Απίστευτο, ο Δ. Γιαννίσης ξεκινά μόνος και χωρίς καμία συνεννόηση... "ντιμπέιτ"!!!

Λάβαμε μια απίστευτη ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννίση στην οποία εξηγεί σοβαροφανώς και με πολλά λόγια πως ανεξαρτήτως της όποιας ανταπόκρισης στην πρόταση του αυτός προχωρά μόνος και χωρίς καμία συνεννόηση με κανέναν το «ντιμπέιτ» που εξήγγειλε στο κλειστό θέατρο Άνδρου!

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ένα τέτοιο «ντιμπέιτ»! Ένας υποψήφιος που προσήλθε τελευταίος και καθυστερημένος στον εκλογικό στίβο - μετά από πολυετή απουσία από την πολιτική – να θέτει μόνος του την ατζέντα μιας δημόσιας συζήτησης ορίζοντας αυτός χωρίς συνεννόηση με κανέναν τον χρόνο και τον τόπο μιας δημόσιας συζήτησης της οποίας όλοι αγνοούν εντελώς το πώς αυτή θα γίνει! Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να αδιαφορεί επιδεικτικά για τις απαντήσεις και τις προτάσεις των τριών συνυποψήφιων του! Και να μην κάνει τον κόπο επικοινωνήσει ούτε με τους συντονιστές της συζήτησης που αυτός πρότεινε!

Μένουμε έκπληκτοι από την συμπεριφορά του. Δεν περιμέναμε μια τέτοια επιπόλαιη, βιαστική, εγωκεντρική και αυταρχική στάση από έναν που δηλώνει «έμπειρος»! Περιμένουμε - ακόμα και τώρα - να σκεφτεί πιο ψύχραιμα και να συζητήσει με όλους όσους προσκάλεσε για το πότε, για το που και για το πως μπορεί να γίνει μια τέτοια δημόσια συζήτηση.

Διαφορετικά η πρόταση του - μιας και μας συμπεριέλαβε - δεν μας αφορά. Είναι μάλλον μια φωτοβολίδα που φέρνει όλους προ των τετελεσμένων που ο κ. Γιαννίσης μεθόδευσε μην έχοντας άλλο τρόπο να κάνει αισθητή την καθυστερημένη παρουσία του στον προεκλογικό στίβο της Άνδρου. Προφανώς όποιοι δεν ανταποκριθούν στα προστάγματα του θα  βγει να τους καταγγείλει! Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν ξεκινά πολωτικά αυτός που στην ανακοίνωση του... καταγγέλλει τον διχασμό. Λυπούμαστε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΔΡΟΣ – Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ»

του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Γιαννίση

 Φίλες και φίλοι,

τα τελευταία εικοσιτετράωρα ήρθαμε ακόμη πιο κοντά και παρακολουθήσαμε από κοινού τις προεκτάσεις αλλά και τις συζητήσεις που αναπτύχθηκαν, ύστερα απ’ την πρωτοβουλία που αναλάβαμε.

Η πρότασή μας για τη διεξαγωγή ενός γόνιμου και ανοιχτού διαλόγου κρίθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από το σύνολο σχεδόν των πολιτών, απ’ όλους εσάς που προκρίνατε με γενναιότητα και ρεαλισμό τη συνεισφορά μας στον πολιτικό πολιτισμό και ενθαρρύνατε ουσιαστικά το πρώτο μας βήμα, αυτή την καινοτόμο δράση.

Όλοι εμείς στο συνδυασμό ΑΝΔΡΟΣ – Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ πιστεύουμε ακράδαντα, ότι τα περισσότερα πράγματα στην ζωή δεν είναι λόγια και ευχές.

Απαιτείται ρεαλισμός - ειδικά στην πολιτική - και κυρίως θέσεις αλλά και σημαντικές δεσμεύσεις.

Είμαστε έτοιμοι να σας εκπλήξουμε θετικά με καινοτόμες ιδέες, πράξεις και επιχειρήματα αδιάσειστα.

Δεν πρόκειται να μας παρασύρουν ή να κυλήσουμε στην κοίτη ενός διχαστικού ποταμού, που αναμφίβολα θα βλάψει περαιτέρω τις προοπτικές του τόπου μας.

Με τη δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλουν οι καιροί, θα δώσουμε ανεπηρέαστοι τη μάχη μας στην κρίσιμη επιλογή της τετραετίας που έρχεται.

Η ανοιχτή πρόσκληση που απευθύναμε για τη διεξαγωγή διαλόγου – μεταξύ των πέντε συνολικά υποψηφίων δημάρχων –  προκάλεσε ένα σαφές μούδιασμα και μια διάχυτη αμηχανία στις τάξεις τους.

Ίσως μάλιστα να δημιουργήθηκαν και κάποιες μικρές εντάσεις αλλά και ερωτηματικά γενικότερα στους συμμετέχοντες, στους επικεφαλής των παρατάξεων, σε ότι αφορά τη διαδικασία, το χρόνο διεξαγωγής, ή την επιλογή των προσώπων.

Ωστόσο είναι επιβεβλημένο, αποτελεί ιερή υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όσους είχαν την καλοσύνη να τοποθετηθούν πρώτοι σ’ αυτή την ιστορική τομή που επιχειρήσαμε, ανεξάρτητα απ’ την θετική ή την αρνητική εισήγησή τους.    

Φίλες και φίλοι,

αναλάβαμε σαφώς μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ουσίας!

Τα σχόλιά σας άλλωστε το αποδεικνύουν!

Με θέρμη αγκαλιάσατε την προοπτική ενός γόνιμου και καινοτόμου διαλόγου και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!

Ως επικεφαλής της παράταξης ΑΝΔΡΟΣ – Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ επιτρέψτε μου όμως να απευθυνθώ προσωπικά με τον ίδιο σεβασμό και στους τέσσερις συνομιλητές μου…

Αγαπητοί κύριοι,

πιστεύω ακράδαντα ότι η πρωτοβουλία των κινήσεων και η θετική κρίση που ακολουθεί δεν αποτελεί μονάχα προνόμιο, όσων επιχειρούν συνεχώς ν’ ανεβάζουν ψηλότερα τον πήχη στην πολιτική.

Παραμένει αδιαμφισβήτητο δικαίωμα να το επιτύχουν ακόμα και εκείνοι, που αποδέχονται την πρόκληση και δεν αρνούνται τελικά να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη…

Είμαστε όλοι μαζί για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας!

Πιστέψτε με,

ο συνεχής αγώνας για την επιβίωση και την προοπτική μας ενώνει!

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

ο Γουίνστον Τσώρτσιλ έλεγε χαρακτηριστικά ότι,

«ο πολιτικός χρειάζεται την ικανότητα να προβλέπει τι θα συμβεί αύριο, την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα και του χρόνου. Και την ικανότητα να εξηγεί μετά γιατί δεν συνέβη»

Η ανάγκη μιας πολιτικής προσωπικότητας, που να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αποτελεί μονόδρομο στον τόπο μας και καθίσταται τόσο επιτακτική όσο και αναγκαία.

Είμαι λοιπόν σε θέση να σας ανακοινώσω ότι σήμερα κατέθεσα προσωπικά αίτηση προς το Δήμο Άνδρου, με αριθμό πρωτοκόλλου 1223 και με θέμα την παραχώρηση του δημοτικού θεάτρου στις 9 Μαρτίου 2019, ημέρα Σάββατο, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ για τη διεξαγωγή συζήτησης ενόψει των εκλογών του Μαίου!

Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν οι διαφορές και θα παραβρεθούμε όλοι, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεσμεύομαι προσωπικά,

ότι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα

εγώ θα είμαι εκεί!

Θα δώσω κανονικά το παρόν

στο χώρο του δημοτικού θεάτρου και θα μιλήσω αναλυτικά για όλα τα μεγάλα θέματα της Άνδρου.   

Σας περιμένουμε όλους!

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σωστόοοοοοος ο "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ"
Έχουμε βαρεθεί τα θα θα θα... Θέλουμε πλέον συγκεκριμένες απαντήσεις και όχι γενικόλογα! Δεν θέλουμε να ακούσουμε τους στόχους του επόμενου Δημάρχου, θέλουμε να μάθουμε το πως θα τους πετύχει. Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις και προσπάθειες... νομίζω ότι πλέον θέλουμε όλοι αποτέλεσμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας ενημερώσει κάποιος τον υποψήφιο Δήμαρχο ότι από 12/01/1982, η Βουλή των Ελλήνων κατάργησε επίσημα το πολυτονικό σύστημα και καθιέρωσε το μονοτονικό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά τα λες, αλλά να σου τονίσω-υπενθυμίσω την συμπεριφορά του κ Δημάρχου σε καμιά 8 αρία από αυτούς που προτείνεις....
Ελεηνή ως απαράδεκτη....
Σιγά μην συνεργαστούν με τον Υπερόπτη, αλλάζον δήμαρχο που πρωτεΐνης!!
ανέτρεξε στις τελευταίες ανακοινώσεις του συνδυασμού του...
έχει χάσει την μπάλα ο κύριος Δήμαρχος...

This comment was minimized by the moderator on the site

Δημητράκη νομίζω έχεις δημιουργήσει μεγάλο μπελά σε κάποιους άλλους υποψηφίους δημάρχους! Θα τους πάρεις ψήφους από την πίτα τους και δεν τους βγαίνουν τα νούμερα!
Δε σε κατηγορώ, καλά κάνεις και φυσικά να κυνηγήσεις το όνειρό σου για τη δημαρχία του νησιού. Σίγουρα οι όποιες κινήσεις σου θα κριθούν.
Δεν ξέρω αν θα σε ψηφίσω, αλλά δεν έχω λόγο να σε κυνηγήσω ή να γράψω καλά λόγια όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν με αφορούν οι κατηγορίες κάποιων για κακοδιαχείριση των προηγούμενων δημάρχων, με αφορά μόνο το τι θα κάνεις εσύ από εδώ και πέρα στην καρέκλα του δημάρχου!
Θα προσπαθήσω να αντλήσω πληροφορίες ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους δημάρχους όπως:
Εκτός σωστής διαχείρισης (που όλοι θα πείτε) πως θα αποδεικνύεται η διαφάνεια των ενεργειών σου;
Τι σχέδια έχεις για το νησί;
Τι θα ήθελες να δημιουργήσεις στο νησί;
Τι θα ήθελες να καλυτερεύσεις;
Πως θα κρατήσεις το νησί ενωμένο;
Τι γνώμη θα πεις για ΣΙΛΟ, Ανεμογεννήτριες και ΧΥΤΥ που τόσο έχουν διχάσει το νησί;
Πως σκέφτεσαι να κρατήσεις καθαρό το νησί έως λειτουργίας ΧΥΤΥ;
Θα μας πεις για ανακύκλωση που θα λειτουργεί και θα έχει αποτέλεσμα;
Όποιος μου δώσει τις σωστότερες απαντήσεις θα έχει και την ψήφο μου.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΦΟΒΕΡΟ !!!!!! ΦΟΒΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΟΒΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ '' ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣ '' ...ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΤΟΛΜΗ !!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΤΑΤ Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕ 'Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ....ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΣΥ ΕΤΟΙΜΟΥΣ !!!!!!!!!!!ΧΑ....ΧΑ...ΧΑ....ΧΑ...ΧΑ...
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ...ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ .....ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ......
ΧΑ....ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Δημαρχος ως κυριος τιποτα εξεφρασε παλι την γνωστη του θέση. Τιποτα!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Απο όλους αυτούς που ακούγονται θα πρέπει να μείνουν οι εξής:
Έπαρχος: Ίσσαρης Κώστας
Δήμαρχος: Σουσούδης Θεοδόσης
Δημοτικό Συμβούλιο:
ΛΑΒΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΑΤΣΟΜΟΙΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΒΙΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΡΑΒΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΤΣΙΩΠΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΜΑΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΛΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ
ΜΠΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΡΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΡΔΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΟΥΛΙΕΡΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αυτούς θεωρεί το νησί ως τους ικανότερους ώς Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να Διοικήσει το νησί και να δώσει στο Δήμο Άνδρου την αίγλη που του αξίζει.
Όσο για την προβολή του έργου του ιδανικού αυτού Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να απομακρυνθούν οι τυχάρπαστοι που διατίνονται τους Δημοσιογράφους, και να εγκατασταθεί στη θέση αυτή ένας έγκριτος και με πορεία ετών Δημοσιογράφος.
Την επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει ο Δήμαρχος κύριος Σουσούδης να τοποθετήσει σε θέση έμμισθου ειδικού συμβούλου τον κύριο Γιαννίση Δημήτριο παραχωρόντας του λευκή επιταγή στην αναζήτηση και αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και άλλων πακέτων όπως μόνο αυτός γνωρίζει άριστα.
Ο κάθε επικεφαλής με τον συνδυασμό του, θα πρέπει να παραιτηθούν απο τη θέση τους πλην του Δημάρχου και να δώσουν τη θέση τους στους προαναφερθέντες Δημοτικούς Συμβούλους

This comment was minimized by the moderator on the site

Οπου λαλούν πολλοί επικοινωνιολόγοι αργεί να ξημερώσει. Μικροπολιτική Δημητράκη. Σε ξέραμε δε χρειάζεται να σε μάθουμε. Ο,τι και να κάνεις δεν ξεκολλάς από τον πάτο.

This comment was minimized by the moderator on the site
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ? ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DEBATE ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ?
ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ DEBATE, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ''ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ- ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ'', ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΛΥΑΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ? ?
ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙ ? ?
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ, ΣΥΝΕΛΘΕ, ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΤΑΤΕ ....
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ , Η ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜ ΕΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ...ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ...
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΦΟΥ ΚΡΙΘΕΙΣ, ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ...
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Περισσότερα