Ο Δημήτρης Λάσκαρης υποψήφιος Έπαρχος Άνδρου με το ψηφοδέλτιο Γ. Χατζημάρκου!

(Η  ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Λάσκαρη ως Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου με το ψηφοδέλτιο του Γ. Χατζημάρκου αλλάζει τους σχεδιασμούς πολλών στο νησί. Γνωρίζουμε πως ενόψει αυτής της υποψηφιότητας άλλος υποψήφιος αναγκάστηκε να αλλάξει και σχέδια και… παράταξη! Βλέπουμε πως χωρίς τον Λάσκαρη η ήδη αποδυναμωμένη παράταξη του Θεοδόση Σουσούδη αποδυναμώνεται πολύ περισσότερο. Ακόμα διαβάζοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας διαπιστώνουμε πως ο Δ. Λάσκαρης αναζητά πολιτικές συγκλίσεις πολύ πιο πέρα από τον μέχρι σήμερα πολιτικό κύκλο του. Και τέλος η υποψηφιότητα Λάσκαρη στο ψηφοδέλτιο Χατζημάρκου ανοίγει όπως όλα δείχνουν τον δρόμο για ανακατατάξεις και στις δημαρχιακές υποψηφιότητες. Ίδωμεν...

Είναι προφανές πως έχουν ήδη ξεκινήσει ευρύτερες πολιτικές διεργασίες στην Άνδρο. Όσοι κοίταγαν τους παραταξιακούς χώρους του χτες και τους τοπικούς διαχωρισμούς του προχτές μάλλον θα αιφνιδιαστούν στην εποχή του "Κλεισθένη". Γιατί σήμερα απαιτούνται νέες συναινέσεις μπροστά στα μεγάλα προβλήματα του νησιού και ευρύτερες συνεργασίες σε όλη την Άνδρο. Όποιος τις πετύχει θα κερδίσει… Εν Άνδρω).

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Άνδρος, 6 Νοεμβρίου 2018

Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία για το μέλλον της Άνδρου και των Κυκλάδων. Ο νέος εκλογικός νόμος του «Κλεισθένη» , φέρνει ανατροπές τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Τα δεδομένα αλλάζουν και οι ανάγκες του νησιού μας για ευρείες συναινέσεις είναι πλέον μεγάλες.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου  δώσατε την ευκαιρία και την τιμή να υπηρετώ το νησί μας, ως Δημοτικός Σύμβουλος. Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν, όλες μου οι προσπάθειες δεν θα είχαν τελεσφορήσει χωρίς την στήριξή σας. Ευχαριστώ  όσους βρέθηκαν δίπλα μου, αλλά και όσους βρέθηκαν απέναντι μου ασκώντας μου κριτική. Η συνεργασία όσων βρέθηκαν δίπλα μου, μου έδωσε φτερά. Η κριτική όσων βρέθηκαν απέναντί μου, με βοήθησε να βελτιώσω αδυναμίες μου, να γίνω ανταγωνιστικότερος και πολλές φορές καλύτερος.

Η αλήθεια είναι πως βρέθηκα κάπως απότομα στα βαθιά, αναλαμβάνοντας πρωτόγνωρα πράγματα για εμένα και σίγουρα υπήρξαν αναπόφευκτα λάθη. Οι δυσκολίες που συνάντησα μέχρι τώρα όμως, δεν με αποθάρρυναν. Αντιθέτως με πείσμωσαν να προσπαθήσω περισσότερο, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Για να μπορέσει η Άνδρος να πετύχει και να αναπτυχθεί.  Ήμουν πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή των αγώνων του Δήμου μας. Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ, για να ολοκληρωθεί σωστά ο κύκλος μου στην Πολιτική Προστασία για την οποία έχω την ευθύνη τα τελευταία χρόνια. Στόχος μου είναι, ο κύκλος αυτός να κλείσει δημιουργικά και να προχωρήσω σε έναν επόμενο εξίσου δημιουργικό.

Σήμερα, μετά από πολύ σκέψη βρίσκομαι μπροστά σε μια καινούρια πρόκληση. Αποδέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, και στις επόμενες εκλογές  θα μπω στον εκλογικό στίβο και πάλι,  θέτοντας υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο». Πριν  αποδεχτώ την πρόταση ενημερώθηκα εκτενώς από τον νυν Έπαρχο Άνδρου για όλο τον κύκλο των ευθυνών, και της δραστηριότητας του ιδίου και του Επαρχείου. Ξέρω ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Έχω όμως πίστη στις δυνάμεις του νησιού μας και στην συνεργασία με όλους σας.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, με όλη την εμπειρία που απέκτησα επί 4ετία ως δημοτικός σύμβουλος Άνδρου από τα διάφορα πόστα, πιστεύοντας σε αρχές όπως η τιμιότητα, η εργατικότητα και η  συνεργασία, αποφάσισα να διεκδικήσω την εκλογή μου, με σκοπό την αναγέννηση και την πρόοδο του νησιού μας.

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την δύναμη που μου δίνετε καθημερινά, και σας ζητώ να με στηρίξετε με την εμπιστοσύνη σας, σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Με όλη μου την αγάπη για την Άνδρο

Δημήτριος Κ. Λάσκαρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να προσθέσουμε στα περι κοσμικότητας του Δημητράκη πως τις γραβάτες και τις κοσμικές εξορμήσεις του ο Λάσκαρης τις πληρώνει ο ίδιος. Από την τσέπη του. Και πήρε την ευθύνη κι έβαλε από την τσέπη του και χρήματα για τις μεταφορές του Δήμου.
Όχι όπως κάτι άλλοι που τα ταξίδια και τις κοσμικές εμφανίσεις τους τα χρεώνουν όλα στο Δήμο. Ή, σαν τον άλλο που κρέμασε την λέξη ευθύνη σε 99 σταυρούς νεκροταφείων της Αττικής και έχει το θράσος να το παίζει μάγκας νομίζοντας πως θα βρεθούν ζαβοί να τον ψηφίσουν και για δήμαρχο...

This comment was minimized by the moderator on the site

Οτι και να λέτε εσείς απο εκεί εξω απο το Γαύριο, Χώρα, δεν θα γίνεται ποτέ και καλό είναι να συνηθίσετε στην ιδέα ότι οι δικοί μας εκπρόσωποι, θα εκπροσωπούν κι εσας, αν καταλάβετε ότι έχουμε όντως, μία αλλη κουλτούρα κι αλλο πρεστίζ και δεν είναι κακό αυτό νομίζουμε...
Η συνταγή με τον Δημητράκη και μετά μάλιστα απο την έντονη παρουσία του στα δημοτικά μας πράγματα, την έντονη κοινωνική του δραστηριότητα, τις κοσμικές και σκαφάτες εξορμήσεις του και τ' αλλα κοσμικά events,θα αποτελέσουν έναν απο το πιό, hot Επαρχο και γενικότερα της κοσμικής ζωής του τόπου μας.
Πολυτελείς εκδηλώσεις και ταξιδάκια με κόττερα, ακριβά σπορ αυτοκίνητα και μιά σειρά μπόν βιβέρ παρεμβάσεων,μαθηματικά οδηγούν σε μιά πετυχημένη του πορεία σαν Επαρχος Ανδρου και θα τον υπερψηφίσουμε...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Παρακαλούμε το τρολάρισμα έχει και όρια...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ ΤΟΝ " ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ"
ΑΓΑΠΗΤΕ
ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡ , ΧΟΡΟΥΣ, ΛΑΜΨΗ ,ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΑΙΔΡΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ . ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ κ. ΛΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΛΕΓΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η υποψηφιότητα του Δημητράκη Λάσκαρη για νέος Επαρχος Ανδρου, μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη θητεία του στον Δήμο μας με τον Θεοδόση, απογειώνει τώρα τον τόπο μας μαζί του!
Και κυριολεκτούμε σαν φίλοι και γνωστοί του, σαν ψηφοφόροι του, που τον στείλαμε στον Δήμο πρίν 4 χρόνια, ώστε να γίνει περισσότερο γνωστός στο Ανδριώτικο κοινό, αλλά και ακόμη παραπέρα !
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το έμαθε το ποίημα σας και ο Δήμητράκης και όλοι μας. Δεχόμαστε πολιτικά σχόλια θετικά η αρνητικά, Όμως 10 σχόλια με το ίδιο και το ίδιο περιεχόμενο από την ίδια "χριστεπώνυμη" κυρία που παιδιά σκυλια δεν έχει και περνά την ώρα της τρολάροντας τους πάντες εδώ μέσα δεν επιτρεπουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοι αναγνωστες ο Δημητρης δεν ειναι αλλο ενα προτυπο την στενομυαλης Ανδριωτικης κουλτουρας. Χορτασαμε απο τετοιους. Χορτασαμε απο οικογενειαρχες Σουσουδηδες που κουβαλανε ολη τους τη φαμιλια, και σαρωνουν ολους τους μπουφεδες. Ετσι εμεις θελουμε τον Λασκαρη. Δυνατο, καλοντυμεμο,καθαρο και παντα προθυμο να κανει το οτιδηποτε. Μαλλον εχετε κοντη μνημη και δεν θυμαστε την εποχη που οδηγουσε ακομα και απορριμματοφορα, και κατι παλιοφορτηγα του Δημου. Τοτεπου χωνοταν ολοκληρος μεσα στους καδους, μαζι με τους εργατες. ¨η μαλλον δεν τον βλεπατε, γιατι εσεις στις 04,00 το πρωι κοιμοσασταν. Αυτον λοιπον θελουμε. τον αυθεντικο Ανδριωτη που ποναει το τοπο του. δεν εχετε απολυτως τιποτα να του προσαψετε. η μονη σας μομφη ειναι , οτι ειναι μπον-βιβερ. Μπραβο του λοιπον!! Εμεις ειμαστε μαζι του. Τον θελουμε τον στηριζουμε και θα τον επανεκλεξουμε.Τετοιους θελουμε και τετοιυς αξιζει ο τοπος μας. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχουμε θέμα, απο την στιγμή που ανακοινώθηκε επισήμως η δήλωση υποψηφιότητας για νέος Επαρχος Ανδρου απο τον φίλο μας Δημητράκη Λάσκαρη και οφείλουμε να πούμε εδώ μερικές αλήθειες.
Αλήθειες που τώρα ίσως να φαίνονται τουλάχιστον περίεργες, αλλά όταν έρθει η στιγμή και ορκιστεί Επαρχος Ανδρου και αρχίσει να τρέχει τα καθήκοντα του, όλα αυτά που σήμερα ονειρευόμαστε ο Δημήτρης ο δικός μας άνθρωπος θα δείξει στην Ανδρο, ένα α΄λλο κοσμοπολίτικο στύλ, που θα προκαλεί την ζήλεια των υπολοίπων.
Γιατί άλλο είναι να βλέπεις σήμερα βιολιά και λαούτα, που ναί μεν είναι γνήσια και παραδοσιακά και άλλο να βλέπεις, χορούς και εκδηλώσεις να χορεύεις με τις μουσελίνες και μέσα στα κοσμικά γκαλά και να λές, αλήθεια, τόσο καιρό γιατί αυτά είχαν εξαλείψει απο την Χώρα.
Η νοσταλγία με τα παλιά που την έχουμε όλοι μας αναζητήσει, τώρα με τον Δημητράκη, θα γίνει πραγματικότητα και θα δούμε και θα διαβάζουμε λεζάντες που αναπολούν το χαμένο στίλ των parties στα ‘60s και πόσο ωραία περνούσαν τότε οι Ανδριώτες.
Οτι και να λένε οι αντίπαλοι του σήμερα,θα σβήσει με την εκλογή του, με την γκλαμουριά του ρόλου του, θα δώσει άλλο αέρα στο νησί μας και όπου αλλού θα παραστεί σαν νέος Επαρχος Ανδρου.
Ολοι μας και μην κρυβόμαστε πίσω απο τα δάχτυλο αλλά και την κακομοιριά που τόσα χρόνια μας επέβαλαν, θέλουμε να ζήσουμε που λένε..πάθη, ίντριγκα και γκλάμουρ, κρυφούς και φανερούς έρωτες, σκανδαλώδη μυστικά και τόσα άλλα, κόντρα στη λιτότητα της εποχής, να εμπνευστούμε από τον κόσμο της λάμψης και να ξεφύγουμε επιτέλους απο την ταπεινή αυτή πραγματικότητα που ζούμε ή καλύτερα που μας επέβαλαν, σιγά-σιγά με τον τρόπο τους οι μέχρι σήμερα εκπρόσωποι μας, στα δημόσιες θέσεις που εκλέχτηκαν και φυσικά είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι μέχρι τώρα και για αυτό λέμε ότι, τώρα, όλα θα αλλάξουν με τον Δημητράκη.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ‘’ ΨΙΝΑΚΗ ‘’.....ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΛΑΣΚΑΡΗ !
Η αναγγελία της υποψηφιότητας του αγαπητού μας Δημητράκη, σε αξίωμα παραπάνω απο αυτό, του απλού Δημοτικού Συμούλου, είναι νομίζουμε το επιστέγασμα των προσπαθειών του, να τον γνωρίσουν σαν ‘’ζέν-πρεμιέ’’ της Χώρας και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας στο νησί, τώρα με την υποψηφιότητα του, για τον θεσμό του Επάρχου Ανδρου την επόμενη 4ετία.
Το μοναδικό του στύλ, με φωτογραφίες στο facebook σε κόττερα, σαλέ, με την ατσαλάκωτη και καλοσιδερωμένη στολή της Πυροσβεστικής και των Εθελοντών Ανδρου, να ποστα΄ρει, δεξιά και αριστερά στο διαδίκτυο, τον κάνουν ακόμα πιό γνώριμο και δεν του μένει τώρα τίποτα άλλο, αποτο να δηλώσει,με την εκλογή του, ότι θα με αποκαλέιτε ‘’Δημητρη’’ και όχι’’ Επαρχε’’ !
Είνα εξάλλου ένας γοητευτικός, καλομεγαλωμένος, έξυπνος και κυρίως χορτασμένος από λεφτά, καλή ζωή, πάρτι και γνωριμίες, άνθρωπος εδώ στην Χώρα κι αλλού και νομίζουμε ότι με την γκλαμουριά του, θα ναβαθμίσει τον θεσμό και την εκπροσώπηση Μαςσαν Επαρχος Ανδρου, όπου χρειαστεί να παραβρεθεί.
Ο κοσμοπολιτισμός και η άνεση του Δημήτρη, το επίπεδο του και το αναφαίρετο δικαίωμα του, άλλωστε, ως ‘’μπον- βιβέρ ‘’, να προβάλλει εδώ και 4 χρόνια που εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος, όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα κάνουν την Ανδρο μας, μέσα απο αυτόν, γνωστότερη κι αλήθεια ποιός και ποιά δεν το θέλει !
Δημητράκη προχώρα εμείς σε στηρίζουμε και θέλουμε να ξεπεράσεις και τον ίδιο τον Ψινάκη, γιατί εσύ είσαι ο δικός μας άνθρωπος !
Καλή επιτυχία !
΄΄ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Δ.ΛΑΣΚΑΡΗ – ΠΡΙΝ -ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΄΄

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κ. ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΑΡΧΟΣ ΧΑ, ΧΑ ,ΧΑ...... ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΥ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ , ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΜΟΜΠΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΘΥΜΙΖΕ ΚΑΚΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!! ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Χωραιτη ο Σουσούδης έχει τελειώσει σαν δήμαρχος εδω και πολύ καιρό. Το έχουμε καταλάβει όλοι οι Ανδριώτες.
Ο μόνος που δεν το έχει είναι ο ίδιος δυστυχώς.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γραψε εν Άνδρω ότι ο Σουσούδης δεύτερη φορά απόψε δημοτικό συμβουλιο και δεν μπορεί να το κάνει. Απο πληροφορίες ούτε απόψε απαρτία.

Περισσότερα