίου Άγιος Νικόλαος.

Ο πατήρ Αντώνιος Χορευτής σε προηγούμενο εορτασμό

Από τον εφημέριο του Όρμου γίνονται ενέργειες να λαμπρύνει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις και το θρυλικό θωρηκτό «Αβέρωφ» που θα επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη στο Φάληρο και ανήμερα της μεγάλης γιορτής, θα βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές της Άνδρου!

Όπως είπε στο «εν Ανδρω» ο εφημέριος του ιερού ναού του Αγίου Νικόλαου Κορθιου, αρχιμανδρίτης Αντώνιος Χορευτής, εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες και τις επαφές με το υπουργείο Άμυνας και απέστειλε προσωπικό μήνυμα στον υπουργό καλώντας τον να έρθει στο νησί.

Ο υπουργός Άμυνας

Ο Π. Καμμένος απεδέχθη την πρόσκληση και σύμφωνα με το πρόγραμμα, που απέστειλε στον ιερέα, θα φθάσει στο νησί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον διοικητή της ΑΣΔΕΝ, αντιστράτηγο Ν. Μανωλακο. Το Πολεμικό Ναυτικό στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Κόρθι, θα εκπροσωπήσει ο διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου, αρχιπλοίαρχος Γ. Αγραφιώτης. Για τη γιορτή θα φτάσει στο Κόρθι και φρεγάτα Θεμιστοκλής.

O διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Ν. Μανωλάκος

Ο υπουργός θα παραστεί στον εσπερινό, στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου και θα ρίξει δάφνινο στεφάνι στην θάλασσα στη μνήμη όλων των χαμένων ναυτικών.

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής θα παρευρεθεί στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, συνοδευόμενος από τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα της φρεγάτας «Θεμιστοκλής» που θα ναυλοχεί αυτή την ημέρα στον Όρμο Κορθίου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέλεξε το όμορφο Κορθι και την Άνδρο, για να αποτίσει φόρο τιμής στους ναυτικούς, στέλνοντας και ένα μήνυμα, ότι το Αιγαίο, ο Κάβο Ντόρος και τα νησιά, είναι κομμάτια της Ελλάδας ιερά και αδιαπραγμάτευτα!

Σ..

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ. Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιός σου είπε εσένα ότι είμαι Συριζαίος. Την ίδια βρωμιά κουβαλάνε όλοι τους...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μου αρέσει να παραδέχονται πλεόν οι Συριζαίοι πως είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα. Τι άλλο σημαίνει αυτό το "ενω οι προηγούμενοι ήταν αθώα παλληκάρια"! Άρα και οι σημερινοί είναι "ένοχα παλληκάρια"! Άρα τέρμα τα περι "ηθικού πλεονεκτήματος" και Συριζανέλ πράσινα άλογα. Τουλάχιστον είστε και μια φορά ειλικρινείς. Κάτι είναι κι αυτό.
Μου αρέσει που υπάρχει και Κορθιανός που απεχθάνεται την δημοσιότητα. Δεν γουστάρει ο άνθρωπος κάμερες και αηδίες. Δεν γουστάρει φρεγάτες και παράτες. Δεν θέλει 1 λεπτό δημοσιότητα. Δώστε 30 λεπτά δημοσιότητα ή τίποτα μάλλον. Ε, τότε γιατί δεν πάει να γιορτάσει του Αγίου Νικολάου στο Γαύριο που προετοιμάζει γιορτή ο Θεοδόσης και θα είναι λίγοι χωρίς πολύ δημοσιότητα; Ή ακόμα καλύτερα στη Χώρα που δεν θα είναι κανείς και καμία δημοσιότητα; Θα το φχαριστηθεί ο άνθρωπος. Εμείς θα μείνουμε Κόρθι πάντως που θα έχει παρέλαση. Καθέας με τα γούστα του. Κι κάθε Κορθιανός με την ζαβάδα του...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΕ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ...... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΚΑΛΕ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ
..........
ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ενώ τα προηγούμενα παλικάρια ήταν όλα αθώα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάντως πλάκα-πλάκα ο παπα-Αντώνης θα κάνει το Κόρθι κέντρο του εορτασμού του Αγίου Νιλολάου και για την Άνδρο και για την Ελλάδα. Υπουργός (εντεξει τον τρέχουν και για κάτι πολιτικά σκάνδαλα), στρατηγός, ναύαρχος, φρεγάτα και ίσως το Αβέρωφ!!! Που αν ερθει το Αβ'ερωφ βλέπω τις κάμερες να στήνονται στο Κόρθι. Ε ρε γλέντια και επισημότητες το Κόρθι. Κι όλα αυτά γιατί ο παπα-Αντώνης πήρε το παιχνιδι πάνω του. Δηλαδή αν ήταν δήμαρχος τι θα έφρερνε για να πέσει η προσοχή στο Κόρθι, τον Τσίπρα ή την Μέρκελ;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ????ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΚΩΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ.....ΕΥΓΕ