Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Ν. Αιγαίου και ο δήμαρχος Άνδρου!

 

Από αριστερά: Δ. Λοτσάρης. Γ. Χατζημάρκος, Γ. Λεονταρίτης, Θ. Σουσούδης. Συνάντηση στο δημαρχείο της Άνδρου (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).

Προχωράνε οι ζυμώσεις για τις εκλογές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ήδη έχουν γίνει γνωστοί δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες και συζητιούνται και άλλοι, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων (Επάρχων) στις Κυκλάδες και στην Άνδρο.

Αναλυτικά για την Περιφέρεια μας δύο είναι επισήμως οι βασικές υποψηφιότητες: ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος εκ Δωδεκανήσου υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και ο Μανώλης Γλυνός εκ Δωδεκανήσου υποστηριζόμενος από το ΚΙΝ.ΑΛ. (ΠΑΣΟΚ). Το ονομα του νυν αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου  Σαντορινιού εκ Δωδεκανήσου ακούγεται, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Για την Άνδρο έχουν ήδη ακουστεί ορισμένα ονόματα για την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου (Επάρχου). Για τον σκοπό αυτό ήρθε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός την περασμένη Παρασκευή και γι' αυτό τον σκοπό έρχεται και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης αυτή την Παρασκευή. Όμως, μέχρι να οριστικοποιηθούν τα ονοματα τις επόμενες μέρες θα περιμένουμε.

Ο Θ. Σουσούδης και ο Γ. Χατζημάρκος

Εδώ και καιρό έχει φανεί πως η σχέση του δημάρχου Θ. Σουσούδη με τον περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο δεν είναι ιδιαίτερα θερμή αν και προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο (ΝΔ). Αντιθέτως η σχέση του δημάρχου με τους αντιπάλους του Γ. Χατζημάρκου είναι ιδιαίτερα θερμή. Θυμίζουμε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δήμαρχος Άνδρου «στέλνοντας μηνύματα» με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου  Χ. Κόκκινο, ο οποίος «είναι στα μαχαίρια» με τον περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο.

Επιπλέον, με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Άνδρο του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΚΙΝ.ΑΛ. (ΠΑΣΟΚ)  Μανώλη Γλυνό την περασμένη Παρασκευή διαπιστώθηκε και με αυτόν μια σχέση πολιτικά... ενισχυμένη!

Στις Κυκλάδες αναμένονται κάποιοι δήμαρχοι που πολιτικά πρόσκεινται στη ΝΔ να βρεθούν απέναντι στον Γ. Χατζημάρκο, που στηρίζει η ΝΔ! Ως τέτοιοι έχουν αναφερθεί ο δήμαρχος Σύρου και ο δήμαρχος Άνδρου!

Τα παραπάνω αποτελούν πρώτες ενδείξεις. Όμως μέχρι τις εκλογές μένει να δούμε τι θα γίνει...

ΥΓ. Πάσα διάψευση στα ανωτέρω δεκτή. Όμως όποιος διαψεύδει να θυμάται πως μπορεί να αυτοδιαψευστεί αργότερα. Άρα ας προσέξει τι διαψεύδει…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό το ΚΙΝ.ΑΝ μόνο σε μένα θυμίζει αντικουνουπικό; (εκτός από ανθρωποδιώχτη, ψηφοδιώχτη και τυχοδιώχτη).