Τρίτη πολυσέλιδη επιστολή Καπάκη που καταγγέλλει… την καταγγελία του! Πλήρες αδιέξοδο στην Άνδρο σε περίπτωση αναβολής ή απόρριψης του ΠΕΣΠΑ!

 

Ο χώρος της παλιάς αναξέλεγκτης χωματερής της Σταυροπέδας αποκατεστημένος με ένα εκατ. ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο χώρος περίμενε την δενδρφύτευση για την πληρη αποκατάσταση του (φωτ. Εν Άνδρω).

Όταν χτες βράδυ γράφαμε για «βιομηχανία επιστολών» του κ. Καπάκη προς το ΠΕΣΠΑ δεν φανταζόμαστε πως είχε ήδη σταλεί και τριτο 6σέλιδι καταγγελτικό του πόνημα προς σχεδόν όλες τις αρμόδιες και αναρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους!!!

Όμως ο ακούραστος απόστρατος αξιωματικός της πυροσβεστικής εκπλήττει με την συγγραφική παραγωγή καθημερινών πλέον καταγγελιών προς όλους και για όλα. Φανταζόμαστε πως θα έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα στο αντικείμενο απο την προηγούμενη θητεία του στην πυροσβεστική.

 

Σε άλλους 10 κοινοποιήθηκε η τρίτη προς ΠΕΣΠΑ επιστολή Καπάκη με την οποία καταγγελει σε όλους - και στον κ. Νόκα - πως "δεν πάνε να δουν τις γεωτρήσεις"! Θυμίζουμε πως προχτές πήγε και τις είδε ο κ. Νόκας. Και τον κατήγγειλε ο κ. Καπάκης με τις δύο προηγούμενες πολυσέλιδες επιστολές του γι' αυτό!!!

Επί της διαδικασίας: με τη νέα 6σέλιδη καταγγελίας του ο κ. Καπάκης ερωτά και πληροφορεί για τις γεωτρήσεις 5 ανεξάρτητες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, την Αποκεντρωμένη/μέλη ΠΕΣΠΑ, τον υπουργό Εσωτερικών (!!), τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος (!!),τον ΓΓ του υπουργείου Υγείας και το ΙΓΜΕ!!! Το απίστευτο είναι πως ενώ η καταγγελία του εναντίον του Δήμου Άνδρου κοινοποιείται σε τόσεςδιαφορετικές υπηρεσίες ΔΕΝ κοινοποιήθηκε στον μόνο αρμόδιο φορέα: τον Δήμο Άνδρου!!

Επί της ουσίας: απευθύνεται σε 10 διαφορετικές υπηρεσίες και υπουργούς, επικαλείται 14 νόμους, εγκυκλίου κλπ στις οποίες καταγγέλλει τον Δήμο Άνδρου για την κατάσταση των δύο από τις τρεις γεωτρήσεις και ερωτά τι θα κάνουν με το θέμα!

Το κορυφαίο: ανάμεσα σε τόσες συναρμόδιες και αναρμόδιες υπηρεσίες (που τις επικαλείται για λόγους εντυπωσιασμού και εκφοβισμού νομιζουμε) απευθύνεται και στον αρμόδιο υδρογεωλόγο των Κυκλάδων Ηλία Νόκα και ερωτά τι θα κάνει για την κατάσταση που επικρατεί στις γεωτρήσεις!!!

Από προσεκτική εξέταση της επιστολής διαπιστώσαμε πως την υπογράφει ο ίδιος κ. Καπάκης που υπέγραψε και τις δύο προηγούμενες επιστολές (29.1 και 30.1) με τις οποίες κατήγγελλε τον υδρογεωλόγο των Κυκλάδων Ηλία Νομα «γιατί πήγε και ήλεγξε τις γεωτρήσεις»!!!

Προφανώς μετά τις τόσες καθημερινές πολυσέλιδες καταγγελίες του στο τέλος ο πρώην πυροσβέστης μπερδεύτηκε και κατάγγειλε την 1.2 2018 ότι κατάγγειλε ο ίδιος την 29.1.2018 και την 30.1.2019!!

Είναι ή δεν είναι κορυφαίο;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Είναι προφανές πως στην Πολιτική Προστασία του ΥΠΕΣ αυτή την εποχή δεν έχουν άλλη δουλειά. Γράφουν καθημερινά πολυσέλιδες επιστολές διαμαρτυρίας – με συνεχείς παραλλαγές πάνω στο ίδιο θέμα. Εικάζουμε όμως πως τοσοι υπουργοί και γενικοί γραμματείς (με εξαίρεση νομίζουμε τον κ. Καπετάνιο της διπλανής πόρτας) δεν διαβάζουν όλα αυτά γιατί τότε δεν θα έκαναν άλλη δουλειά.

Μάλλον αυτοί που τα διαβάζουν είναι οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Αποκεντρωμένης-μέλη του ΠΕΣΠΑ. Σε αυτούς απευθύνονται άλλωστε. Θέλουν να τους εντυπωσιάσουν - με το εύρος των κυβερνητικών αναφορών - και ίσως να τους εκφοβίσουν δίνοντας διαστάσεις στο θέμα.

 

Και η συνέχεια επί της οθόνης!!! Άραγε πόσα χρόνια θα μπορεί η κυβέρνηση, το ΠΕΣΠΑ, ο κυβερνητικός και δημοτικός κ. Καπάκης, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι Υδρούσας, ο δήμαρχος κ. Σουσούδης, εκείνος που διέλυσε την ανακύκλωση με τις "έξυπνες" εργολαβίες του, οι διαμαρτυρόμενοι "περιβαλλοντολόγουντες" κάτοικοι και οι μη διαμαρτυρόμενοι και αδιαφορούντες κάτοικοι να κάνουν πως ΔΕΝ βλέπουν τι γίνεται στο χώρο της αποκατεστημένης με ευρωπαϊκά χρήματα χωματερής της Σταυροπέδας; Η Άνδρος βαδίζει στο πουθενά εν μέσω εγωιστικών και τοπικιστικών αντεγκλήσεων και προσωπικών πολιτικών ματαιοδοξιών...

Το τι θα γίνει στο τέλος αυτής της θλιβερής ιστορίας δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως πως όλα αυτά δημιουργούν ένταση και συσπείρωση μερικών γύρω από τον κ. Καπάκη και τους τρεις πρώην συμβούλους της Υδρούσας. Και έτσι αποκτούν πολιτικό ρόλο. Τις συνέπειες για την Άνδρο όλων αυτών τις ξέρουμε. Και θα τις δούμε και στο προσεχές διάστημα. Το αν έχουν ή όχι υπόσταση οι καταγγελίες δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι. Αρμόδιες να κρίνουν είναι οι υπηρεσίες που έχουν αδειοδοτήσει μέχρι σήμερα το έργο.

Νομίζουμε πως ο Δήμος Άνδρου ότι ήταν να κάνει το έκανε. Παρά την αρχική αναβλητικότητα της διοίκησης Γλυνού και παρά τις αρχικές παλινδρομήσεις της διοίκησης Σουσούδη σήμερα υπάρχουν 70 εγκρίσεις από 18 υπηρεσίες στον τελικό φάκελο. Δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι άλλο. Μένει στο ΠΕΣΠΑ και στους πολιτικούς προϊσταμένους του, να αποφασίσουν. 

Όμως να ξέρουν - όπως ήδη το ξέρει και ο Δήμος Άνδρου - τα ψέματα τελείωσαν. Η Σταυροπέδα τελείωσε. Η ανεξέλεγκτη χωματερή πάνω στην αποκατεστημένη παλιά χωματερή τελείωσε. Το έργο: ο Δημος Άνδρου χωροθετεί τελείωσε. Ας ξεκινήσει το νέο έργο: η κυβέρνηση και οι διαμαρτυρόμενοι φίλοι της ας χωροθετήσουν. Αν απορριφθεί ή αναβληθεί η χωροθέτηση ας βρει το ΠΕΣΠΑ και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι και τον αναγκαίο χρόνο για το έργο και το αναγκαίο  χρήμα για την μελέτη και το έργο και τον αναγκαίο χώρο για μια νέα χωροθέτηση από την αρχή στην Άνδρο. Και ας βρουν φυσικά αυτοί το τι θα κάνουν με τα σκουίδια της Άνδρου από τώρα μέχρι τότε...

Και φυσικά αν συνεχίσει να αποδέχεται του ΥΠΕΣ την επαναχρησιμοπιείται της παράνομης χωματερής της Σταυροπέδας θα πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει την απόφαση του ΣτΕ και πληρώνει αυτό το ετήσιο πρόστιμο των 80.000 ευρώ της Ε.Ε. Με ότι έχει γίνει μέχρι τώρα - από κυβερνητικής μεριάς - μάλλον λεφτά θα υπάρχουν. Χρόνος όπως φαίνεται και αυτός υπάρχει. Χώροι για ΧΥΤΥ όπως λένε αρμόδιοι, αναρμόδιοι και συναρμόδιοι - ειδικοί και ανειδίκευται - υπάρχουν. Και το κυριότερο υπάρχουν διάσπαρτες πολιτικές φιλοδοξίες από την Βόρεια μέχρι τη Νότια Άνδρο. Η Άνδρος μοιάζει να μην υπάρχει. Αλλά ποιον ενδιαφέρει αυτό;

Το νησί, δυστυχώς, βουλιάζει μπροστά σε ένα αβέβαιο αύριο μέσα σε ένα κλίμα συνεχών αντεγκλήσεων και αδιάκοπων καταγγελιών. Η Άνδρος είναι στην κόψη του ξυραφιού είτε το καταλαβαίνουν κάποιοι είτε όχι. Από την ιστορία αυτή - όπως και να τελειώσει - δεν θα υπάρχουν νικητές, αλλά μόνο ηττημένοι. Το νησί ηττάται τόσα χρόνια με την πολιτική σπέκουλα των εκάστοτε υποψηφίων δημάρχων μπροστά στα σκουπίδια. Θα ηττηθεί και με την διαίρεση του για μια ακόμα φορά. Το είπαμε, το γράψαμε και περιμένουμε...

ΥΓ. Μέσα στην τρέλα των ημερών ακούστηκε η αστειότητα και ο μικρομεγαλισμός ενός δημοψηφίσματος για τα σκουπίδια!!! Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο. Λόγω ασχετοσύνης δεν το ξέρουν. Όπως δεν ξέρουν πως σε μια τέτοια υποθετική περίπτωση θα χρειαστούν δύο σταθμοί μεταφόρτωσης - ΧΑΔΑ δηλαδή. Ένας κοντά στη Χώρα (για Κόρθι-Χωρα) κι ένας κοντά στην Υδρούσα (Μπατσί-Γαύριο). Και ένα λιμάνι μεταφοράς σκουπιδιών. Εκτός αν νομίζουν πως θα φορτώνονται και θα φεύγουν από το τουριστικό λιμάνι της Άνδρου εφε΄τος το καλοκαίρι με 4-5 επιβατηγά να πηαινοέρχονται!!! Μετά ας ψάξουν όσοι είπαν αυτή την ¨εξυπνάδα" να βρουν ΧΑΔΑ να τα δεχτεί, χρήματα και νομικό πλαίσιο για να το κάνουν. Αυτοί που λένε τέτοιες "εξυπνάδες" είναι αυτοί που με τις «έξυπνες» εργολαβίες τους – μαζί με τον κ. Σουσούδη – οδήγησαν στην πλήρη διάλυση της ανακύκλωσης στην Άνδρου. Αυτή ήταν η «χρησιμότητα» τους! Μπορεί αυτοί να "ξέχασαν", εμείς και οι ανδριώτες θυμόμαστε τους λεονταρισμούς τους μέσα στα ερείπια των μηδέποτε ανακυκλωμένων χαρτοκουτων. Καλημέρα σας...

«Εν Άνδρω»

Το πληρες είμενο της τρίτης επιοστολής Καπάκη προς ΠΕΣΠΑ και άλλες αρμόδίες, συνερμόδιες και αναρμόδιες υπηρεσίες. Συνεχίστε παρακάτω την ανάγνωση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 3

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Απο την Ναυτεμπορική (Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 ) διαβάζω:
Οι άνθρωποι έχουν ήδη απορρίψει 180.000 κιλά σκουπιδιών στη Σελήνη.Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει μια μόνιμη εγκατάσταση στη Σελήνη, οι άνθρωποι έχουν ήδη καταφέρει να απορρίψουν 180.000 κιλά σκουπιδιών στο φυσικό δορυφόρο της Γης.

Σουσούδη τ’ακούς, γρήγορα στο ΠΕΣΠΑ. Κρίμα που δεν έχει ανακαλυφθεί προωθητήρας-εκτοξευτής για το ειδικό βάρος του υποψήφιου δημάρχου με τον οποίο συνδιοικείς τελευταία στα δημοτικά συμβούλια.

This comment was minimized by the moderator on the site

........και ο Σούκος είχε περάσει κι από αλλού για είσπραξη.........
...δεματοποιητή έχουν και σε άλλους Δήμους......
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, απλά το κουκουλώνουν και ρίχνουν στάχτη στα μάτια των αδαών!
το ότι οι Κερκυραίοι πρότειναν μια μ....α δεν σημαίνει ότι οι ζαβαντριώτες πρέπει να ακολουθήσουμε..........

This comment was minimized by the moderator on the site

Κοιτα να δεις οτι Ανδριώτης πολιτικος βρηκε τη λυση για το παγκοσμιο προβλημα
των σκουπιδιων. Φθανει να υπάρχουν και αλλοι εξυπνοι στον πλανητη αυτο.Ειναι απλο : ο ενας Δημος θα στελνει τα σκουπιδια στον αλλο.
Η Ανδρος στην Αθηνα. Η Αθηνα στη Θηβα. Η Θηβα στη Λαμια. ........Η Αριδαια στα Σκοπια. Τα Σκοπια στο Βελιγραδι............. Το Δουβλινο στη Νεα Υορκη. Η Νεα Υορκη στο Μπαλτιμορ. Το Μπαλτιμορ στο Κανερικα...............και τελος η Τηνος στην Ανδρο, οποτε τελικα δεν θα χρειαζεται ουτε ΧΥΤΥ ουτε ΧΥΤΑ ουτε κλιβανοι. Θυμαμαι το Μητσικωστα να κανει τη φωνη του Τριτση να λεει οτι εχει τη λυση για τα σκουπιδια : γατες και γλαρους να τα τρωνε. Και εις αλλα με υγεια.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ, ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?

ΥΓ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν κατανοώ το ύφος της κριτικής σας κ. Μπασαντή. Μήπως ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν είναι να κάθεται απέναντι στην Διοίκηση του Δήμου και να κρίνει τα πεπραγμένα της. Αλίμονο αν δεν υπήρχε αντιπολίτευση. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Καπάκη, ούτε και είμαι ψηφοφόρος του κόμματος που ανήκει. Πάντως τα ερωτήματα που βάζει είναι καίρια και καθόλα λογικοφανή. Εντοπίζουν παραλείψεις ως προς τις διαδικασίες, που οδηγούν σε μια απόφαση για τη χωροθέτηση ΧΥΤΥ με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Στην Δημόσια Διοίκηση οι διαδικασίες είναι αυτές που κατοχυρώνουν την νομιμότητα, την διαφάνεια, την αμεροληψία και συνεπώς την ορθότητα των όποιων αποφάσεων της. Αυτό ακριβώς επισημαίνει ο κ. Καπάκης, όπως ο ρόλος του άλλωστε του επιτάσσει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σίγουρα δεν κατανοείτε τον ρόλο της αντιπολίτευσης. Λέτε γενικότητες που γράφουν τα εγχειρίδια Όμως αυτά δεν ελιναι τυφλοσούρτης. Η πολιτική έχει και συγκλίσεις.
Δείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες και τι γίνεται στη δική μας με τους τυφλοσούρτες και τις αοριστίες. Είμαστε 8 χρόνια σε μνημόνιο γιατί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν ούτε μια μέρα. Κάνουμε εξωτερική πολιτική με το συναίσθημα και όχι με εθνική στρατηγική που προϋποθέτει σκέψη και περίσκεψη.
Λαι εσείς περιμένετε με αυτές τις αοριστιές που γράφετε να λύθει η χωροθέτηση στην Άνδρο. Όχι φυσικά. Δεν τολμάτε να κάνετε κριτική στον κ. Καπάκη (που κόντρα στους ελληνικούς νόμους) ζητά τα σκουπίδια στον αρχαιολογικό χώρο του Στρόφιλα. Αυτά δεν τα λένε σκεπτόμενοι άνθρωποι...
καληλύχτα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να πάει μακρυά απο τα νερά του Μπατσίου ο Δήμαρχος ώστε να λύσει το πρόβλημα είναι ο μοναδικός υπευθυνος για την μη λύση του προβλήματος μην προσπαθείτε να ρίξετε την μπάλα αλλού ο Ανδριώτης γνωρίζει πολύ καλά !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Φοβάστε κ. Μπασαντή να πείτε το όνομα του εμπνευστή;
Χρήστο Βουραζέρη τον λένε.
Και δεν είναι ο μοναδικός που ζητάει τα αυτονόητα αλλά βέβαια εσείς κ. Μπασαντή να γίνει το ΧΥΤΥ στη Πλούσκα και ας καταστραφεί το τουριστικότερο κομμάτι της Άνδρου η Υδρούσα.
Διαβάστε εσείς που είστε ο ειδικός σε όλα : Τη μεταφορά των σκουπιδιών στην ηπειρωτική Ελλάδα ζητά ο Δήμος Κέρκυρας
https://www.news.gr/ellada/article/914351/ti-metafora-ton-skoupidion-stin-ipirotiki-ellada-zita-o-dimos-kerkiras.html
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το κείμενο θα δεις πως λέμε πως δεν είμαστε ειδικοί στα νερά και τις γεωτρήσεις. Απλώς ρωτάμε τους ειδικούς, όχι τους φίλους μας. Αλλού είναι η ειδικότητα μας. Αλλά όπως βλέπω δεν την ξέρεις γιατί ίσως δεν διαβάζεις βιβλία για την ιστορία της Άνδρου.
Από την βεβαιότητα που διατυπώνεις τις απόψεις σου εικάζω πως εσύ θα είσαι ειδικός. Και νομίζουμε ως ειδικός σας είναι ευκολο να υιοθετείτε τις προτάσεις του φίλου σας. Μάλλον και οι δύο θα έχετε δει σχετικές μελέτες για την διαχείριση του εγχειρήματος σας. Αλλιώς δεν θα εκτιθόσαστε επωνύμως. Αυτονοητο ε;
Μιας και έκανες τον κόπο να μάς στείλεις το λινκ για το τι ζητάνε οι Κερκυραίοι μήπως μπορείς να στείλεις και το λινκ για το τι τους απάντησε η κυβέρνηση; Καληνύχτα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

η φωτογραφια που εχετε πιο πανω δειχνει πραγματικα ποσος χωρος ειναι ναι μεν κρανίο τοπος, μια χαραδρα ατελειωτη και τι κριμα τωρα που τελειωσε η αποκατασταση, να μην μπορει να δημιουργηθει εκει ένα ωραιο κτιριο με πετρα χαμηλου υψους ακομα και ημιυπογειο, που να περιλαμβανει τον ΧΥΤΥ και το εργοστασιο ανακυκλωσης των σκουπιδιων τΗς Ανδρου και να λήξει ,μια για παντα αυτο το κλωτσοσκούφι !
η αποκατασταση που εγινε, που απο πρώτο χέρι επιβλέπαμε και η γρηγορη δημιουργια ενός ωραιοτατου κτιριου με την ιδια φυσικη πέτρα που εγιναν οι εμασιές, θα ελυνε το προβλημα και αν πραγματικα γίνουμε Ευρωπαιοι πολίτες θα συνυπάρχουν οι απεναντι αρχαιολογικοί χώροι, με ένα εργοστασιο που κανεναν δεν θα ενοχλούσε.
Ολοι μαζι τώρα συμπατριωτες κυκλαδίτες, Ανδριώτες, δουλέψτε στη ιδεα αυτη, που αν ρίξετε ακόμη μια πιο προσεκτικη ματιά στην παραπάνω φωτογραφία...δείτε για τι χώρο μιλάμε για τι είδους βάθους χαραδρα μιλάμε και εσείς τρωγόμαστε χρόνια τώρα !
αλλα προσοχή, όχι σε καμμία περιπτωση με τον τρόπο που σήμερα ρίχνονται τα σκουπίδια, αλλα ύστερα απο αυστηρη ανακύκλωση, αν θέλουμε να λυθεί το ζήτημα μιά για πάντα.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία σας αγαπητό μας ΕΝ ΑΝΔΡΩ
( Επειδη εργαζόμαστε στην ΠΕΡΙΦΈΡΕΙα,κραταμε τα αρχικά μας ονόματα )
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αφού δουλεύετε στην Περιφέρεια βρείτε το νομικό παράθυρο και αλλάξτε την χωροθέτηση του ΚΑΣ για τη ζώνη Α. Το επιχείρησαν οι Βάμβουκας, Γλυνός και Σουσούδης και απέτυχαν. Ίσως εσείς με την βοήθεια του κ. Καπάκη τα καταφέρετε. Πηγαίνετε λοιπόν και περιμένουμε τα νέα σας για όσα ωραία περιγράφετε παραπάνω...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αναρωτιεμε εαν έχει στειλει έγγραφο Δήμος Ανδρου προς το φορεα χρηματοδοτησης για τους ΧΥΤΥ με ερωτημα το καταλυτικο χρονικο περιθωριο που υπαρχει δλδ ( μηνας & ετος ) ωστε να ενταχθει και χρηματοδοτηθεί ο ΧΥΤΥ της Ανδρου, θα ηταν πολυ ενδιαφερον να αναζητηθει και αναρτηθει τοσο το εγγραφο αυτο καθως και η απαντηση του φορεα,αν δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα τα εγγραφα φοβαμαι παρα πολυ.......

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ Υ.Γ. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙς ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ! ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ....ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ !
ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ..ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ! !
ΕΔΩ Ο ΕΝΑΣ ..ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ..ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ ΕΝΕΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ !
ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ! !
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ...ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ..

Περισσότερα