Ντροπή! Ζητείται απάντηση από αντιδήμαρχο, υπεύθυνη τουρισμού και πρόεδρο τοπικού συμβουλίου…

Οι τρεις βραβευθέντες. Η Σου, ο Ρίτσαρντ, η Ούρλι. Πολλά χαμόγελα,. Ένα ποτήρι σαμπάνια,. Και πολύ Μπατσι  Τόσο πολύ που ξεπερνά την 20ετία και την 30ετία!!! (φωτ. Εν Άνδρω).

Αγαπητό Εν Άνδρω,  

Διάβασα το ρεπορτάζ για την βράβευση των αλλοδαπών τουριστών, αποδεδειγμένων και πιστών φίλων της Άνδρου, που την επισκέπτονται ανελλιπώς πολλά χρόνια και την διαφημίζουν διεθνώς.

Εξαιρετική η πρωτοβουλία των επαγγελματιών που με τον απλό και ζεστό αυτό τρόπο, τους ανταποδίδουν την αγάπη τους στον τόπο, κάτι που σε αλλά νησιά παίρνει διαστάσεις μεγάλης γιορτής υπό την αιγίδα των Δήμων.

"Είναι σα να είχα ζήσει σε αυτό το μέρος σε μια προηγούμενη ζωή μου", είπε η Σου δείχνοντας τον λοφίσκο απ' όπου πρωτοαντίκρυσε το Μπατσί...

Αισθάνθηκα ωστόσο ντροπή και θυμό, όταν επισημάνατε ότι σ' αυτή την μικρή συγκέντρωση, δεν… έκανε τον κόπο να παρευρεθεί κανείς από τους εκλεγμένους τοπικούς… άρχοντες, με τίτλους αντιδημάρχου, υπεύθυνης Τουρισμού, προέδρου Τοπικού Συμβουλίου κ,λ.π.

Είναι να ντρέπονται - κι ας στενοχωριούνται τώρα που το διαβάζουν γιατί γνωριζόμαστε από παιδιά. Να ντρέπονται γιατί δεν έχουν παιδεία. Να ντρέπονται επειδή δεν έχουν ίχνος πολιτισμού, και φιλοξενίας.

Να ντρέπονται γιατί δεν έχουν ούτε ένα γραμμάριο τουριστικής συνείδησης. Να ντρέπονται γιατί δεν έχουν την παραμικρή δικαιολογία. Να ντρέπονται γιατί κουβαλάνε μια επικίνδυνη παλαιολιθική νοοτροπία. Να ντρέπονται γιατί η απουσία τους και η συμπεριφορά τους μας προσβάλει όλους.

 Να ντρέπονται γιατί οι τίτλοι δεν κάνουν τον άνθρωπο, αλλά οι πράξεις και η ευαισθησία που κουβαλάνε. Να ντρέπονται γιατί η εποχή τους έχει ξεπεράσει και η ευγένεια είναι ίσως το πιο πολύτιμο προτέρημα. Να ντρέπονται που μετράνε τα πάντα και τους πάντες με ψήφους.

Σταματάω εδώ και ρωτάω:

-        Έχετε το ανάστημα να απολογηθείτε γιατί είσαστε απόντες  από μια εκδήλωση χαράς στο Μπατσί;

Αν δεν δώσετε πειστική απάντηση, για μένα κάνετε κακό στο νησί!

           Ευχαριστώ για την φιλοξενία

         Δημήτρης  Σταυρόπουλος. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητηρια κυριε Σταυροπουλε,
δεν προκειται οι αρμοδιοι και ειδικα ο αντιδημαρχος, η υπευθυνη Τουρισμου και ο προεδρος Τοπικου Συμβουλιουν να σας δωσουν πειστικη απαντηση για την απουσια τους.
Για το μονο που ενδιαφερονται ειναι ο μισθος τους απο τον δημο Ανδρου, αλλα ας μη τολμησουν να μας ξαναζητησουν την ψηφο μας γιατι θα γελασει το συμπαν με τα ποσοστα που θα παρουν οι μαυρογιαλουροι του Μπατσιου και Κατακοιλου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Δημήτρη .Πάρα πολύ σωστά τα λες έτσι βοηθάς με την πένα σου να ακούγεται η αλήθεια !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σταυροπουλε να θυμηθούμε του χρόνου που θα έρθεις στην Άνδρο να σου δώσουμε βραβείο αγενειας και θρασύτητας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσείς κύριε Σταυροπουλε που είσασταν την ώρα της περιβόητης εκδήλωσης;; Μήπως είσασταν σε καμία παραλία και κάνατε το μπανάκι σας γιατί ήταν και μεσημέρι ή είσασταν σε κανένα ταβερνάκι και πίνετε το ουζάκι σας;; Αλήθεια ήθελα να ρωτήσω που είναι οι υπόλοιποι βρανευθεντες γιατί μόνο τρεις βλέπω;;;
Μήπως πολύ κακο για το τίποτα τελικά;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Να σας πληροφορήσουμε πως ο κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος ΔΕΝ είναι υπεύθυνος τουρισμού, αντιδήμαρχος ή πρόεδρος τοπικού. Είχαν προσκληθεί οι αρμοδιοι.
Ακόμα να σας πληροφορήσουμε πως αν δείτε προηγούμενη ανάρτηση μας υπάρχει φωτογραφία με περισσότερους παρευρισκόμενους. Αλλά μάλλον δεν σας ενδιέφερε το θέμα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς ο πρόεδρος του Μπατσίου είναι μόνο για εκδούλευση. Κρίμα το πιο τουριστικό.μέρις του νησιού να εκπροσωπείται απο αυτόν τον άνθρωπο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Σύμβουλοι και Πρόεδροι επιβραβεύσανε μια ελληνοαμερικάνα που δώρισε την πλατεία στου Αγίου Νικολάου στο Μπατσί. Εκεί που στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Γιατί τους κατηγορείτε λοιπόν; Σε αυτήν την τελετή ήταν παρόντες ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος, ο ΓΓ Καπάκης και Χρ. Βεναρδάκης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κάνετα μέγα λάθος αναφορικά με το εάν ψηφίζουν ξένοι στην Άνδρο. Για δείτε λίγο τους εκλογικούς καταλόγους και θα καταλάβετε.
Ειδικά στο Μπατσί υπάρχει αξιοσημείωτη παρουσία. Άντε και ξεσκονίστε τους εκλογικούς καταλόγους (κάτι το επίκαιρο φαντάζομαι λόγω των επερχόμενων εκλογών) και θα διαψευστείτε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα δεν ψηφίζουν στο Μπατσί τουρίστες γι αυτό τους έχουν γραμμένους Είναι ντροπή κύριε Σταυρόπουλε να μας εκπροσωπούν τέτοιοι άνθρωποι !!!!